Geen 3G bereik in Noordwijkerhout.. En nu???

Geen 3G bereik in Noordwijkerhout.. En nu??? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Je hebt een draadloze router nodig! Tegenwoordig al voor rond de 100 euro te krijgen. Of je moet je KPN modem zien in te ruilen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 10 July 2009, 21:11
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Je hebt een draadloze router nodig! Tegenwoordig al voor rond de 100 euro te krijgen. Of je moet je KPN modem zien in te ruilen voor eentje met Wi-Fi erin!

groeten, Pieter
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 10 July 2009, 21:13
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

waar kun je dat kopen dan?
En waar kan je dat ruilen?

xD

Greetzz
  #23  
Oud 10 July 2009, 21:19
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 51
Standaard

Door een router te kopen met een Wi-Fi, de meesten hebben dit. Ik heb zelf ook niet veel verstand van routers, maar die van mij hier was gewoon plug 'n play. Kabels erin, software installeren en code instellen voor Wi-Fi en werkt perfect. Kost rond 50 euro.
  #24  
Oud 10 July 2009, 21:21
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard


Door een router te kopen met een Wi-Fi, de meesten hebben dit. Ik heb zelf ook niet veel verstand van routers, maar die van mij hier was gewoon plug 'n play. Kabels erin, software installeren en code instellen voor Wi-Fi en werkt perfect. Kost rond 50 euro.

Waar?
En waar kan je eventueel je oude router zonder wi-fi ruilen voor eentje met wi-fi??

Greetzz

Sharon


  #25  
Oud 10 July 2009, 21:28
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Ik kocht hem bij de media markt.
En je zou je telefoonprovider kunnen vragen he, of je de oude kan inruilen voor een nieuwe met ingebouwde Wi-Firouter!
  #26  
Oud 10 July 2009, 21:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

10 juli 2009, 21:28
[SIZE=5]pclahsen[/SIZE]
iPhone 3G 8GB [FW: 3.0 Beta] [Jailbreak: Nee]
Windows
Geregistreerd: 28 november 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 247



Ik kocht hem bij de media markt.
En je zou je telefoonprovider kunnen vragen he, of je de oude kan inruilen voor een nieuwe met ingebouwde Wi-Firouter!



Dank je voor de tip!
Dus ik moet gewoon het bedrijf van mijn telefoon dinges bellen?
Ik heb telfort, is dat ook voor mobiel???
Volgens mij wel, moet ik dan telfort bellen??

Greetzz
  #27  
Oud 10 July 2009, 21:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 51
Standaard

Ja ik heb hem ook gekocht bij Mediamarkt, maar ik zou gewoon Telfort bellen:
Openingstijden:

ma-vr: 09:00 - 21:00 uur
za: 10:00 - 17:00 uur
zo: gesloten
Tijdens feestdagen kan hierop een uitzondering gelden.

Tel. : 0900 - 9596. U betaalt voor een gesprek € 0,30 per minuut (met een maximum van € 15,- per gesprek)



Ik begrijp dat dit een duur nummer is dus ik heb een alternatief voor je gezocht: ( is gewoon Telfort )
Alternatief nummer: 020 2002000 of 020 6976337
  #28  
Oud 10 July 2009, 21:36
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Super bedankt r0bert4!!!!

En dan mijn laatste vraag : Wat is het verschil tussen de nummers :

Alternatief nummer: 020 2002000 of 020 6976337

???

Greetxx
  #29  
Oud 10 July 2009, 21:38
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 5
Standaard

Hey Sharon,

Draadloze router hoeft niet zo heel duur te zijn hoor.... gewoon ff naar de plaatselijke computerboer en voor 5 tientjes ben je klaar....
Wat nog goedkoper is, om toch ff aan de buren te vragen

Greetz,

Kinping
  #30  
Oud 10 July 2009, 21:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 51
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sharonzonneveld Bekijk bericht
Super bedankt r0bert4!!!!

En dan mijn laatste vraag : Wat is het verschil tussen de nummers :

Alternatief nummer: 020 2002000 of 020 6976337

???

