mijn t-mobile logo is weg!

mijn t-mobile logo is weg! discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) bij mijn hoofdscherm zie ik mijn signalbars wel, ik kan ook bellen, alleen er staat geen tmobile, er is ook geen logo. ik had iets ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 December 2008, 01:14
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 23
Standaard mijn t-mobile logo is weg!

bij mijn hoofdscherm zie ik mijn signalbars wel, ik kan ook bellen, alleen er staat geen tmobile, er is ook geen logo.
ik had iets geinstalleerd via cydia voor t-mobile logo via winterboard maar die heb ik al weggevinkt.
ik zie dus alleen signalbar en Wi-Fibars.

help me.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 December 2008, 09:30
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Burak Bekijk bericht
bij mijn hoofdscherm zie ik mijn signalbars wel, ik kan ook bellen, alleen er staat geen tmobile, er is ook geen logo.
ik had iets geinstalleerd via cydia voor t-mobile logo via winterboard maar die heb ik al weggevinkt.
ik zie dus alleen signalbar en Wi-Fibars.

help me.
Misschien datgene wat je genstalleerd hebt onder Winterboard gewoon de-installeren. Zou de originele T-Mobile logo weer terug moeten komen. Alleen wegvinken onder Winterboard is in dit geval niet de oplossing voor je.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 22 December 2008, 09:49
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 20 September 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 315
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Burak Bekijk bericht
bij mijn hoofdscherm zie ik mijn signalbars wel, ik kan ook bellen, alleen er staat geen tmobile, er is ook geen logo.
ik had iets geinstalleerd via cydia voor t-mobile logo via winterboard maar die heb ik al weggevinkt.
ik zie dus alleen signalbar en Wi-Fibars.

help me.
Toevallig Supreme Preferences van onze modder iMario geinstalleerd?
  #4  
Oud 22 December 2008, 13:58
» iPhone UK 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 May 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 23
Standaard

ja ik heb supreme preferences geinstalleerd, maar die had ik weer verwijderd want ik ben niet supreme.
ik had ook die t-mobile logo verwijderd via winterboard, maar nog steeds niks.
  #5  
Oud 22 December 2008, 14:22
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Graag even in het topic van mario over de supreme Pref''s doorlezen, daar staat het antwoord (pagina 4)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #6  
Oud 22 December 2008, 15:16
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2008
Berichten: 451
Standaard

Gewoon MakeItMine installeren, opstarten en zonder iets in te vullen op de knop linksboven klikken, app sluiten, dan is hij weer terug
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Carrier Logo weg Davidduzy Jailbreak apps en thema's 1 9 June 2010 12:18
Logo in me beeldscherm haat niet weg sandertjuh89 iPhone algemeen 0 20 April 2010 21:48
Een raar en niet weg te krijgen logo'tje chapp Archief 3 29 June 2009 18:54
iPhone 1e gen.: Carrier logo weg na update... Chrisl Unlock 17 9 December 2008 17:55
Edge (E) logo weg na firmware 1.1.2 update t-marvin Archief 4 25 January 2008 13:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:19.