2 t-mobile simkaarten, steeds opnieuw activeren?

2 t-mobile simkaarten, steeds opnieuw activeren? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb 2 t-mobile simkaarten. 1 die bij de iPhone hoort (zakelijk abbonement), en een 2de van mijn eigen abbonement. als ik de simkaarten verwissel, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 March 2009, 14:46
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard 2 t-mobile simkaarten, steeds opnieuw activeren?

Ik heb 2 t-mobile simkaarten. 1 die bij de iPhone hoort (zakelijk abbonement), en een 2de van mijn eigen abbonement. als ik de simkaarten verwissel, moet ik dan opnieuw activeren ofzo? en kan ik zomaar switchen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 March 2009, 15:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Als de 2e gewoon T-mobile is, kan hij er gewoon in en werken
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 6 March 2009, 16:03
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

okee, maar kan ik hem dan gewoon erin steken als ik onderweg ben zonder dat ik eerst met een pc moet activeren?
  #4  
Oud 6 March 2009, 16:06
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

ik vermoed van wel ja, maar dat kan toch gewoon eerst thuis proberen?
  #5  
Oud 6 March 2009, 16:15
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

inderdaad, maar ben nu niet thuis
  #6  
Oud 20 March 2009, 00:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 69
Standaard

Hoi Whacko,
Ik zit met hetzelfde "probleem". Heb jij het al uitgeprobeerd?
Zo ja, kan je gewoon je andere T-mobile simkaart erin zetten en blijft dan alles hetzelfde? niets kwijt enz.?

groetjes,
Marjolein
  #7  
Oud 20 March 2009, 10:41
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Sorry dat ik het antwoord niet gepost had, is me totaal ontschoten.

Je kunt gewoon je simkaart vervangen door een andere t-mobile simkaart, en het werkt gelijk. Ik hoef niets te activeren, dus ik kan op elk moment switchen.
Ik browse nu lekker via Web'n'walk plus op mijn iPhone beter dan het pocket internet wat bij mijn zakelijke abbonement zat
  #8  
Oud 20 March 2009, 12:17
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2008
Berichten: 290
Standaard

Je kan pocket internet omzetten naar web en walk standaard.
45 ct duurder, 3x zo snel.
  #9  
Oud 20 March 2009, 12:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 69
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Whacko Bekijk bericht
Sorry dat ik het antwoord niet gepost had, is me totaal ontschoten.

Je kunt gewoon je simkaart vervangen door een andere t-mobile simkaart, en het werkt gelijk. Ik hoef niets te activeren, dus ik kan op elk moment switchen.
Ik browse nu lekker via Web'n'walk plus op mijn iPhone beter dan het pocket internet wat bij mijn zakelijke abbonement zat
thanks,
Ga ik het ook proberen. Je was ook geen programma's kwijt of zo? En ging het synchroniseren met I-tunes ook goed of moest dat opnieuw dat je weet?

ciao, Marjolein
  #10  
Oud 20 March 2009, 12:59
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

alles werkt gewoon nog zoals het werkte

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Scoes Bekijk bericht
Je kan pocket internet omzetten naar web en walk standaard.
45 ct duurder, 3x zo snel.
weet ik, daarom wilde ik ook mijn eigen sim gebruiken, daar heb ik dat mee gedaan.
Zakelijk abbo dat ik heb is geregeld vanuit het bedrijf waar ik werk dus dat gaat niet zo simpel.

Laatst gewijzigd door King1987; 20 March 2009 om 19:37. Reden: Edit knop gebruiken aub
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone start steeds opnieuw op! Word steeds erger! djico iPhone algemeen 1 22 August 2010 21:11
Iphone start steeds opnieuw op na opnieuw instellen netwerkinstellingen RBG8 iPhone algemeen 0 19 June 2010 19:44
T-mobile SIMkaarten omwisselen tussen 3G en 3GS bastos T-Mobile 8 28 June 2009 00:47
Muziek: Steeds opnieuw Sync? Masaki Muziek, foto & video 0 15 May 2009 14:39
iPhone steeds opnieuw activeren na unlock dhm Archief 6 24 May 2008 09:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:46.