3.0 Tethering aanzetten

3.0 Tethering aanzetten discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) In verschillende nieuwsberichten lees ik dat een developer per ongeluk 'tethering' aangezet heeft. Hij weet alleen niet precies meer hoe... 'Tethering' is gemakkelijk aan te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 20 March 2009, 04:42
leon's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Roermond
Berichten: 44
Lightbulb 3.0 Tethering aanzetten

In verschillende nieuwsberichten lees ik dat een developer per ongeluk 'tethering' aangezet heeft. Hij weet alleen niet precies meer hoe...

'Tethering' is gemakkelijk aan te zetten. Als je T-Mobile gebruikt heb ik het bestand al voor je gemaakt.

Sluit je iPhone met 3.0 aan en start iTunes. Klik nu met de optie-toets ingedrukt op "Zoek naar update" (Zoals je normaal een software update vanaf de schijf doet).

Kies het bijgevoegde bestand, TMobile_nl.ipcc (zit in de rar).

Dat was het, tethering werkt nu (en zo niet, dan even je iPhone rebooten).

Instellingen -> Algemeen -> Netwerk -> Internet-tethering

Als je tethering in dit menu aanzet vind je Mac direct een extra netwerkaansluiting en kun je internetten via de iPhone op je usbpoort.

Let wel op dat dit volgens mij officieel niet is toegestaan met het iPhone abonnement van T-mobile.

PS: Ik zit dit weekend in het buitenland dus ik kan evt. vragen pas maandag weer beantwoorden.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar TMobile_nl.rar‎ (3,2 KB, 2727x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 March 2009, 04:54
leon's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Roermond
Berichten: 44
Standaard

Hier alvast wat (nederlandse) screenshots voor degenen zonder 3.0
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0002.PNG‎ (52,0 KB, 1770x gelezen)
Bestandstype: png IMG_0003.PNG‎ (72,2 KB, 1223x gelezen)
Bestandstype: png IMG_0004.PNG‎ (144,1 KB, 959x gelezen)
  #3  
Oud 20 March 2009, 07:04
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

En hoe gaat dit werken voor Windows gebruikers? Zoek me rot naar die 'Option' knop om in te drukken En gaat dit ook werken met dit bestand als je met bv. Vodafone werkt? Toch handig om te weten.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #4  
Oud 20 March 2009, 07:11
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Option is Alt in Windows ;-)
En nee, met Vodafone werkt het niet. Die gebruik namelijk qua inhoud een heel ander ipcc-bestand...
  #5  
Oud 20 March 2009, 07:21
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ik had alt+update zoeken al geprobeerd (dacht ik). Zal dit eind van de middag nog eens proberen, op eigen risico
  #6  
Oud 20 March 2009, 07:25
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Dit bestand update het bestand TMobile_nl.ipcc. Jij gebruikt nu Vodafone.ipcc (of iets dergelijks), als je deze update dus uitvoert, verandert er voor jou niks ;-)
  #7  
Oud 20 March 2009, 09:38
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Kan iemand dit maken voor Vodafone?
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #8  
Oud 20 March 2009, 12:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 29
Standaard

Dit is dus voor 2.2.1? ,

"Hier alvast wat (nederlandse) screenshots voor degenen zonder 3.0 "
  #9  
Oud 20 March 2009, 12:03
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Nee dit is voor 3.0. Voor mensen die geen 3.0 hebben kunnen ze zien hoe het eruit ziet.
  #10  
Oud 21 March 2009, 01:07
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 334
Standaard

Welke plist verander je precies? En wat?
  #11  
Oud 21 March 2009, 08:05
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ondertussen hebben Destiny en ik ook de tethering optie op onze 3.0 iPhone 3G Linkje

Laatst gewijzigd door iScorpio; 21 March 2009 om 08:12.
  #12  
Oud 22 March 2009, 10:20
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Thanx voor je bestandje!
Betaal je nu dan ook extra bij T-Mobile?
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #13  
Oud 22 March 2009, 10:26
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door scorpiosoft Bekijk bericht
Ondertussen hebben Destiny en ik ook de tethering optie op onze 3.0 iPhone 3G Linkje
Dit werkt momenteel alleen voor de officieel ondersteunde providers van Apple ? Ik bedenk dit even aangezien het bestand dat jullie gebruiken meerdere links bevat naar de bestaande provider instellingen/files.
  #14  
Oud 22 March 2009, 10:39
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Ik gebruik nu ook een bestand speciaal voor Vodafone NL. Linkje.

Werkt goed.
  #15  
Oud 22 March 2009, 20:00
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 334
Standaard

Scorpiosoft, zo ver was ik ook al, alleen bij mij staat nog steeds "Set Up Internet Tethering". Moet ik dit per se bij Vodafone activeren?
  #16  
Oud 22 March 2009, 20:47
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Ik hoop maar dat dit straks ook nog werkt heb het maar even opgeslagen.
Van mij mogen ze wel opschieten. Maar volgens mij iets van juni pas toch voor de echte versie? Heb de beta ook op de pc staan maar ja begin er maar niet aan wat ik zo hier en daar lees.
  #17  
Oud 22 March 2009, 21:59
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fab1Man Bekijk bericht
Scorpiosoft, zo ver was ik ook al, alleen bij mij staat nog steeds "Set Up Internet Tethering". Moet ik dit per se bij Vodafone activeren?
Ik, en nog enkele anderen hebben dit bij Vodafone nog niet actief gekregen, helaas.
  #18  
Oud 22 March 2009, 23:05
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fab1Man Bekijk bericht
Tethering aan de praat!
Zie bijlage.
Wat bedoel je precies met aan de praat?

Lijkt trouwens wel of je zip bestand corrupt is.
  #19  
Oud 22 March 2009, 23:12
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Krijg hem ook niet werkend.
  #20  
Oud 23 March 2009, 00:47
Fab1Man's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Eindhoven
Berichten: 334
Standaard

Aangepaste versie!
MMS werkt ook! Heb een test MMS naar mezelf gestuurd. Komt gewoon aan, zelfs in de preview bubble krijg je dan een miniatuurtje te zien. Helaas niet in ballonvorm, maar gewoon een geresizede versie.
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip Vodafone_Netherlands.zip‎ (4,9 KB, 613x gelezen)

Laatst gewijzigd door Bomans; 23 March 2009 om 09:14.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Makkelijk tethering aanzetten (KPN & T-Mobile) (zonder IPCC files) Kaspers KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 138 9 May 2010 20:57
Help..Tethering aanzetten T-Mobile Teunke T-Mobile 1 9 March 2010 09:09
Tethering aanzetten in OS 3.1.x rover87 iPhone algemeen 307 19 January 2010 08:26
Tethering T-mobile aanzetten? Jezpur Archief 1 19 November 2009 20:07
Tethering aanzetten in OS 3.1.2 jamy015 Archief 9 20 October 2009 22:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:28.