3.0 Tethering aanzetten

3.0 Tethering aanzetten discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Desp Cool super bedankt, ga ik zo ff mee verder! Ik laat het nog weten. Top!! Dank je Chrisl... Dit werk, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #861  
Oud 10 August 2009, 16:29
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Desp Bekijk bericht
Cool super bedankt, ga ik zo ff mee verder!
Ik laat het nog weten.

Top!!




Dank je Chrisl... Dit werk, nog een vraagje hoe kom ik nu met ssh of telnet in mn iphone?
Ik gebruikte Iphone Tunnel suite op pdanet.
Heb open ssh installed staan en werkt in sbsettings. root/alpine op local Ip werkt niet op ssh en telnet, suggesties?
Ty!
Ik snap je vraag niet helemaal, bedoel je hoe je nu in je iPhone komt? Probeer het eens met iPhonebrowser of diskaid.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #862  
Oud 14 August 2009, 03:33
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2009
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door crius Bekijk bericht
Ik heb een werkende oplossing voor alle mensen met T-mobile! In het begin ook veel problemen gehad met de instellingen van T-mobile. Maar nu heb ik MMS, Visual Voicemail EN Tethering eindelijk werkend. Ik heb veel verschillende mobileconfig bestanden geprobeerd. Maar deze die hieronder staat bleek voor mij 100% te werken.

Ik heb alles getest op me eigen iphone 3G, en alles werkt.

Mobileconfig
Helaas werkt de link niet meer... zou iemand de mobileconfig kunnen uploaden? ik heb alles geprobeerd maar heb nog steeds de melding dat
ik met t-mobile contact zal opnemen :-(

als iemand de mobileconfig heeft, waar alles (mms, tethering en visual voice mail) werkt zal het erg mooi zijn deze even ergens bereikbaar te maken !
  #863  
Oud 14 August 2009, 15:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 170
Standaard

Kan iemand ff de t-mobile config sturen? Want bij mij doet de benM config het niet meer voor t-mobile(blijft op lokaal hangen). Alvast bedankt!
  #864  
Oud 18 August 2009, 17:16
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 January 2009
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door digiram Bekijk bericht
Helaas werkt de link niet meer... zou iemand de mobileconfig kunnen uploaden? ik heb alles geprobeerd maar heb nog steeds de melding dat
ik met t-mobile contact zal opnemen :-(

als iemand de mobileconfig heeft, waar alles (mms, tethering en visual voice mail) werkt zal het erg mooi zijn deze even ergens bereikbaar te maken !
Ik heb dit probleem ook en het is erg vervelend. Heeft iemand hier al een oplossing voor?
  #865  
Oud 18 August 2009, 17:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik heb ooit deze site gevonden waarmee je de config direct op je iPhone kan installeren. Openen met Mobile Safari op je iPhone en bovenste optie kiezen: T-Mobile NL mobileconfig

Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij zeggen dat ik het niet heb gebruikt omdat ik (nog) geen behoefte heb aan tethering...
  #866  
Oud 25 August 2009, 13:21
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 40
Standaard

Ik heb meerdere profielen uitgeprobeerd maar ik blijf het probleem houden dat bij mijn lan-verbinding "Apple Mobile Device Ethernet" aan blijft geven " netwerkadres verkrijgen. Op de iPhone zie je dat internet tethering actief is. Ik gebruik overigens T-Mobile. Iemand een idee hoe dat kan??
  #867  
Oud 25 August 2009, 14:29
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 August 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 123
Send a message via twitter to pipo-1998
Standaard

kijk naar de link om je APN instellingen te vinden even googlen op iphoneinstellingen!
  #868  
Oud 25 August 2009, 14:58
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 40
Standaard

Het lijkt erop dat ik van t-mobile geen ipadres verkrijg, of eigenlijk van de iPhone...
  #869  
Oud 25 August 2009, 21:12
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2009
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chillez73 Bekijk bericht
Ik heb ooit deze site gevonden waarmee je de config direct op je iPhone kan installeren. Openen met Mobile Safari op je iPhone en bovenste optie kiezen: T-Mobile NL mobileconfig

Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij zeggen dat ik het niet heb gebruikt omdat ik (nog) geen behoefte heb aan tethering...
Dat is een goede link; bij mij werkt het nu;zowel MMS als Tethering, Ook na opnieuw opstarten.

En het profiel kan je gewoon verwijderen als je je telefoon zou moeten opsturen dus geen gezeik met T-mobile.

