iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   wel Wi-Fi geen internet met 3G (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/21586-wifi-geen-internet-3g.html)

rb1962 15-09-08 00:16

wel Wi-Fi geen internet met 3G
 
Heb onlangs mijn "oude" iphone (16 Gb) uit US ingeruild voor een 3G en heb nu problemen met het verbinden met internet via Wi-Fi thuis. Dit werkte met mijn vorige iphone (US simlockvrij gemaakt) wel. Dus aan router kan het volgens mij niet liggen. Buiten dat heb ik de router ook al aantal keren gereset. Wil verder niet teveel aan router knoeien omdat mijn laptop en aantal andere computers ook op aangesloten zijn. Ook weglaten van WEP is geen optie omdat ik beveiligd wil blijven werken.
Heb diverse fora afgelopen en van alles geprobeerd. (WPA en WPA2 ipv WEP, uit- en aanschakelen van vliegtuigmode)
Ik heb een t-mobile abonnement voor iphone. werken via G3 werkt wel als ik in nederland ben, maar omdat ik in belgie woon en daar geen t-mobile dekking heb prefereer ik om duidelijke redenen het gebruik van mijn Wi-Fi boven het mobistar netwerk.
De iphone vindt de Wi-Fi wel maar lust niet door naar het internet (dus ik krijg wel de aanduiding dat Wi-Fi gevonden is en dat verbinding geeffectueerd is).
Iemand tips or tricks?

rb1962 15-09-08 16:29

Opgelost!!
 
Heb inmiddels het probleem opgelost door 3g te upgraden naar 2.1 en router te laten resetten vanuit Telenet.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:25.