iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Twijfel (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/25839-twijfel.html)

jessia 25-11-08 13:32

Twijfel
 
Hallo Mensen,

Ik wil heel graag de iphone ook omdat ik macosX heb, en me dat goed bevalt, ik heb een bedrijf en wil hem ook daarom graag aanschaffen maar nu zit ik met het volgende werkt hij al op de nieuwe itunes 8.0 serie? of de 7.0 serie?

En is het het verstandigst als je hem via een winkel keten bij je in de buurt koopt of toch via internet besteld via de t mobile site?

Bevalt hij verder goed?

Groetjes JEssia

Destiny 25-11-08 13:39

Je kunt gewoon de nieuwste iTunes gebruiken.
Ik zou hem altijd in een winkel keten kopen. Zeker met zon dure telefoon.

Nikooos 25-11-08 13:58

zo'n beetje elke firmwareupdate van de iphone gaat gepaard met een update van iTunes. Dit sluit dus naadloos op elkaar aan.

Waar je gaat kopen moet je natuurlijk zelf weten. De ene heeft betere ervaring online en de ander zweert bij de winkel. Maar als je bij T-mobile besteld, maakt dat volgens mij weinig uit.

jessia 25-11-08 15:42

Hoi Hoi !...

Bedankt voor jullie reacties..

Hoe bevalt jullie het t-mobile bereik?

Ik wil hem met name gebruiken voor de muziek, en voor de agenda functie, internet zal ik er niet veel doen, dat íntereseert me niet heel veel ( daar heb ik thuis mijn maccie ( mac ) wel voor :)

Mijn persoonlijke mening is dat ik hem liever bij een winkel koop omdat je er dan als er wat mee is ook zo mee terug kan.....

GroeTJEs

SneakerStyle 25-11-08 20:21

Ik zou het liever via de winkel bestellen, dan heb je iemand tegenover je van vlees en bloed. Mocht er iets fout gaan dan is dat in de meeste gevallen makkelijker op te lossen door de winkel zelf. Je hebt het tstl ook direct. Het mooie is dat als het toestel binnen 8 dagen defect is, ruil je het om voor een nieuwe. Via internet/telefoon moet je dat ding weer terug sturen, gaat weer een week overheen.. Ik vind het persoonlijk de allerbeste telefoon ever! Het heeft nog een aantal kinder ziektes en er is nog een hoop wat ze nog kunnen doen maar buiten dat, geniaal, goed toestel.

jessia 25-11-08 21:44

bedankt voor je reactie hoor !:D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:35.