Als MMS en Tethering samen werkt; doet visual voicemail het dan ook? (ik heb het laten uitzetten omdat het in eerste instantie niet werkte met tethering en mensen wel berichten inspraken maar ik deze niet kon afluisteren)
  #870  
Oud 28 August 2009, 01:53
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Renzo4000 Bekijk bericht
Het lijkt erop dat ik van t-mobile geen ipadres verkrijg, of eigenlijk van de iPhone...
tethering staat aan(geeft iPhone ook aan) en er komt automatisch een lan verbinding in xp. Vervolgens probeert die lanverbinding een ipadres te krijgen wat uiteindelijk niet lukt. Iemand een idee?
  #871  
Oud 29 August 2009, 12:35
Pelle4495's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 May 2009
Locatie: Oranjewoud
Berichten: 133
Stuur een bericht via MSN naar Pelle4495
Standaard

ik gebruik zelf pdanet en werkt uitstekend
  #872  
Oud 30 August 2009, 23:23
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 34
Stuur een bericht via Skype™ naar bjornpieneman
Standaard

Misschien staat ie er al tussen, maar voor vodafone ben ik deze tegen gekomen op het internet:

iPhone OS 3.0: internet tethering met Vodafone • Helvensteijn.com

Let op, onderaan de instelling voor de zakelijke vodafone gebruikers. Heb het zelf getest, werkt prima.

PS, voicemail aanpassing staat hier ook in, voor mij nieuw.
  #873  
Oud 1 September 2009, 01:20
Admiraal's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Uithoorn
Berichten: 150
Standaard

De website van smartersoft voor tethering config files is gehacked, voorlopig geen config files. Is zo'n (vodafone) config file niet op je pc op te slaan voor (her) gebruik? Iemand een voor leken begrijpelijke uitleg hoe dat te doen?



Edit: btw, die gast(en) hebben al veel sites gehacked. google-search

Laatst gewijzigd door Admiraal; 1 September 2009 om 01:30.
  #874  
Oud 1 September 2009, 01:36
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 34
Stuur een bericht via Skype™ naar bjornpieneman
Standaard

Misschien is ie nu weer vrij, met m'n iphone naar de site werkt nog steeds......

En nee, geen ervaring met het fysiek opslaan van het bestand voor later gebruik.

Succes
  #875  
Oud 1 September 2009, 01:50
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 34
Stuur een bericht via Skype™ naar bjornpieneman
Standaard

Probeer deze eens, zakelijk vodafone; link
maar google zoeken werkt ook perfect.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 2 September 2009 om 08:12. Reden: link aangepast
  #876  
Oud 2 September 2009, 02:57
Admiraal's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Gitzwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 July 2009
Locatie: Uithoorn
Berichten: 150
Standaard

Ik kom ook alweer op de site...
  #877  
Oud 10 September 2009, 16:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 September 2008
Berichten: 102
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Admiraal Bekijk bericht
De website van smartersoft voor tethering config files is gehacked, voorlopig geen config files. Is zo'n (vodafone) config file niet op je pc op te slaan voor (her) gebruik? Iemand een voor leken begrijpelijke uitleg hoe dat te doen?



Edit: btw, die gast(en) hebben al veel sites gehacked. google-search
Bij mij werkt de configfile die op website van smartersoft staat perfect! Dank voor alle tips
  #878  
Oud 17 September 2009, 21:21
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2009
Berichten: 21
Smile tethering terug inschakelen

een vraagje ik las bij versie 3.1 dat tethering via pc niet meer kan.

met welke versie kan je dit nog wel 3.04?
heeft dit iets te maken met itunes versie?
bertje
  #879  
Oud 17 September 2009, 21:24
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

T/m firmware 3.01 werkt tethering nog. Met 3.1 voorlopig eerst even niet meer.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #880  
Oud 17 September 2009, 22:45
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 27
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door crius Bekijk bericht
Ik heb een werkende oplossing voor alle mensen met T-mobile! In het begin ook veel problemen gehad met de instellingen van T-mobile. Maar nu heb ik MMS, Visual Voicemail EN Tethering eindelijk werkend. Ik heb veel verschillende mobileconfig bestanden geprobeerd. Maar deze die hieronder staat bleek voor mij 100% te werken.

Ik heb alles getest op me eigen iphone 3G, en alles werkt.

Mobileconfig
Deze oplossing werkt! Zowel voor MMS als Tethering
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Makkelijk tethering aanzetten (KPN & T-Mobile) (zonder IPCC files) Kaspers KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 138 9 May 2010 21:57
Help..Tethering aanzetten T-Mobile Teunke T-Mobile 1 9 March 2010 10:09
Tethering aanzetten in OS 3.1.x rover87 iPhone algemeen 307 19 January 2010 09:26
Tethering T-mobile aanzetten? Jezpur Archief 1 19 November 2009 21:07
Tethering aanzetten in OS 3.1.2 jamy015 Archief 9 20 October 2009 23:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:21.