t-mobile prijsplan wijzigen

t-mobile prijsplan wijzigen discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) kan ik van i150 naar flex abb. overstappen?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16-09-08, 14:44
scarface32sa's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 31
Standaard t-mobile prijsplan wijzigen

kan ik van i150 naar flex abb. overstappen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16-09-08, 14:48
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

ff langs de t-mobile shop en je weet het.....

slotje?
__________________
Iphone 3G 16GB WIT simlock-vrij..!!!!
  #3  
Oud 16-09-08, 14:56
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

omhoog (lees hogere abbo) kan vaak wel. Naar beneden is meestal niet mogelijk.
M.
  #4  
Oud 16-09-08, 15:00
scarface32sa's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 31
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoran Bekijk bericht
ff langs de t-mobile shop en je weet het.....

slotje?

op my t-mobile staat dat kan wel,maar van t-mobile klantenservice heb ik gehoor anders.
  #5  
Oud 16-09-08, 15:02
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Dan ga je ff langs de t-mobile shop en dan vraag je het nogmaals...als zij zeggen dat het niet kan vraag je hoe het kan dat op internet staat dat het wel kan......Als het wel kan regel je het gelijk in de shop...
  #6  
Oud 16-09-08, 15:12
scarface32sa's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 31
Standaard

ok.bedankt
  #7  
Oud 16-09-08, 16:18
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 14
Standaard

Laat even weten wat de uitkomst is. Bedankt.
  #8  
Oud 16-09-08, 21:03
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

je kunt ten alle tijden overstappen naar een ander abonnement mits deze een gelijk of hoger tariefplan heeft
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Handleidingen:Providerlogo wijzigen fedorr Wiki - Handleidingen 57 06-08-11 06:51
Achtergrond wijzigen bloedzuiger12 Jailbreak apps en thema's 1 05-10-10 16:57
Is achtergrond te wijzigen? spysical iPad algemeen 10 29-07-10 17:01
.com knop wijzigen in .nl? PSlomp iPad algemeen 10 19-06-10 20:34
Instellingen Wijzigen . . adempinar iPhone algemeen 15 06-06-08 02:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:07.