iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Geen 3g of gprs bereik binnen met 3gs, wel met 3g (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/38798-geen-3g-gprs-bereik-binnen-3gs-3g.html)

PNXRMX 05-07-09 17:53

Geen 3g of gprs bereik binnen met 3gs, wel met 3g
 
Ik heb vorige week geprobeerd om op een bepaalde plek binnen 3g te gebruiken met mijn nieuwe 3Gs, maar kon helemaal geen verbinding krijgen, zelfs niet op gprs snelheid. Iemand anders met een 3G kon wel een (trage) verbinding krijgen via gprs. Volgens de t-mobile kaart hoort er op die plek binnen 3g dekking te zijn.

Ik heb in een ander topic gelezen dat het mogelijk is om bij t-mobile te klagen en evt. korting te krijgen omdat het dekkingskaartje niet klopt, dus daar hoef ik geen info meer over.

Weet iemand hoe het kan komen dat een iPhone 3g wel gprs bereik heeft op een plek waar ik met mijn 3gs dat niet heb? Ik heb overigens nergens een gprs verbinding kunnen krijgen. Het is ofwel 3g, ofwel niks. Ik heb allerlei instellingen geprobeerd, 3g aan/uit, data roaming aan/uit, maar niks helpt.

Mijn vorige iPhone was jailbroken (pwned) met software 2.1. Ik heb die backup van instellingen, contacten, etc. gebruikt voor mn 3Gs. Zou het hier aan kunnen liggen?

Alvast bedankt :)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:01.