iPhone 2G: "GEEN SERVICE" met T-Mobile sim

iPhone 2G: "GEEN SERVICE" met T-Mobile sim discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Heb hier een iPhone 2G en daarin heb ik een T-Mobile simkaart, maar hij geeft alleen "GEEN SERVICE". Als ik de simkaart in een andere ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 September 2008, 22:18
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard iPhone 2G: "GEEN SERVICE" met T-Mobile sim

Heb hier een iPhone 2G en daarin heb ik een T-Mobile simkaart, maar hij geeft alleen "GEEN SERVICE".
Als ik de simkaart in een andere 2G doe dan staat er dus wel T-Mobile in het scherm.Dus het kaartje is ok.
Je zou dan automatisch denken dat iets aan de iPhone mankeerd.
Doe ik nu een Vodafone sim in de bewuste iPhone dan zie ik gewoon Vodafone op het scherm staan.
Dus alles is ok maar het werkt niet.
__________________
Bezig met synchroniseren...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 December 2008, 23:51
» iPhone US 16GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 1 December 2008
Berichten: 1
Standaard

Hey hallo, ik heb hetzelfde, ik heb een nieuw simkaartje en daar zegt hij idd "GEEN SERVICE" heb jij advies over wat ik kan doen?

Gr mart
  #3  
Oud 1 December 2008, 23:56
Wally21's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 118
Stuur een bericht via MSN naar Wally21
Standaard

Ik zie dat je fw 2.0.2 gebruikt. misschien helpt het als je hem update naat fw 2.2?
En heb je al geprobeerd om de iphone te herstellen in itunes? Miischien verhelpt dat het probleem.
  #4  
Oud 2 December 2008, 00:01
elvisP's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2008
Locatie: Zuid-Scharwoude
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar elvisP
Standaard

Bij mij was het probleem dat ik de baseband update had uitgevinkt in Pwnagetool, dit doe ik altijd met een 2G en dacht dat het met 3G ook moest. Aangevinkt en probleem opgelost.
  #5  
Oud 7 December 2008, 00:31
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Ik heb een soort van zelfde probleem maar dan met Hi,
In mijn iPhone 2G geeft hij no service en soms heel slecht bereik. En stop ik hem in een 2G van een vriend van me dan doet hij het gewoon met 5 streepjes bereik. Ik ben zo ongeveer ten einde raad. Tijdens het jailbreaken met quickpwn heb ik gewoon installer, cydia en unlocken aangeklikt, dus volgens mij zou het dan moeten werken. Mocht het nog van belang zijn, ik heb baseband versie 04.05.04_G
  #6  
Oud 7 December 2008, 01:13
» Ik heb geen iPhone  
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Zilver)  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door josh_b Bekijk bericht
Ik heb een soort van zelfde probleem maar dan met Hi,
In mijn iPhone 2G geeft hij no service en soms heel slecht bereik. En stop ik hem in een 2G van een vriend van me dan doet hij het gewoon met 5 streepjes bereik. Ik ben zo ongeveer ten einde raad. Tijdens het jailbreaken met quickpwn heb ik gewoon installer, cydia en unlocken aangeklikt, dus volgens mij zou het dan moeten werken. Mocht het nog van belang zijn, ik heb baseband versie 04.05.04_G
Misschien is het een idee om Bootneuter eens te installeren met Cydia.
Als je bootneuter start schrijf je die instellingen even op. Daarna vink je unlock in Bootneuter uit. Als bootneuter klaar is herstart je je iPhone. Draai bootneuter nog een keer, maar nu met "unlock" weer aangevinkt.
  #7  
Oud 7 December 2008, 01:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Het probleem is dat bootneuter bij mij vastloopt op FW2.2

Edit: ik ga nu eens FW2.1 proberen daar werkt bootneuter wel op volgens mij. En als het dan #$$%#@$ nog niet werkt dan moet het volgens mij wel een hardware probleem zijn en moet ie toch terug naar de US begint weer leuk met mn eerste iphone

Laatst gewijzigd door josh_b; 7 December 2008 om 02:17.
  #8  
Oud 7 December 2008, 15:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Nee heeft ook niet gewerkt, ik ben er nu bijna 100% zeker van dat het een hardware issue is. Dan maar ff wachten tot ie gerepareerd is. Anyways toch bedankt voor de tips.
  #9  
Oud 15 December 2008, 16:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 50
Standaard

ik heb dit probleem ook!.

mijn iphone springt ook op geen service.
ik heb mijn netwerkinstellingen al gehersteld..
kan iemand mij helpen?
  #10  
Oud 15 December 2008, 16:43
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Heb je altijd "No Service" of heb je afentoe wel bereik.
by the way het valt me wel op dat je ook een US versie hebt, maar degene die hem aan mij verkocht heeft zei dat het zou moeten werken. Het is tenslotte een quad-band telefoon.
  #11  
Oud 15 December 2008, 16:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 50
Standaard

ik heb alleen bereik als ik mn tel bijv 3 dagen uit laat staan en dan aandoe met sim derin!.

