T Mobile Carrier Logo

T Mobile Carrier Logo discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik probeer de carrier log van t-mobile te veranderen met fugu maar ik greeg 'm toch niet te zien blijft maar de text. met fugu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 July 2008, 15:57
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 73
Standaard T-Mobile carrier logo

Ik probeer de carrier log van t-mobile te veranderen met fugu maar ik greeg 'm toch niet te zien blijft maar de text.
met fugu verbinding maken dan ga ik naar sydtem---->library---->carrirer bundles--->unknow carrier
de twee bestanden Default_CARRIER_TMOBILE.png en FSO_CARRIER_TMOBILE.png erop zetten met 755 permisions , iphone restarten.
Maar het blijft de bewegende text.

wie heeft 't voor elkaar gekregen?

thanxxx macgreek
__________________
iPhone 5s 32GB Gold
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 July 2008, 16:05
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

ghehe

aangezien je nu een officiele provider hebt, moet je niet meer de map "unknown bundle" gebuiken, maar de T-mobile NL map (kan ff niet opzoeken, want ben niet thuis)
  #3  
Oud 22 July 2008, 17:04
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
ghehe

aangezien je nu een officiele provider hebt, moet je niet meer de map "unknown bundle" gebuiken, maar de T-mobile NL map (kan ff niet opzoeken, want ben niet thuis)
ook geprobeerd maar het werkt nog steeds niet!!!
  #4  
Oud 22 July 2008, 18:12
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

hmm, dan durf ik het zo niet te zeggen, ik heb het hier wel gewoon voor elkaar met de "unknown bundle" en het vodafone logo.
  #5  
Oud 22 July 2008, 18:20
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
hmm, dan durf ik het zo niet te zeggen, ik heb het hier wel gewoon voor elkaar met de "unknown bundle" en het vodafone logo.
Ja dat klopt op mijn 1e generatie iPhone het werkt perfect (ook vodafone in unknow bundle)
maar in het 3g snap ik niet?
  #6  
Oud 22 July 2008, 18:32
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Ik ben de carrier.plist aan het vergelijken met de gene die ik in de unknown bundle had gezet, maar kan vooralsnog geen verschillen ontdekken :S

dit is wat ik heb met vodafone pic:
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<true/>
<key>CarrierName</key>
<string>vodafone</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_VODAFONE.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_VODAFONE.png</string>
</dict>

en dit is wat er in de carrier.plist uit de map TMobile_nl.bundle staat:
<array>
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<true/>
<key>CarrierName</key>
<string>t-mobile</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_TMOBILE.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_TMOBILE.png</string>
</dict>
  #7  
Oud 22 July 2008, 20:24
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 73
Standaard

dat staat bij mij:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>AllowEDGEEditing</key>
<true/>
<key>BookmarkURLs</key>
<array>
<dict>
<key>BookmarkName</key>
<string>T-Mobile</string>
<key>BookmarkURL</key>
<string>http://pda.t-mobile.nl</string>
</dict>
</array>
<key>CarrierName</key>
<string>T-Mobile</string>
<key>IntlDataRoamingSwitch</key>
<true/>
<key>MyAccountURL</key>
<string>https://www.t-mobile.nl/My_T-mobile/htdocs/page/ps1.17.aspx</string>
<key>MyAccountURLTitle</key>
<string>My T-Mobile</string>
<key>PrivateCapable</key>
<true/>
<key>Services</key>
<array>
<dict>
<key>ServiceCode</key>
<string>1200</string>
<key>ServiceName</key>
<string>Customer Service NL</string>
</dict>
<dict>
<key>ServiceCode</key>
<string>+31624000222</string>
<key>ServiceName</key>
<string>Customer Service</string>
</dict>
<dict>
<key>ServiceCode</key>
<string>1202</string>
<key>ServiceName</key>
<string>Self Service</string>
</dict>
<dict>
<key>ServiceCode</key>
<string>1888</string>
<key>ServiceName</key>
<string>Directory Assistance</string>
</dict>
<dict>
<key>ServiceCode</key>
<string>+31624001233</string>
<key>ServiceName</key>
<string>VoiceMail</string>
</dict>
</array>
<key>ShowCallForwarded</key>
<false/>
<key>ShowCallForwarding</key>
<false/>
<key>ShowTTY</key>
<false/>
<key>StatusBarImages</key>
<array>
<dict>
<key>AllowPrefixMatching</key>
<false/>
<key>CarrierName</key>
<string>t-mobilenl</string>
<key>DefaultImage</key>
<string>Default_CARRIER_TMOBILE.png</string>
<key>FullScreenOpaqueImage</key>
<string>FSO_CARRIER_TMOBILE.png</string>
</dict>

Laatst gewijzigd door macgreek; 22 July 2008 om 21:51.
  #8  
Oud 22 July 2008, 20:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Berichten: 16
Standaard

