iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   SMTP server T-Mobile niet meer te bereiken (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/21717-smtp-server-t-mobile-niet-meer-bereiken.html)

hartmanner 16-09-08 13:28

SMTP server T-Mobile niet meer te bereiken
 
Mensen,

Tot een anderhalve week lukte het perfect om via deze server mail te versturen. Opeeens is het over. Volgens helpdesk schijnen er vanaf 3 sept diverse mensen last van te hebben. Ze schijnen er mee bezig te zijn maar er is nog steeds geen oplossing. Heeft iemand een idee of een goede server om tijdelijk gebruik van te maken??

inbedrijf 16-09-08 14:29

Smtp van t-mobile heeft het bij nooit goed gedaan. ik heb nu een gmail account en die smtp gebruik ik ook voor het versturen van alle andere mail accounts die ik heb op mijn iphone. het nadeel is namelijk dat als je op een draadloos netwerk zit van bijvoorbeeld chello, dan kun je met je t-mobile smtp geen mail versturen. dan zou je in de praktijk dus elke keer een andere smtp moeten instellen. daar wordt je natuurlijk niet vrolijk van. Bij die van gmail log je in en daardoor kun je altijd en overal over een smtp mail versturen :D werlt voor mij top.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:17.