Belstatus Gadget

Belstatus Gadget discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenmorgen iedereen, ik heb dus even een vraagje, want ik krijg mijn T-Mobile Belstatus Gadget niet geactiveerd.. Ik log dus in op mijn computer op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 27 September 2008, 10:24
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard Belstatus Gadget

Goedenmorgen iedereen,

ik heb dus even een vraagje, want ik krijg mijn T-Mobile Belstatus Gadget niet geactiveerd..

Ik log dus in op mijn computer op My T-Mobile en activeer de iPhone Belstatus Gadget, vervolgens ga ik op de iPhone naar: https://www.t-mobile.nl/Gadgets/IPho...tusGadget.aspx maar dan krijg ik dus de melding:

'De T-Mobile Belstatus Gadget is op dit moment niet geactiveerd. Ga naar My T-Mobile om de gadget te activeren.

Maar ik heb die gadget dus al geactiveerd. Weet iemand misschien wat ik fout doe? Alvast bedankt dan!
__________________
Connected with: iPhone 5, 32GB (Zwart), Firmware: 6.1, T-Mobile i-150, Jailbroken.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 September 2008, 10:35
postbus31's schermafbeelding
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Stadskanaal
Berichten: 122
Send a message via twitter to postbus31
Standaard

Ga op je iphone naar my t-mobile, en activeer het dan.
  #3  
Oud 27 September 2008, 10:37
Jakiie's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Amsterdam-Bijlmer, Nederland
Berichten: 276
Stuur een bericht via Yahoo naar Jakiie Stuur een bericht via Skype™ naar Jakiie Send a message via twitter to Jakiie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door postbus31 Bekijk bericht
Ga op je iphone naar my t-mobile, en activeer het dan.
Het probleem is dus, dat het mij op een of andere manier niet lukt om in te loggen in My T-Mobile met me iPhone, als ik dan in Safari naar T-Mobile.nl: ga, en dan rechts daar op 'Login' drukt, moet ik dus me gegevens invullen.

Nadat ik dat gedaan heb, en ik login, kom ik bij de veelgestelde vragen terecht, en wil ik dan weer naar My T-Mobile gaan, dan moet ik weer opnieuw inloggen, en doe je dat weer, dan kom je wederom weer bij Veelgestelde vragen terecht.. dus daarom loop ik een beetje in de knoop hier.
  #4  
Oud 29 September 2008, 20:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 July 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 196
Standaard

Het popup schermpje is dramatisch inderdaad. Soms denk je op inloggen te klikken, maar klik je op een andere link.. Lastig.. blijven proberen zou ik zeggen..
Probeer het eens met de enter toets op het toetsenbord. Dit zou beter moeten gaan..
  #5  
Oud 3 October 2008, 01:02
» iPhone 6 Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 34
Standaard

Hmm bij mij gaat de activatie perfect maar ik krijg altijd 155 min, 155 sms, overige kosten: 0,21 en bijgewerkt tot 12-09-2008. Iemand enig idee wat er fout gaat ?
  #6  
Oud 4 October 2008, 13:47
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

even cache leeggooien
  #7  
Oud 5 October 2008, 01:09
» iPhone 6 Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 34
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joblamie Bekijk bericht
even cache leeggooien
hmm dat heeft ook niet gewerkt
  #8  
Oud 13 October 2008, 21:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 54
Standaard

Heb hier precies het zelfde , hij update gewoon niet...Terwijl op de normale site het beltegoed wel goed staat!
  #9  
Oud 13 October 2008, 21:46
» iPhone 6 Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 34
Standaard

Hey ik weet ondertussen wel wat het probleem is. Ik heb namelijk mijn oude nummer laten porteren en had voordat dit gebeurd was al een my t-mobile account aangemaakt. Je moet dus je account laten verwijderen en dan een nieuwe aanmaken en dan hoort het perfect te werken volgens het tmobile mannetje.
  #10  
Oud 13 October 2008, 21:52
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 54
Standaard

