T-Mobile logo/tekentje linksboven

T-Mobile logo/tekentje linksboven discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey allemaal, Het is maar een kleinigheid maar ik wilde het toch ff weten. Ik heb gister mijn iPhone 3G (geen jailbreak of wat dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 August 2008, 19:51
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 29
Standaard T-Mobile logo/tekentje linksboven

Hey allemaal,

Het is maar een kleinigheid maar ik wilde het toch ff weten.
Ik heb gister mijn iPhone 3G (geen jailbreak of wat dan ook) geupdate naar 2.0.2. Hiervoor had ik gewoon 2.0. Dus ik ben rechtstreeks van 2.0 naar 2.0.2 gegaan. Nu hoorde ik bij de update van 2.0 naar 2.0.1 dat het T-Mobile logo/tekentje linksboven, in tegenstelling tot bij fw 2.0, door een bugfix volledig werd weergegeven. Echter bij mij is dit nog steeds niet het geval, ik zie nog steeds T-Mo...
Mijn vraag is dus: heeft het er mee te maken dat ik rechtstreeks van 2.0 naar 2.0.2 ben gegaan? En dat dus daardoor ook de bugfixes van 2.0.1 niet zijn meegenomen?
Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 August 2008, 19:58
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

nee dat heeft er niks mee te maken, ik dacht idd ook dat er dan gewoon ''T-Mobile NL'' zou komen te staan.
Maar er staat gewoon T-Mo... op zowel 2.0 als 2.0.1 en 2.0.2 dus.
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #3  
Oud 20 August 2008, 20:13
ViktorV's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi + 4G 64GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 161
Standaard

Bij mij staat er gewoon streepjes T Mobile [3G]..
wel voluit dus
  #4  
Oud 20 August 2008, 20:13
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 29
Standaard

OK tnx!
Dan is mijn topic verder zinloos

edit: hmm toch vreemd dan?

Laatst gewijzigd door Pr4n4; 20 August 2008 om 20:15.
  #5  
Oud 20 August 2008, 20:20
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

misschien dat je dat alleen krijgt bij een iphone 3g. aangezien vicotorV wel een geheel t-mobile ziet en pr4n4 en iMario niet helemaal
  #6  
Oud 20 August 2008, 20:29
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Sorry ik heb ook een iPhone 3G (inmiddels aangepast in profiel)
Maar dus ook met iPhone 3G geen volledig tekentje.
  #7  
Oud 20 August 2008, 20:30
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

o oke. wel raar
  #8  
Oud 24 August 2008, 02:55
daaf85's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 137
Standaard

draai nu op 2.0.2 en heb ook half het t-mobile nl tekst logo staan, niet echt stijlvol maarja. hacks in cydia en installer werken niet om daar een t-mobile logo neer te zetten. misschien niet compatible met 2.0.2.
  #9  
Oud 24 August 2008, 08:25
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 37
Standaard

Ik heb geen iphone van t-mobile dus ik weet niet zeker of het werkt, maar ik heb het progamma Make it Mine via Cydia en hier kan je je provider een andere naam geven.
Ik had eerst een pack geinstalleerd voor vodafone maar toen ik hiermee de naam van mn provider veranderde verdween het logo van vodafone weer.

Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.
  #10  
Oud 24 August 2008, 14:31
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2008
Locatie: Limburg
Berichten: 62
Standaard

hallo ,
ik had het in het begin ook na de 2.02 update , maar nu staat er wel t-mobile volledig , geen idee waar het vandaan komt , mss door opnieuw opstarten ?
  #11  
Oud 29 August 2008, 13:22
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2008
Locatie: Hoogeveen
Berichten: 31
Standaard

Ik zie op sommige screenshots dat een aantal mensen het T-Mobile logo in kleur en juiste opmaak hebben.

Bij mij is het gewoon T-Mobile in zwarte letters.

