opnieuw sim activeren

opnieuw sim activeren discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo allemaal, Had onlangs problemen met mijn iphone, beeldscherm werkte niet. Dus had ik contact opgenomen met de winkel waar ik hem vandaan heb gehaald, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 April 2009, 23:28
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 9
Standaard opnieuw sim activeren

hallo allemaal,
Had onlangs problemen met mijn iphone, beeldscherm werkte niet.
Dus had ik contact opgenomen met de winkel waar ik hem vandaan heb gehaald, toen kreeg ik te horen dat ik hem moest herstellen. Dat heb ik gedaan maar zonder mijn Sim kaart. Maar nu vraagt die om een geldige simkaart, dus plaat ik de simkaart en hij geeft nu aan Insert a valid sim with no pin to activate iphone,

Wie kan mij helpen en weet hoe ik dit moet oplossen?? Ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn.

Alvast bedankt

Groetjes naatje
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 April 2009, 23:30
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Quickpwn 2.2.5-2 draaien (heb je meteen de jailbeak)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 15 April 2009, 23:31
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Haal eens de pincode van je simkaart af. En activeer hem dan in iTunes. Dit moet werken.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #4  
Oud 15 April 2009, 23:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 9
Standaard

en hoe doe je dat, ik weet namelijk niets
  #5  
Oud 15 April 2009, 23:32
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Via een andere telefoon.
  #6  
Oud 15 April 2009, 23:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 9
Standaard

heb ik al gedaan, maar alsnog doet die het niet
  #7  
Oud 15 April 2009, 23:36
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Weet je dan zeker dat je pincode van je iPhone af is? Als je dit test via een andere telefoon. Hoe heb je hem eerst geactiveerd? Gewoon via iTunes of was hij al geactiveerd toen je hem kreeg?
  #8  
Oud 15 April 2009, 23:39
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 9
Standaard

hoe bedoel je pincode van mijn iphone??
Ik heb via itunes geactiveerd
  #9  
Oud 15 April 2009, 23:41
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ow sorry typfout. Ik bedoel natuurlijk pincode van je simkaart af. Als je altijd gewoon via iTunes kon activeren dan zou dat nu ook moeten lukken. Probeer hem eens te activeren met een andere simkaart. Kijken dat dit wel werkt. Als dit ook niet werkt kun je, net zoals King zegt, quickpwn gebruiken om hem te activeren.
  #10  
Oud 15 April 2009, 23:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 9
Standaard

maar wat is quickpw?
omdat mijn iphone een simlock heeft kan ik geen andere kaart proberen.
  #11  
Oud 15 April 2009, 23:45
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Naatje81 Bekijk bericht
maar wat is quickpw?
omdat mijn iphone een simlock heeft kan ik geen andere kaart proberen.
Quickpwn is een programma voor op je pc die iPhone's activeert en jailbreakt.
  #12  
Oud 15 April 2009, 23:46
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 9
Standaard

waar kan ik die vinden en hoe gaat in zn werk?
  #13  
Oud 15 April 2009, 23:48
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Naatje81 Bekijk bericht
waar kan ik die vinden en hoe gaat in zn werk?
Hiervoor kan je het beste even de zoekfunctie gebruiken. Je moet versie 2.2.5-2 hebben en die kan je hier vinden
  #14  
Oud 15 April 2009, 23:59
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 9
Standaard

sorry, maar ik weet echt niet hoe dat moet
  #15  
Oud 16 April 2009, 00:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

https://forum.iculture.nl/f59/i...2g-iphone.html

Dit is de werking van quickpwn, alleen een oudere versie. Quickpwn 2.2.5-2 werkt hetzelfde. Dit is alleen bedoelt voor FW 2.2.1
  #16  
Oud 16 April 2009, 00:01
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Naatje81 Bekijk bericht
sorry, maar ik weet echt niet hoe dat moet
Er zijn genoeg handleidingen te vinden, check bijvoorbeeld eens onze Wiki (Begrippen | Handleidingen).

En anders bied Google er nog velen aan...
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #17  
Oud 16 April 2009, 00:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 9
Standaard

dank jullie wel. ik ga het proberen
  #18  
Oud 18 April 2009, 20:32
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 April 2009
Berichten: 9
Standaard

hallo allemaal,
Ik heb het geprobeerd maar helaas deed het niet.
Nog iemand suggesties?

groetjes
  #19  
Oud 19 April 2009, 22:17
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Naatje81 Bekijk bericht
hallo allemaal,
Ik heb het geprobeerd maar helaas deed het niet.
Nog iemand suggesties?

groetjes
Wil je iets duidelijker zijn? Wat deed het niet? Graag even meer info/foutmeldingen etc. Quickpwn werkt namelijk heel simpel.
  #20  
Oud 7 May 2009, 07:57
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2008
Berichten: 137
Standaard

Op het moment dat het toestel aangeeft dat jee een valid simcard zonder pincode in het toestel moet hebben, hoef je alleen maar op het balkje unlock te tikken.
Je kan vervolgens je sim pin invoeren en je zult zien dat je kort erna bereik hebt
Greetz
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iTunes store account opnieuw activeren? stijn44 iTunes 0 17 May 2010 01:02
Iphone opnieuw activeren martijnsnoek Ontwikkelen voor iOS 7 9 May 2009 00:01
2 t-mobile simkaarten, steeds opnieuw activeren? Whacko T-Mobile 9 20 March 2009 13:59
restore opnieuw activeren soboer Archief 2 17 March 2008 19:52
1.1.1 opnieuw activeren na reset ??? RichyK Unlock [archief] 7 9 March 2008 12:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:08.