iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Dekking omgeving Hasselt (OV) bij Zwolle (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/38303-dekking-omgeving-hasselt-ov-zwolle.html)

MikeyMike 30-06-09 08:57

Dekking omgeving Hasselt (OV) bij Zwolle
 
Goedemorgen allen,

Al een tijdje wil ik een iPhone aanschaffen. Ik heb gewacht tot de 3GS uit was en heb overwogen om deze zonder abbo te kopen bij 1 van de webshops die ze simvrij aanbieden, zodat ik deze met mijn vodafone abbo kan gebruiken. Echter valt de 3GS zonder abbo wat duur uit.

Nu overweeg ik om toch over te stappen naar T-Mobile. Ik heb veel gezocht naar gebruikers ervaringen van de dekking van T-Mobile rondom Zwolle. Helaas kan ik hier weinig over vinden.

Misschien zijn er forumleden die mij deze persoonlijke ervaringen kunnen vertellen. Uiteraard heb ik op de site van T-Mobile de dekkingskaart bekeken, maar deze kaartjes van de verschillende providers vind ik allerminst betrouwbaar.

Ik hoor graag van jullie.

Gr.
Mike

Iphone3Gs 30-07-09 22:07

Volgens mij wat later reactie maar goed beter nu dan nooit, maar misschien heb je al wel een keuze weten te maken. maar goed hier toch even mijn reactie.

Ik woon bijna in Zwolle en vindt dat T-Mobile nog best wel goed uit de kast komt kwa dekking maar dat is mijn mening hoor, KPN was ook altijd wel goed maar de dekking bij T-Mobile is nog een stukkie beter vindt ik.

Gr.

Leon_R 31-07-09 23:06

Zwolle en omgeving heb ik eigenlijk overal goed bereik inclusief 3G.
Ik heb wel verhalen gelezen dat mensen op sommige plaatsen slecht bereik hebben maar daar heb ik tot nu nog nooit last gehad....
Eigenlijk alleen in bijv. de achterhoek als je ergens bent waar je in de omgeving alleen maar een koe ziet zegmaar....

xandyx 03-08-09 16:41

Was afgelopen weekend in Epe (20km van Zwolle vandaan) en had geregeld de melding "geen service". Gewoon helemaal nul ontvangst.

Vrienden met KPN hadden vollebak. Dus ben niet zo te spreken over t-mobile in dat gebied ;)

Iphone3Gs 03-08-09 16:48

Ow woon in Epe en ik heb altijd volle bak. Raar trouwens KPN had ik soms volle bak maar 90% niet. Raar trouwens dat jij vaak geen service had en je vrienden wel.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:37.