Help: No Service

Help: No Service discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Help! Ik heb een 8 GB waarmee ik heeeel blij ben. Heb hem gister echter geunlockt maar ik heb OF NO SERVICE of heel zwak ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 September 2007, 16:50
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 14
Standaard Help: No Service

Help! Ik heb een 8 GB waarmee ik heeeel blij ben.
Heb hem gister echter geunlockt maar ik heb OF NO SERVICE of heel zwak signaal, ik gebruik t-mobile en heb al een nieuwe Sim card aangeschaft! Wie kan mij vertellen wat er is? Of zou hij gewoon niet goed zijn?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 September 2007, 16:52
Yorick's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 93
Standaard

Heb je dit overal?
Had je dit met je vorige toestel niet?
  #3  
Oud 27 September 2007, 16:53
Maurice's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Enschede
Berichten: 365
Standaard

Heb je dit ook buiten? Ik heb ook T-Mobile (nog geen iPhone, over weekje hoop ik ) en binnen heb ik echt geen signaal (alleen als ik bij het raam ga staan).
__________________
Voor het laatste game nieuws, check
www.xgn.nl
  #4  
Oud 27 September 2007, 17:38
Nikos1984's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Almere
Berichten: 135
Send a message via twitter to Nikos1984
Standaard

Ik heb dit ooit gehad met een nokia (ook t-mobile abbo) geen bereik, dus ik de telefoon terug gestuurd naar de fabriek en die hebben alles nagekeken, firmwareupdate gedaan, maar dat maakte niets uit. Ook met een andere sim kaart deed ie het niet goed. Heb jij het al geprobeerd met een andere simkaart? Die van je broer, zusje, ouder, buurman, etc...
  #5  
Oud 27 September 2007, 18:20
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Ik heb ergens gelezen dat dit een Bug in de iphone is.

Je moet even naar Settings en daar de Airplane-mode Aan/Uit en nog een keer Aan/Uit zetten.

Dan moet hij het weer doen...
  #6  
Oud 27 September 2007, 20:40
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 14
Standaard

Haha Goeie Dien! Nee helaas, met alle andere kaartjes doet ie het uitstekend, behalve dus met t-mobile, echt gewoon bijna nergens bereik! Wat nu?
  #7  
Oud 28 September 2007, 00:42
Yorick's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 93
Standaard

Andere provider
  #8  
Oud 28 September 2007, 01:08
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Ik heb gebruik ook T-Mobile maar heb volop bereik hoor..

En van die Bug dat was geen grap..
  #9  
Oud 28 September 2007, 12:12
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 14
Standaard

Dean, weet je nog waar je het hebt gelezen?
  #10  
Oud 28 September 2007, 18:52
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Volgens mij was dat op HackintOsh.org of hacktheiphone.com en dan onder "Issues" kijken.
  #11  
Oud 28 September 2007, 19:31
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 621
Standaard

Loss of cel***ar network access

Loss of cel***ar network access

The iPhone lost the AT&T network signal for no reason when it had been previously working. The ability to make phone calls or access the Internet was lost. The iPhone stated it had an invalid SIM card. Apple knows about this issue and they are working on a fix. To solve this problem perform the following:
  • Turn on Airplane mode.
  • Turn off the iPhone.
  • Turn on the iPhone.
  • Turn off Airplane mode.
  #12  
Oud 29 September 2007, 11:00
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 26 September 2007
Berichten: 14
Standaard

thanx dean, mag alleen niet helpen bij mij, ben sip!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: No service / Searching / No Service probleem op iPhone 4 maar niet direct naar jailbr kura Jailbreak 2 4 May 2011 11:58
iPhone: no service micronikje Jailbreak 0 15 January 2011 19:04
No service Deniz Unlock [archief] 0 13 February 2008 17:16
No Service iFonzie Unlock [archief] 8 29 January 2008 19:31
t-mobile (geen service/no service) ebbe T-Mobile 17 19 December 2007 14:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:05.