Geen ontvangst Uruguay

Geen ontvangst Uruguay discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste, Ik weet dat er onder mij ook een topic staat over geen ontvangst, maar naar mijn gevoel zit het bij mij iets anders. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 December 2008, 21:09
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Berichten: 21
Standaard Geen ontvangst Uruguay

Beste,

Ik weet dat er onder mij ook een topic staat over geen ontvangst, maar naar mijn gevoel zit het bij mij iets anders.

Ik zit op dit moment in Uruguay, en tot mijn verbazing krijg ik geen ontvangst!
Vorig jaar had ik ook T-mobile prepaid, maar dan in een T-mobile Vario, dit jaar heb ik de prachtige iPhone maar geen ontvangst!
Nergens niet eens in het dorp!
En dat is toch wel heel erg vervelend!

Als ik handmatig naar een netwerk ga zoeken, krijg ik een lijstje, dus hij vindt wel netwerken! (dit maak ik eruit op want op andere plekken vindt hij steeds een ander netwerk!)
Maar als ik wil verbinden komt er de volgende melding:
"Het geselecteerde mobiele netwerk is niet langer beschikbaar. In instellingen kunt u een ander netwerk kiezen."

Allemaal prachtig zou je denken, maar als hij dit bij ELK netwerk doet is het toch minder grappig.
Het vreemde is dat ik in Spanje nog wel ontvangst had eergister..

Kan iemand mij op weg helpen? want hier baal ik wel van.
Wil ik smsen via My T-mobile, ja dat gegenereerde wachtwoord door T-mobile onthoudt ik niet.
Vraag ik mijn wachtwoord opnieuw op, ja dit wordt via SMS verstuurd, damn daar heb ik lekker veel aan...

Bedankt alvast!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 December 2008, 15:59
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Berichten: 21
Standaard

Ik heb T-mobile gemaild.
En dit is het probleem.


U geeft aan geen verbinding te hebben in Urugay. Wij kunnen ons voorstellen dat u dat vervelend vindt. Wij geven u graag meer uitleg hierover. Als u gebruikmaakt van T-Mobile PrePaid, worden de kosten voor de gebelde minuten en verzonden sms-berichten direct afgeschreven van uw beltegoed. Dat is ook de essentie van 'prepaid' bellen. Omdat de tarieven voor het bellen en gebeld worden in het buitenland per buitenlandse provider echter sterk kunnen verschillen, is het niet mogelijk de in het buitenland gemaakte kosten direct te verrekenen. De gemaakte kosten worden door de buitenlandse provider in de regel namelijk verlaat aan ons doorberekend. Om deze reden is het met T-Mobile PrePaid niet mogelijk in elk land te bellen.

Nogal vervelend, en echt logisch lijkt het me niet, maar wat doe je eraan..
  #3  
Oud 31 December 2008, 16:36
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Devine Bekijk bericht
Nogal vervelend, en echt logisch lijkt het me niet, maar wat doe je eraan..
Toch maar een abbo afsluiten dan....
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #4  
Oud 2 January 2009, 21:02
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 June 2008
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Toch maar een abbo afsluiten dan....
Haha ja dat zal ook zeker de gedachte er achter zijn haha!
  #5  
Oud 2 January 2009, 21:15
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Prepaid moet je nooit hebben, neem dan een kleine abbo dan. Maar nooit prepaid...
  #6  
Oud 3 January 2009, 10:33
klaverentwee's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 194
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Toch maar een abbo afsluiten dan....
Of ter plekke een lokaal prepaid simmetje nemen. Heb je nu tenminste iets. Dan ga ik er vanuit dat je al een (hardware?) unlock hebt gezien een een engelse iPhone hebt.
__________________
"Photography is more than a medium for factual communication of ideas. It's a creative art." (Ansel Adams)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen ontvangst Juice Archief 9 6 April 2009 18:28
Geen ontvangst Paolo_Totti T-Mobile 3 19 February 2009 23:41
Geen ontvangst Hilton Unlock [archief] 5 28 May 2008 12:51
Geen ontvangst MrFCUUnknown Archief 1 8 February 2008 19:59
geen ontvangst wielie Overige providers Nederland 2 14 November 2007 17:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:38.