Wifi en kosten

Wifi en kosten discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) hele stomme vraag misschien. Als ik met wat voor draadloos netwerk ook verbind, dus thuis via mn tele2 netwerk of gewoon via een ander open ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-10-08, 14:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 13
Standaard Wi-Fi en kosten

hele stomme vraag misschien. Als ik met wat voor draadloos netwerk ook verbind, dus thuis via mn tele2 netwerk of gewoon via een ander open netwerk van deze of gene zijn daar dan ook kosten aan verbonden via t-mobile of kost het dan niks. Vraag 2 hoe weet ik zeker dat hij niet steeds via een t-mobile server aan het internetten ben. Vraag 3 is de 3g functie iets waar je voor betaald als deze aanstaat?

Gr,

Richard
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-10-08, 21:22
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Capelle a/d IJssel
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar rensiejjj
Standaard

Hee Richard,

1. Als je via Wi-Fi verbonden bent dan zijn er als het goed is geen kosten.
2. Als je verbonden bent met t-mobile staat er een 3g logo en anders een logo van Wi-Fi (weet niet zo goed hoe ik dat plaatje moet uitleggen)
3. Voor 3G betaal je altijd voor, er zijn bundels van T-Mobile (die van de iphone) waarin het 3G onbeperkt zit inbegrepen.
  #3  
Oud 05-10-08, 21:26
i(Phone)'s schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 102
Stuur een bericht via MSN naar i(Phone)
Standaard

ik heb een iphone-abbonement. kost 3G dan niets?
__________________
 iPhone 3G (8GB) | Firmware: 3.0 | Jailbroken | T-Mobile i-150 | Sinds: 11 juli 2008 
  #4  
Oud 05-10-08, 21:29
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

als je een tmob abbo hebt zijn de 3G kosten normaliter inclusief.
  #5  
Oud 06-10-08, 00:38
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 270
Send a message via twitter to Leonk
Standaard

Bij tmob is internet in het abo inbegrepen kost je dus niets internetten.
via een Wi-Fi die je ergens oppikt betaal je niets via tmob omdat dat niets met tmob te maken heeft.
  #6  
Oud 06-10-08, 18:40
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 47
Standaard

voordeel van Wi-Fi is dat het een stuk sneller gaat dan via tmobile, tenminste dat is mijn ervaring, dus als ik thuis aan het klooien ben gaat ie via Wi-Fi, ergens anders is het gewoon kosteloos via tmobile zit bij je abbo inbegrepen.
dus lekker onbeperkt blijven internetten !!!
  #7  
Oud 06-10-08, 19:20
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

dat geldt overigens ook als je planet (kpn) adsl abbo hebt. Met deze userid en login kun je ook op de KPN hotspots in het land.
  #8  
Oud 07-10-08, 13:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Berichten: 13
Standaard

Oke duidelijk bedankt voor de reakties
  #9  
Oud 07-10-08, 16:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 24
Standaard

Ik was van de week in Duitsland, en op de vliegvelden, stations en in treinen (ICE) heb je overal T-mobile hot spots kan je daar dan ook gratis gebruik van maken? En als ik inlog bij een KPN hotspot in NL dan zegt ie: je tegoed is nog x aantal minuten... is dat niet onbeperkt?
  #10  
Oud 07-10-08, 16:12
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 270
Send a message via twitter to Leonk
Standaard

@Jeroenvg

ik ga er vanuit dat je een tmobile abo hebt. In het buitenland zul je ook bij Tmobile gewoon moeten betalen vrees ik.Als ik in het buitenland via een vodafone netwerk bel kan dat ook niet binnen mijn belbundel (volgens mij)

Als je inlogt op een KPN hotspot dan moet je daar gewoon voor betalen ook in NL omdat KPN niet je provider is en je daar geen abo hebt
  #11  
Oud 07-10-08, 16:16
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 24
Standaard

@leonk

Ja heb een i-150 Abo, en die TMO medewerker vertelde mij dat de hotspots van KPN gewoon inbegrepen waren bij het abo...
Bellen over TMO in het buitenland kost geld... maar ik vroeg me af of dat geld voor TMO hotspots in het buitenland... Ik ging er van uit van wel dus heb het maar niet geprobeerd...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
gebruik alleen Wi-Fi toch kosten internet wil Wi-Fi 7 26-12-11 17:04
Kosten bij gebruik van andermans Wi-Fi Angieiphone Wi-Fi 3 11-07-09 18:13
Kosten ipheun Wi-Fi 26 06-04-08 18:36
Wi-Fi plus kosten abonnement didiersergei Archief 2 12-03-08 13:26
Kosten? steve Overige providers Nederland 11 28-12-07 14:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:05.