ik heb net ook ander simkaartje geprobeerd en tevergeeft. geen service.
  #12  
Oud 15 December 2008, 16:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door prashantjuh Bekijk bericht
ik heb alleen bereik als ik mn tel bijv 3 dagen uit laat staan en dan aandoe met sim derin!.

ik heb net ook ander simkaartje geprobeerd en tevergeeft. geen service.
Hmm lijkt een beetje op mijn probleem, ik heb op een bepaalde plaats geen service en een meter verderop weer wel. En ik neem aan dat je al restore's enzo hebt gedaan. Misschien kan je ook eens firmware 2.2 proberen
  #13  
Oud 15 December 2008, 16:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 50
Standaard

toen jij 2.2 derop had gezet, deed ie het toen wel ?
  #14  
Oud 15 December 2008, 16:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door prashantjuh Bekijk bericht
toen jij 2.2 derop had gezet, deed ie het toen wel ?
Nope, hij heeft het nooit gedaan.
Ik werd er echt gek van, ik heb 2.0.2 erop gehad 2.1 en 2.2
Maar nu krijg ik een nieuwe opgestuurd dus ik heb verder niks meer geprobeerd. Maarja als je het niet probeerd weet je het niet zeker

Als je nog garantie hebt ofzo zou ik daar eens even achteraan gaan, of als je hem net zo via ebay hebt net zoals ik helpen ze je meestal ook wel. Want waarschijnlijk is het het commboard als ik het zo hoor

Laatst gewijzigd door iScorpio; 15 December 2008 om 17:04. Reden: Volgende keer de edit knop gebruiken ;)
  #15  
Oud 15 December 2008, 17:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 50
Standaard

t is het commboard niet man.. want mn Wi-Fi e.d werkt het wel.
nu gebeurt er iets vaags met mn iphone!. net kreeg die opeens gwn weer bereik! toen viel het weer weg,maar dit is de eerste keer dat dit gebeurt..
ik heb geen garantie denk ik ( 1 jaar oud) en komt uit amerika....
  #16  
Oud 15 December 2008, 17:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Waarschijnlijk hebben onze iphones hetzelfde, want mijn Wi-Fi werkt ook gewoon. Maar ik ben ff bij zo iemand langsgeweest die die dingen repareerd, en hij dacht ook het commboard. Het kan ook zijn dat het Wi-Fi gedeelte dan gewoon wel werkt en het netwerk gedeelte niet. Ik ga denk ik weer eens experimenteren met verschillende basebands
  #17  
Oud 15 December 2008, 17:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Berichten: 50
Standaard

maar hebben we nu wel garantie dan ? want de apple geeft toch internationale garantie ? zo ja stuur ik hem gewoon op. moet alleen ff weten hoe ik mn jailbreak ongedaan maak...
  #18  
Oud 15 December 2008, 17:10
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door prashantjuh Bekijk bericht
maar hebben we nu wel garantie dan ? want de apple geeft toch internationale garantie ? zo ja stuur ik hem gewoon op. moet alleen ff weten hoe ik mn jailbreak ongedaan maak...
In iTunes de firmware herstellen met originele firmware. Deze is o.a. te vinden in onze WiKi onder firmware.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #19  
Oud 15 December 2008, 17:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 December 2008
Berichten: 54
Standaard

Ja ik krijg garantie van de verkoper, ik stuur deze terug en hij stuurt me een andere. Ik weet niet hoe dat met apple gaat, want de 2G is officieel nooit in nederland verkocht. Waarschijnlijk moet dat dan in amerika gebeuren, en als je geen garantie meer hebt hangt hier apple kennende een hoog prijskaartje aan
  #20  
Oud 2 January 2009, 17:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 40
Standaard

ik heb ook heel slecht bereik binnen. Verder geen probleem, maar is wel vervelend om binnen niet te kunnen bellen. Heb ook tmobile en zit er nog wel even aan vast, dus ik kan niet echt makkelijk switchen.

Het is toch heel raar dat de iphone hier last van heeft, mijn htc touch werkt gewoon goed binnen. Is er niets aan te doen?

ps, mijn baseband is 04.05.04_G
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
"Geen Service" "herstel vereist" melding Martijnvdberge iPhone algemeen 13 24 January 2011 12:59
iphone "no service" bij "enable 3G" optie arnevt iPhone algemeen 4 13 September 2010 19:03
Geen service steeds weer overnieuw en automatisch op "simlock" Michiel93 iPhone algemeen 4 12 July 2009 21:51
Sinds update naar 2.2 '"Geen Service'" asayaga iPhone algemeen 9 18 December 2008 23:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:51.