Greetxx
Ik heb het van een site gehaald waarbij 0900 nummers worden '' ontweken '' als Telfort bij het ene nummer zegt: Ja je moet het 0900 nummer bellen, moet je het andere 020 nummer is proberen. Ik zou zeggen gewoon proberen want bespaard je veel geld want 0900 nummers zijn absurd duur

En geen probleem, we zijn hier om elkaar te helpen
  #31  
Oud 10 July 2009, 21:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Hey Sharon,

Draadloze router hoeft niet zo heel duur te zijn hoor.... gewoon ff naar de plaatselijke computerboer en voor 5 tientjes ben je klaar....
Wat nog goedkoper is, om toch ff aan de buren te vragen

Greetz,

Kinping


Ja, maar onze buren zijn niet zo aardig, en dan druk ik het nog zacht uit
En ik weet eigenlijk niet of het van de linker of rechter buren is...
Maar, de rechter buren zijn wel wat aardiger nu, maar een wachtwoord vragen aan hun gaat me denk toch iets te ver

Maar, hoe weet ik zeker of het eigenlijk wel van mijn buren is?
De naam ervan is :

ADSL-Wi-Fi

Maar, ik HAD adsl, en nu telfort, dus dan zou er eigenlijk iets van telfort moeten staan toch? En dat staat er niet.
En aangezien ik geen Wi-Fi op mn modem heb, verklaard dat dus waarom ik geen singaal van mijn Wi-Fi opvang, toch??

Greetzz
  #32  
Oud 10 July 2009, 21:45
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Oorspronkelijk geplaatst door sharonzonneveld
Super bedankt r0bert4!!!!

En dan mijn laatste vraag : Wat is het verschil tussen de nummers :

Alternatief nummer: 020 2002000 of 020 6976337

???

Greetxx

Ik heb het van een site gehaald waarbij 0900 nummers worden '' ontweken '' als Telfort bij het ene nummer zegt: Ja je moet het 0900 nummer bellen, moet je het andere 020 nummer is proberen. Ik zou zeggen gewoon proberen want bespaard je veel geld want 0900 nummers zijn absurd duur

En geen probleem, we zijn hier om elkaar te helpen

SUPEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRR bedankt!!
Ik ga morgen meteen bellen!!!
Ik laat het weten als ik meer weet!


Greetzz
  #33  
Oud 10 July 2009, 21:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 51
Standaard

Geen probleem
Als er nog vragen zijn kun je die uiteraard stellen

Robert
  #34  
Oud 11 July 2009, 12:50
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 5
Standaard

Hoi Sharon,

Dat 'ADSL-Wi-Fi' heeft niets met jouw adsl te maken hoor... deze is gewoon van iemand anders... je kan het dus beter vergeten om hier verbinding mee te gaan maken.
Je moet een paar dingetjes even scheiden van elkaar... adsl is het internet en Telfort is de leverancier, dus jij hebt blijkbaar nu adsl via Telfort.
Als je Telfort gaat vragen om je modem om te ruilen, zullen ze meestal ook kosten in rekening brengen.
Wat denk ik slimmer is, is naar de Dynabyte in Lisse te gaan en de onderstaande router te kopen:
https://www.dynabyte.nl/artikel/7112799/
Deze kost maar 35 euro en als je slim bent vraag je je ouders om mee te betalen

Ik neem dat er duidelijk beschreven staat hoe je deze moet aansluiten en anders moet je me maar ff een mail sturen en dan zal ik je proberen te helpen.

