telefoongesprek tussen kpn-# en t-mobile-#

telefoongesprek tussen kpn-# en t-mobile-# discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste reaguurders, Een vriend van me kan me niet bereiken. Hij kan geen verbinding krijgen sindsdat ik mn iphone heb. Ik kan hem wel bellen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 September 2008, 19:27
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 24
Standaard telefoongesprek tussen kpn-# en t-mobile-#

Beste reaguurders,
Een vriend van me kan me niet bereiken. Hij kan geen verbinding krijgen sindsdat ik mn iphone heb. Ik kan hem wel bellen en smsen.
Hij belt met kpn en ik t-mobile.
Iemand een suggestie?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 September 2008, 19:35
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

andere telefoon....of ligt dat te voor de hand
  #3  
Oud 16 September 2008, 20:07
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

heel vreemd! Geen idee maar ben wel benieuwd!
  #4  
Oud 16 September 2008, 20:27
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

En kan hij jou wel SMS-en, of dat ook niet?
  #5  
Oud 17 September 2008, 23:52
Vassili's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 193
Standaard

heb ik nu ook last van... maar ik heb mijn sim al in een ander toestel te plaatsen toen werkte het nog steeds niet morgen maar even naar die afzetters van T-Mobile
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad en KPN en T-mobile hotspots mean62 iPad algemeen 8 4 May 2011 10:14
3g KPN/T-mobile kleine jan KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 2 4 August 2010 13:57
Toestel via T-Mobile op KPN Moto KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 26 August 2009 10:01
T-mobile SIMkaarten omwisselen tussen 3G en 3GS bastos T-Mobile 8 28 June 2009 00:47
sync tussen Mobile Me, Iphone 3G en MacBoekPro dbmsoutput iTunes 5 29 October 2008 07:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:41.