iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Verlengen (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/30077-verlengen.html)

Geert8 11-02-09 15:59

Verlengen
 
Als ik de klantenservice bel voor het verlengen van mijn contract, kan ik de telefoon dan ook afhalen bij een bijvoorbeeld phonehouse.

Mijn contract loopt over 4 maanden af. Dus kan ik alleen verlengen bij een echte t-mobile winkel,online, of telefonisch. Maar kan ik hem ook telefonisch verlengen en dan gewoon bij een dealer afhalen? dus niet zozeer bij een echte t-mobile winkel.

Namelijk ik heb geen zin om te wachten op de post. En een echte t-mobile winkel zit verder weg dan de phonehouse, belcompany en zulks.

King1987 11-02-09 16:03

Volgens mij kan je ook gewoon verlengen bij Belcompany enzo, alleen moet je er wel rekening mee houden dat er betere aanbiedingen komen als je beld. (meer korting op je abo of dat soort kortingen) Maar dan zal je op de post moeten wachten ;)

Kijk ook eens rond op het fourm, er zijn meerdere topic's te vinden over verlengen.

alvani 11-02-09 16:10

Je kunt via T-Mobile (klantenservice en winkel) vanaf 4 maanden voor einde contract verlengen. Via andere verkooppunten kan het "pas" vanaf 3 maanden vantevoren. Als je de iPhone dus snel en zoals King1987 al zegt, goedkoop wilt, kun je het best via T-Mobile verlengen. Ik heb zelf destijds via de klantenservice verlengd en had alles binnen een paar dagen binnen.

Oh ja, maar om nog even terug te komen op je vraag: het is volgens niet mogelijk om via de klantenservice te verlengen en ergens (anders) je iPhone op te halen.

LL_Pachito 18-02-09 03:55

Het beste is gewoon om langs een T-Shop te gaan, dan heb je hem gelijk ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:12.