Dus nu moet ik deze eerst laten verwijderen?Moet ik zeker weer met ze gaan bellen?
  #11  
Oud 13 October 2008, 21:54
» iPhone 6 Plus 128GB (Zilver) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2008
Locatie: Utrecht
Berichten: 34
Standaard

yep jammergenoeg wel en het gaat niet zo makkelijk. ik vroeg die man of het al verwijderd was en hij zegt tot 2 keer toe ja, maar ik kan nog steeds inloggen met mn oude gegevens. Dus voor mij is het proces nog niet afgelopen...
  #12  
Oud 13 October 2008, 22:45
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

ah! Bij mij hier precies hetzelfde. Na nummerportering werkt ie niet meer bij. Hmmm maar weer bellen dan.
  #13  
Oud 14 October 2008, 12:29
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 March 2008
Berichten: 17
Standaard

ik heb vandaag gebeld omdat er geen saldo update is sinds 6okt toevalligerwijs de datum van mijn nummerportering.
volgens de helpdesk had dat er niets mee te maken en is er een centrale storing.
op my-t-mobile is het wel gewoon goed, maar op de iPhone/iGoogle is het 300/300 nu al een week lang.
zijn er meer mensen bij wie het niet verandert, want ik vind het wel HEEL erg toevallig dat het precies op de dag gebeurde dat mijn nummer werd overgezet.
  #14  
Oud 14 October 2008, 21:57
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

Dit ligt 100% zeker aan de nummerportering, dat lijkt me wel duidelijk na bovenstaande gevallen. Anders zou het wel hl toevallig zijn dat niemand's Belstatus Gadget meer wordt bijgewerkt vanaf de dag dat het nummer geporteerd is...
  #15  
Oud 15 October 2008, 12:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 54
Standaard

Ja bij mij is het ook de dag van de nummer portering....Echter ik heb geen zin om weer met de KS te bellen, heb het wel ff gehad met de KS van t-mobile
  #16  
Oud 21 October 2008, 15:54
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Er zou toch een ook een T-Mobile App komen in de App Store?
Ik heb hier al een tijdje niks over gelezen.
Kan iemand hier iets over vertellen?
  #17  
Oud 21 October 2008, 17:53
tinos's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: 030
Berichten: 115
Standaard

je moet gewoon ff op de t-mobile site de iPhone gadget installeren
  #18  
Oud 21 October 2008, 17:56
Brian_NL's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2008
Berichten: 497
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tinos Bekijk bericht
je moet gewoon ff op de t-mobile site de iPhone gadget installeren
Die heb ik ook, maar er kwam er ook 1 voor in de app store!
  #19  
Oud 23 October 2008, 18:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 February 2008
Berichten: 18
Standaard

Ik heb de hele tijd de melding: Helaas, de T-Mobile belstatus Gadget kon niet worden opgehaald. Probeer het later nog een keer of ga naar My T-Mobile.

Op my T-Mobile staat het wel gewoon. Ook ik heb nummerportering gehad op 2 oktober. Zijn er meer mensen met dit probleem of deze melding?
  #20  
Oud 23 October 2008, 20:37
joblamie's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 July 2008
Locatie: Alphen aan den Rijn
Berichten: 236
Standaard

ja iedereen met nummerportering heeft dit. T-Mobile stuurde mij het volgende erover:

"U geeft aan dat de T-Mobile Belstatus Gadget niet meer wordt geupdate. Dit is correct. Dit probleem komt voor wanneer klanten buiten de bundel beginnen te bellen. Binnen de bundel wordt de belstatus correct weergegeven. De belstatus wordt in dat geval te hoog weergegeven. De facturen zijn wel correct maar zullen in meeste gevallen lager uitvallen dan verwacht. Het probleem is in onderzoek bij onze technische afdeling."

Bovenstaande zou best kunnen, maar ik ben ervan overtuigd dat het met de nummerportering te maken heeft. Zelf zeggen ze van niet, maar het is wel hl erg toevallig dat iedereen met nummerportering dit probleem heeft sinds de dag dat het nummer geporteerd is bij diegene.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Belstatus gadget djtcc T-Mobile 8 23 August 2010 19:37
Weather gadget sannetjeislief Archief 1 11 January 2010 20:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:24.