iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Activeren simkaart (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/37070-activeren-simkaart.html)

pauls 26-06-09 13:18

Activeren simkaart
 
Lekker handige regeling bij t-mobile. Uit veiligheidsoverwegingen is de simkaart not niet geactiveerd. Maar mijn oude prepaid orange/t-mobile nummer is al wel afgesloten (nummerbehoud naar mijn iphone-abo). Maar om hem te activeren heb je my t-mobile nodig (komt een smsje naar je telefoon, maar ja, die is nu onbereikbaar) of moet je bellen naar de klantenservice. Maar ja, mijn telefoon doet het niet, ik ben nu ergens waar ik niet zomaar een telefoon kan lenen en eigenlijk ben ik dus de hele dag onbereikbaar.

Het is allemaal dus niet echt handig. Nou ben ik en de hele dag onbereikbaar en kan ik de hele dag mijn iphone nog niet gebruiken. Had ik hem dus niet zo vroeg al op hoeven halen, maar was ik gewoon vanmiddag op weg naar huis gegaan.

Is dit echt zo nodig of zijn er nog andere oplossingen om hem te activeren zonder deze 2?

EDIT: Was weer eens veel te snel ;) Bleek dat dat allemaal niet nodig was en na installeren van Itunes 8.2 activeerde hij zichzelf. Weer opgelost!

Paul

john1979 26-06-09 13:41

Inderdaad, had ik ook met mijn eerste iPhone. Toen ik hem op iTunes aan sloot was alles in orde en kon ik bellen ;) Veel plezier met je nieuwe iPhone :D


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:25.