T-Mobile speedmanager? kosten?

T-Mobile speedmanager? kosten? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik kreeg (nadat ik het naar 2.1 had geupgrade) in mijn safari browser speedmanager van t-mobile en ik vroeg me af of ik dan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 October 2008, 14:00
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2008
Berichten: 28
Standaard T-Mobile speedmanager? kosten?

Hallo,

Ik kreeg (nadat ik het naar 2.1 had geupgrade) in mijn safari browser speedmanager van t-mobile en ik vroeg me af of ik dan niet edge gebruik van t-mobile in plaats van mijn Wi-Fi.
Kost het geld als ik verder ga internetten?
bij mijn Wi-Fi staat wel dat ik verbonden ben met mijn eigen Wi-Fi netwerk maar wat ik dan niet snap is hoe komt het dat ik speedmanager krijg?

Alvast bedankt!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 October 2008, 00:35
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Normaal gesproken hoor je via Wi-Fi inderdaad niet de speed-manager te krijgen. Maar misschien (weet niet eens of het technisch kan) was de speedmanager het laatste wat je open had staan toen je voor het laatst via EDGE online was?

Bij mij opent Safari op de iPhone ook altijd weer de laatste pagina waar ik was toen ik 'm afsloot, ongeacht of ik via een andere verbinding verder ga.

[Edit]

Heb het even getest, maar het lukt mij ook met opzet NIET om via Wi-Fi (UPC) naar http://speed.t-mobile.nl te gaan, is dus blijkbaar echt iets wat alleen op hun netwerk werkt. Dus ik vrees dat je inderdaad gewoon via je T-Mobile lijntje online was toen.
__________________
...

Laatst gewijzigd door InternetRebel; 16 October 2008 om 00:39.
  #3  
Oud 16 October 2008, 12:51
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2008
Berichten: 28
Standaard

Maar hoe kan dat dan? ik heb geen optie om edge te activeren en mijn VPN staat niet geconfigureerd :S
Dataroaming staat ook uit =/
  #4  
Oud 16 October 2008, 14:10
InternetRebel's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 September 2008
Locatie: Zwolle
Berichten: 378
Standaard

Voor zover ik weet (maar ben nog niet zo 100% thuis in de iPhone) pakt de iPhone vanzelf je netwerk via EDGE, 3G, GPRS als er geen Wi-Fi beschikbaar is en je wilt iets doen waarvoor je online wilt.

Als ik 'boven' zit heb ik ook niet altijd even goede Wi-Fi ontvangst. Meestal zit ik dan met de iPhone online via Wi-Fi, maar soms zie ik dan toch ineens het 3G icoontje verschijnen. Voor zover ik weet is het standaard niet mogelijk dit te voorkomen anders dan je toestel in "Vliegtuigmodus" te zetten, waarmee je feitelijk het hele telefoongedeelte uitzet.

Als je telefoon gejailbraked is kan je "Boss Prefs" erop zetten, daarmee kan je wel 3G, Edge en Wi-Fi allemaal apart aan en uit zetten.

Maar misschien zijn er nog wel echte iPhone specialisten online met betere suggesties of reacties. ;-)

PS: En je kan natuurlijk altijd linksboven op je iPhone zien of je via Wi-Fi of Edge/3G online bent...
  #5  
Oud 18 October 2008, 17:15
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

de iphone doet dit idd vanzelf. En als na de upgrade de backup niet is terug gezet ben je je Wi-Fi key kwijt dus maakt ie geen verbinding met Wi-Fi.
internet uitzetten voor je provider gaat alleen met een jailbreak. Zal bij instellingen>Wi-Fi even kijken of alles goed is ingesteld. Als je Wi-Fi hebt heb je ook die boogjes boven elkaar en niet dat rondje of 3G logo
  #6  
Oud 18 October 2008, 20:32
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2008
Berichten: 28
Standaard

yeah, kheb met bossprefs edge uitgezet
bedankt voor jullie hulp!
deze mag dicht!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
4,20 Microsim kosten T-Mobile? Caspar T-Mobile 10 23 December 2010 13:38
Roaming kosten t-mobile stefsegers T-Mobile 0 21 August 2008 17:24
t-mobile speedmanager Dani1 Archief 2 3 August 2008 22:43
T-Mobile GPRS kosten niels334 T-Mobile 10 16 November 2007 22:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:17.