iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Contract overnemen (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/28190-contract-overnemen.html)

TheStijg 08-01-09 22:54

Contract overnemen
 
Hallo,

Ik ben iemand tegengekomen, van wie ik de iPhone 3G met abonnement overneem.

19 december hebben wij de forumulieren laten faxen naar T-Mobile.

Volgens de kleine lettertjes op dezelfde pagina van het PDF-je waar het ''contractovername-formulier'' op stond, stond dat het maximaal 5 werkdagen kon duren.

5 werkdagen is dus, al 19 dec. niet meeteld:
22,23 december (hierna volgt Kerst, 24,25,26 en hierna werkt toch geen kip)
januari: 2-5-6-7-8 (9?)...

Ik wacht al meer dan 5 werkdagen, ik heb een goede tijd uitgekozen om het contract over te nemen :mad:. Wat kan ik hiertegen beginnen? Het contract is op de naam van mijn moeder, wij hebben geen financieeële problemen of BKR registraties. De huidige abonnee is volledig betrouwbaar, dus daar kan het ook niet aan liggen.

Wat kan ik hiertegen beginnen, dat ik langer moet wachten op T-Mobile? De oude abonnee had gebeld dinsdag, en toen werd hem verteld dat aan het eind van deze week het abonnement overgeschreven zou zijn...

Duurt lang!

SneakerStyle 16-01-09 00:38

Dit soort dingen kosten nou eenmaal tijd. Ook de huidige eigenaar van het contract is afhankelijk van T-Mobile. De reden waarom dit zolang mag duren is een vraag opzich en natuurlijk vervelend voor beide partijen. Nog eventjes geduld, zoals ik af ga op je verhaal duurt het niet lang meer voordat je een verblijde eigenaar bent van zo'n fijn toestel als de iPhone.

TheStijg 16-01-09 19:05

Hoi,

Ik heb vanmiddag gebeld, en het abonnement is EINDELIJK op mijn moeders naam overgeschreven! Maandag (mijn 18e verjaardag nota bene :p) of dinsdag krijg ik 'm als het goed is binnen. Ik heb de gegevens van de verkoper (van iPc! :D) dus er kan helemaal niets fout gaan... :D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:35.