Foutieve netwerkoperator linksboven in beeld

Foutieve netwerkoperator linksboven in beeld discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) ik kom net terug uit Frankrijk en had daar bereik via Orange F. Nu ben ik alweer een paar uur in NL, maar er blijft ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 October 2008, 20:13
gls's schermafbeelding
gls gls is offline
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 87
Thumbs down Foutieve netwerkoperator linksboven in beeld

ik kom net terug uit Frankrijk en had daar bereik via Orange F. Nu ben ik alweer een paar uur in NL, maar er blijft Orange linksboven bij mijn netwerk operator staan. Ook na restart en vliegtuigmodus etc. Iemand een idee waar het aan kan liggen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 October 2008, 20:43
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ga eens naar de instellingen en kies handmatig voor T-Mobile. Daarna weer terug op automatisch zetten.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 11 October 2008, 21:02
gls's schermafbeelding
gls gls is offline
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 87
Standaard

had ik al gedaan, werkt niet..
  #4  
Oud 12 October 2008, 14:57
gls's schermafbeelding
gls gls is offline
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 87
Standaard

het rare is dat ik vandaag in Noorwegen wel weer 'netcom' als operator had staan maarnu in NL heb ik weer Orange F staan terwijl ik echt bij TMobile zit...
Resets of opnieuw starten heeft geen effect.
  #5  
Oud 12 October 2008, 15:55
JWVD's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Renkum
Berichten: 312
Stuur een bericht via Instant Messenger naar JWVD Stuur een bericht via MSN naar JWVD Send a message via twitter to JWVD
Standaard

Simkaartje in en uit? Ik denk dat je niet veel anders kan doen dan wat Destiny zegt.
  #6  
Oud 13 October 2008, 13:27
gls's schermafbeelding
gls gls is offline
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 87
Standaard

nog vager: ik ben inmiddels ng een keer in Frankrijk geweest, weer Orange, en bij terugkomst in NL was het gewoon weer 'tmobile'... Ik snap er niets van.
  #7  
Oud 15 October 2008, 11:12
gls's schermafbeelding
gls gls is offline
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 87
Standaard

Ik had me nog voorgenomen om het screenshotje dat ik er van had gemaakt te uploaden, dus bij deze (bijlage aan dit bericht).

Het probleem had zichzelf opgelost nadat ik in een ander land was geweest, en niet door het verwijderen van de sim. Ik blijf het erg vaag vinden.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg photo.jpg‎ (36,6 KB, 24x gelezen)
  #8  
Oud 5 January 2010, 10:05
gls's schermafbeelding
gls gls is offline
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2008
Berichten: 87
Standaard

En het is weer zover, al weer meer dan 2 weken terug uit Frankrijk en alweer in Engeland en Duitsland geweest, maar in Nederland blijft er 'Orange F' als operator staan en in Engeland en Duitsland de lokale operators.

- Ik heb de laatste firmware
- Ik heb gereboot
- ik heb handmatig 'T-Mobile' gekozen (er staat dan wl weer T-Mobile bij netwerken...) maar dan zet ie Orange F boven in.

Iemand enig idee wat het probleem kan zijn of iemand hetzelfde meegemaakt?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0290.PNG‎ (44,7 KB, 12x gelezen)
  #9  
Oud 5 January 2010, 13:15
LBBS's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 January 2010
Locatie: Hoorn
Berichten: 59
Standaard

vaagheid overheerst.
tmobile al gecontacteert?
__________________
to change your reality, change your thoughts
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Weergeven foutieve datum jgmorsink iPhone algemeen 0 28 September 2010 18:40
er staat NL KPN linksboven. menno51 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 5 22 April 2010 18:24
iPhone 3G: foutieve simkaart dimi1986 Unlock 6 5 April 2010 20:19
T-Mobile logo/tekentje linksboven Pr4n4 T-Mobile 19 14 September 2008 20:41
Je naam linksboven Colburners iPhone algemeen 1 6 September 2008 10:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:58.