0900 nummers

0900 nummers discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) misschien een domme vraag, vallen 0900 nummers ook onder bundel aangezien ik nog een paar honderd belminuten heb...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 October 2008, 21:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: Capelle a/d IJssel
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar rensiejjj
Standaard 0900 nummers

misschien een domme vraag, vallen 0900 nummers ook onder bundel aangezien ik nog een paar honderd belminuten heb
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 October 2008, 21:11
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

ligt aan je aanbieder en abonnement.
  #3  
Oud 7 October 2008, 21:11
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: Capelle a/d IJssel
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar rensiejjj
Standaard

tgaat om t-mobile met een i-150 abbo
  #4  
Oud 8 October 2008, 10:54
wil wil is offline
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 420
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rensiejjj Bekijk bericht
tgaat om t-mobile met een i-150 abbo
0900 nummers vallen niet onder de bundel bij T-Mobile. Dit worden dus de extra kosten op je factuur.
  #5  
Oud 8 October 2008, 11:21
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

0900 nummers vallen bij geen enkele telecomprovider binnen de belbundel
  #6  
Oud 8 October 2008, 13:38
» iPhone UK 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 117
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
0900 nummers vallen bij geen enkele telecomprovider binnen de belbundel

Dat is gedeeltelijk waar; bij T-Mobile heb je een Flex abonnement. Daar gaat ALLES uit 1 bundel dus ook 0900 nummers. Wat er gebeurt is dat de normale kosten van 0900 wel gewoon worden berekend maar eerst uit de bundel gaat.

Dus stel je koop 20 euro per maand, en het bellen van 0900 nrs kost 1,20 dan gaan die kosten eerst uit de bundel en daarna komen ze ernaast.

Bij overige abonnementen komen deze kosten altijd naast de bundel.
  #7  
Oud 8 October 2008, 14:03
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

klopt idd, goede aanvulling.

als je abonnement MINUTEN heeft, dan mag je gewoon extra gaan betalen oftewel 1 belminuut + kosten 0900 per minuut
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
0900 nummers bellen lukt niet zkimm iPhone algemeen 5 30 January 2014 21:09
0900 Alternatieven ros1982 iPhone Apps 29 5 January 2010 19:09
gsm nummers en vaste nummers ronin Archief 3 6 November 2007 02:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:24.