Is er een manier om dit aan te passen?
  #12  
Oud 6 September 2008, 22:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 September 2008
Locatie: omg. Eindhoven
Berichten: 163
Standaard

Bij mij staat er gewoon T-Mobile in witte letters.
Vandaag de iPhone 3G aangeschaft..
  #13  
Oud 6 September 2008, 23:13
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PSlomp Bekijk bericht
Ik zie op sommige screenshots dat een aantal mensen het T-Mobile logo in kleur en juiste opmaak hebben.

Bij mij is het gewoon T-Mobile in zwarte letters.

Is er een manier om dit aan te passen?
Dan moet je je iPhone jailbreaken en dan even op dit forum zoeken in welke source van Installer/Cydia je die carrier logo's kan vinden
  #14  
Oud 13 September 2008, 00:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 9
Standaard

T-Mo... linksboven bij versie 2.1, had ik eerst niet. Hoe krijg ik dit goed? Storend dat logo nu beweegt.
  #15  
Oud 13 September 2008, 09:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

Dokter Doolittle, dit staat breed uitgemeten in het ervaringen topic, kun je weinig aan doen tenzij je een Mac hebt..
  #16  
Oud 13 September 2008, 09:55
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 August 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 23
Standaard

Wat goed werkt is het programma CaptionCrunch (for Carrier String) op de mac. Hierbij kan je je eigen naam kiezen ipv T-Mo...

Bedankt nog Peter voor de tip!
  #17  
Oud 13 September 2008, 11:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 165
Standaard

Relaxt programma, dat ook werkt als je gewoon een orginele niet gehack/crack/jailbreak/ocyderende iPhone van t-mobile hebt. Gelukkig had m'n vader nog een macbook ergens liggen, was binnen 2 minuutjes gepiept. Heb nu inderdaad m'n eigen naam in plaats van dat irritant scrollende t-mob..

http://macdaddyworld.com/2007/12/31/caption-crunch/
  #18  
Oud 13 September 2008, 13:21
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 29
Standaard

Bij iedereen lijkt het dus weer terug naar T-Mo.. te zijn gegaan na update 2.1. Apple zal wel weer met een fix komen, aangezien ze dat vorige keer ook hebben gedaan. Beetje slordig alleen om dat te vergeten in de 2.1 update. Maar ja, AT&T past natuurlijk makkelijk dus in de US kun je zulke dingen dus makkelijker vergeten
  #19  
Oud 14 September 2008, 16:39
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door M1ch3l Bekijk bericht
Relaxt programma, dat ook werkt als je gewoon een orginele niet gehack/crack/jailbreak/ocyderende iPhone van t-mobile hebt. Gelukkig had m'n vader nog een macbook ergens liggen, was binnen 2 minuutjes gepiept. Heb nu inderdaad m'n eigen naam in plaats van dat irritant scrollende t-mob..

Mac Daddy World Blog Archive Caption Crunch
Hiermee kan ik alleen maar mijn tijd veranderen in een eigen tekst. Dus niet mijn carriernaam.. Hoe heb je dit gedaan dan?
  #20  
Oud 14 September 2008, 19:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Berichten: 165
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
Hiermee kan ik alleen maar mijn tijd veranderen in een eigen tekst. Dus niet mijn carriernaam.. Hoe heb je dit gedaan dan?
Iets verder lezen :')

"Update: In response to a user request, weve built an alternate version that changes the carrier string (e.g. AT&T) instead of the time. Heres the link: CaptionCrunchCarrierString.zip (344K)."
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
t- mobile logo op iphone 4 16 gb henrie69 T-Mobile 1 18 October 2010 10:25
Iphone simlock vrij Tmobile logo blijft linksboven hammie123 T-Mobile 1 7 October 2010 09:26
T Mobile Carrier Logo macgreek T-Mobile 79 14 August 2009 13:08
Je naam linksboven Colburners iPhone algemeen 1 6 September 2008 09:34
Vierkant tekentje met gat voor provider logo TriXal0ne iPhone algemeen 11 21 August 2008 22:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:48.