iPhone kan geen netwerk vinden

iPhone kan geen netwerk vinden discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds een uurtje of twee kan mijn iPhone 3G geen netwerkverbinding krijgen met T-Mobile. Dit merkte ik op doordat een vriend me ging bellen op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 April 2009, 22:05
Alpha-Sphere's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 17
Standaard iPhone kan geen netwerk vinden

Sinds een uurtje of twee kan mijn iPhone 3G geen netwerkverbinding krijgen met T-Mobile. Dit merkte ik op doordat een vriend me ging bellen op m'n huis nummer omdat hij me niet kon bereik via mobiel.

Ik heb zelf al het volgende geprobeerd.

- iPhone helemaal uitgezet en weer aan gezet
- iPhone helemaal uit gezet (home + power ingedrukt) en weer aan gezet
- Simkaart eruit gehaald en weer terug erin gedaan
- Simkaart schoongemaakt en weer terug in gedaan
- In de instellingen de telefoon op flight mode gezet en weer terug naar normal mode

Het bovenstaande heeft allemaal niet geholpen.
Ik heb de simkaart ook nog even in m'n oude nokia 6230 gedaan en ik kan gewoon bellen en gebeld worden daarmee.

M'n iPhone is niet ge-jailbreaked of Unlocked en draait op firmware 2.2.1
Verder werkt de iPhone gewoon naar behoren.

Wat kan er aan de hand zijn??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 April 2009, 09:55
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Misschien eens je netwerkinstellingen herstellen? Instellingen/Algemeen/Stel opnieuw in/Herstel netwerkinstellingen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 18 April 2009, 12:27
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Berichten: 73
Send a message via twitter to grik
Standaard

Ik heb sinds een paar dagen elke keer hetzelfde probleem, dan doet ie 't en dan heb ik weer ' geen service'. Soms helpt het om opnieuw op te starten, maar soms ook niet. Ik heb een 1e gen. iPhone fw 2.2 met KPN netwerk??
Netwerkinstelling herstellen helpt niet, krijg daar de melding: netwerk is niet langer beschikbaar. sim in andere toestellen werken wel????

Laatst gewijzigd door grik; 18 April 2009 om 12:40.
  #4  
Oud 18 April 2009, 12:47
Alpha-Sphere's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 17
Standaard

Netwerk instellingen herstellen heeft helaas niet geholpen.
  #5  
Oud 18 April 2009, 16:22
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Berichten: 73
Send a message via twitter to grik
Standaard

ik heb inmiddels een softwareupdate gedaan, en opnieuw geunlocked en gejailbreaked. Maar helaas, nog steeds geen netwerk. Hij blijft zoeken......
  #6  
Oud 18 April 2009, 18:19
Alpha-Sphere's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 17
Standaard

Net op werk even t-mobile gebeld en die zeiden dat ik langs de t-mobile shop moet gaan om 'm te laten repareren. Ik zou 'm dan ongeveer twee weken kwijt zijn. En als het goed is krijg ik dan een leentoestel van ze mee. Hopelijk geen windows mobile prul. Dan gebruik ik nog liever m'n 6230

Maandag maar even langs de t-mobile shop gaan. Het is niet anders.
  #7  
Oud 18 April 2009, 18:41
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.065
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Waarschijnlijk heeft dit te maken met het bekende 2.2.1 probleem. Zijn veel telefoons met belproblemen of Wi-Fi problemen op 2.2.1.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #8  
Oud 18 April 2009, 20:18
Alpha-Sphere's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Destiny Bekijk bericht
Waarschijnlijk heeft dit te maken met het bekende 2.2.1 probleem. Zijn veel telefoons met belproblemen of Wi-Fi problemen op 2.2.1.
Ik draai deze firmware al sinds hij uit is en heb er verder nooit last van gehad.
  #9  
Oud 19 April 2009, 11:11
Alpha-Sphere's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 February 2008
Berichten: 17
Standaard

Heb nu net even een restore gedaan maar ook dat helpt niet.
dat word twee weken geen fieldrunners spelen
  #10  
Oud 19 April 2009, 22:07
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 55
Standaard

Meneer, mevrouw, waar woont u? Toevallig in Drenthe of omstreken? Ik oon zelf in Assen en ik kon tot mijn ontdekking dat mijn 3G ook niet meer werkt. GRPS wel.

Ik denk een storing van t mob
  #11  
Oud 19 April 2009, 22:49
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Beilen
Berichten: 12
Standaard

Hier in Beilen (Midden-Drenthe) doet 3G het ook niet, GPRS inderdaad wel.
Als ik 3G wil gebruiken krijg ik de volgende melding:
"Geen netwerk meer: Het geselecteerde mobiele netwerk is niet langer beschikbaar. In 'Instellingen' kunt u een ander netwerk kiezen."

Zal dus inderdaad wel een storing zijn, bedankt!
  #12  
Oud 19 April 2009, 23:39
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2008
Berichten: 55
Standaard

Haha, ik maak nog steeds de nodige fouten met de iPhone.

Excuus daarvoor.
  #13  
Oud 20 April 2009, 18:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Beilen
Berichten: 12
Standaard

Goed nieuws, voor mij dan in ieder geval, het t-mobile netwerk lijkt het weer helemaal goed te doen!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone kan geen 3G netwerk vinden Olga.p2000 Overige providers Nederland 5 21 February 2013 20:30
iPhone 3G: Kan geen netwerk vinden xanderz94 Unlock 9 20 April 2011 20:29
kan geen netwerk vinden chik002 iPhone algemeen 0 1 May 2009 13:06
iphone kan geen mobiel netwerk vinden. jordy.. iPhone algemeen 6 3 September 2008 15:09
Kan eigen netwerk thuis niet vinden? Cheb Wi-Fi 6 5 May 2008 00:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:04.