Groet,

Kinping
  #35  
Oud 11 July 2009, 13:02
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 24
Standaard

Ik zou geen belkin nemen

ga maar naar MyCom in Leiden (einde van de haarlemmerstraat) en haal daar een Linksys WRT54GL stukkie beter dan een belkin :X
  #36  
Oud 11 July 2009, 13:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Ik zou geen belkin nemen

ga maar naar MyCom in Leiden (einde van de haarlemmerstraat) en haal daar een Linksys WRT54GL stukkie beter dan een belkin :X


En hoe duur is die dan? Als je dat weet tenminste

Hoi Sharon,

Dat 'ADSL-Wi-Fi' heeft niets met jouw adsl te maken hoor... deze is gewoon van iemand anders... je kan het dus beter vergeten om hier verbinding mee te gaan maken.
Je moet een paar dingetjes even scheiden van elkaar... adsl is het internet en Telfort is de leverancier, dus jij hebt blijkbaar nu adsl via Telfort.
Als je Telfort gaat vragen om je modem om te ruilen, zullen ze meestal ook kosten in rekening brengen.
Wat denk ik slimmer is, is naar de Dynabyte in Lisse te gaan en de onderstaande router te kopen:
https://www.dynabyte.nl/artikel/7112799/
Deze kost maar 35 euro en als je slim bent vraag je je ouders om mee te betalen

Ik neem dat er duidelijk beschreven staat hoe je deze moet aansluiten en anders moet je me maar ff een mail sturen en dan zal ik je proberen te helpen.

Groet,

Kinping

€ 35 euro vindt ik niet duur Maar doet die het ook goed?
En o ja, ik heb hier ook wel eens een belkin netwerk hangen, maar dat is vast ook van de buren

Greetzz
  #37  
Oud 11 July 2009, 13:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

En ik ga zo even bellen naar die 020 2002000 of 020 6976337
Kijken of het iets opleverd

Greetzz,

Sharon
  #38  
Oud 12 July 2009, 20:52
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Lieve mensen,

ik heb nog niet gebeld ivm dat het feit er blijft dat ik buiten mijn huis dan toch geen Wi-Fi heb, alleen in mijn huis en waar ik 3G verbinding heb kan ik YouTube filmpjes zien
ik ben naar een t-mobile winkel geweest en hun zouden een dekkingscase voor mij maken ( ze moeten me nog terug bellen ) om te kijken of het aan het toestel ligt of niet, zo niet, ik krijg dan een nieuwe iPhone, zo w, dan wordt mijn iPhone ingenomen en krijg ik een ander toestel, geen iPhone, maar ik wil nu gewoon van mijn contract af, zodat ik een iPhone kan kopen met een 2 jarig abbonement van KPN, want daarmee heb je overal zowat 3G bereik....

Als iemand nog tips of suggesties of betere ideen heeft, ik hoor het wel

greetzz
  #39  
Oud 13 July 2009, 08:45
petrovsky's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2008
Locatie: Lelystad
Berichten: 22
Standaard

Dag Sharon
met een abonnement van de Kpn ben je er nog niet. Je tel moet dan via jailbreak simlock vrij worden gemaakt. Over verbinding van de KPN; mijn fam heeft een vak huisje in noordwijkerhout. Dekking daar is slecht. Voor thuis is een Wi-Fi toch wel het beste. Ben regelmatig in de buurt. Als ik kan helpen. Groet Peter
  #40  
Oud 13 July 2009, 12:51
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Dag Sharon
met een abonnement van de Kpn ben je er nog niet. Je tel moet dan via jailbreak simlock vrij worden gemaakt. Over verbinding van de KPN; mijn fam heeft een vak huisje in noordwijkerhout. Dekking daar is slecht. Voor thuis is een Wi-Fi toch wel het beste. Ben regelmatig in de buurt. Als ik kan helpen. Groet Peter

Oke, maar, dan heb ik geen Wi-Fi buitenshuis, klopt dat?

Greetzz,

Sharon
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen Bereik Harlingen e.o. stadjer T-Mobile 5 8 August 2010 20:39
iphone geen tot bijna geen bereik Gewoon-jeroen iPhone algemeen 3 15 July 2010 19:21
iPhone: geen bereik na JB merijnvld Jailbreak 4 18 April 2010 01:12
geen bereik zomaar geen herstel of update jonathan1993 Unlock [archief] 3 29 October 2008 19:24
geen bereik aesop iPhone algemeen 0 4 August 2008 18:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:18.