Ikzelf heb er ook enorm lang naar liggen zoeken maar heb hem dan toch gevonden:

even een kijkje nemen in /User/Library/Carrier Bundles

Daar bevinden zich 2 mapjes, eentje met allemaal cijfertjes en dan een mapje waar je jouw provider op kan herkennen, in mijn geval 'Mobistar_be.bundle'. Als je daar je icons overschrijft zal alles naar behoren werken.
  #9  
Oud 22 July 2008, 20:57
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Hij zegt dat hij dat al gedaan heeft, voor hem is dat namelijk TMobile_nl.bundle

Dat zou iig de goede moeten zijn
  #10  
Oud 22 July 2008, 21:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Hij zegt dat hij dat al gedaan heeft, voor hem is dat namelijk TMobile_nl.bundle

Dat zou iig de goede moeten zijn
Hij zat in de map System maar daar moet je hem dus niet vervangen, je moet naar de map User gaan
  #11  
Oud 22 July 2008, 21:05
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Dat maakt niet uit, usr en Carrier.bundles zijn snelkoppelingen, je komt dan in de zelfde map
  #12  
Oud 22 July 2008, 21:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 April 2008
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Dat maakt niet uit, usr en Carrier.bundles zijn snelkoppelingen, je komt dan in de zelfde map
Hier in elk geval niet. Wanneer ik het logo van mobistar verander is dit enkel zichtbaar als ik dit in de map User doe. Die ene map is geen snelkoppeling naar de carrier bundles in de System map. Open je WinSCP maar even en kijk maar eens voor jezelf
  #13  
Oud 22 July 2008, 21:41
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 73
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Den_John Bekijk bericht
Hier in elk geval niet. Wanneer ik het logo van mobistar verander is dit enkel zichtbaar als ik dit in de map User doe. Die ene map is geen snelkoppeling naar de carrier bundles in de System map. Open je WinSCP maar even en kijk maar eens voor jezelf
Jullie hebben allebei gelijk zij zijn inderdaad snelkopelingen dus ik heb ze verwijderd en dan de nieuwe geplaatst en ja ja hoor ik heb 'm.


  #14  
Oud 22 July 2008, 21:45
macgreek's schermafbeelding
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 8.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: 's Hertogenbosch
Berichten: 73
Standaard

en hier de bestanden voor wie ze nodig heeft:
RapidShare: Easy Filehosting
RapidShare: Easy Filehosting

Laatst gewijzigd door macgreek; 22 July 2008 om 21:48.
  #15  
Oud 22 July 2008, 22:47
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

Ah mooi zo!

Ik heb nog ff gekeken op de mijne, maar goed, ik heb geen "officiele" provider, dus kom via de snelkoppelingen in dezelfde map, misschien dat het met een officiele provider anders is, dus is het idd handiger de USR koppelingen te volgen.

Toen ik trouwens de T-Mobile Carrier.plist bekeek kwam ik er ook achter waarom jullie niet die "doorschakel" meldingen krijgen

<key>ShowCallForwarded</key>
<false/>
<key>ShowCallForwarding</key>
<false/>
Dat is de carrier van T-Mobile, die staan bij de unknown carrier op true

Laatst gewijzigd door cypher21; 22 July 2008 om 22:53.
  #16  
Oud 22 July 2008, 22:51
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

uhm.. misschien mis ik iets, maar hoe kom ik op mijn 3G? Moet ik m dan eerst jailbreaken?
  #17  
Oud 22 July 2008, 22:52
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

LOL psycho,

Mag ik je doorverwijzen naar de handleidingen of wiki
  #18  
Oud 22 July 2008, 22:59
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
uhm.. misschien mis ik iets, maar hoe kom ik op mijn 3G? Moet ik m dan eerst jailbreaken?
Goeie vraag en dat probeer ik hier ook uit te vogelen zodat ik vervolgens die lelijke T-mob.. kan vervangen

Ik wil hem niet jailbreaken namelijk..
  #19  
Oud 22 July 2008, 23:02
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

oh,

het was serieus

Je moet em zeker wel jailbreaken, anders kun je de bestanden niet benaderen/vervangen
  #20  
Oud 23 July 2008, 00:11
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Ja het was misschien een stomme vraag, maar ik heb ook nog geen zin in een jailbreak voordat ik er echt wat aan heb, zoals bijvoorbeeld installer.

Ik moet het ook allemaal maar proberen te volgen

Maar dan wachten we nog maar even af, voordat we het logo gaan vervangen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Handleidingen:T-Mobile carrier logo [FW4.2.1] TheProphet Wiki - Handleidingen 19 27 February 2011 19:45
Carrier logo Joris123 iPhone algemeen 1 19 December 2010 11:34
T-Mobile carrier logo [FW3.1.2] TheProphet T-Mobile 55 11 December 2010 13:24
carrier logo veranderen van text naar logo? selder Archief 1 13 August 2010 08:57
Carrier logo's Smiley iPhone algemeen 203 20 June 2009 21:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:32.