Geen 3G bereik in Noordwijkerhout.. En nu???

Geen 3G bereik in Noordwijkerhout.. En nu??? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Lieve mensen, In heb afgelopen donderdag een iPhone 3G 8GB gekocht, maar ik heb in mijn hele dorp geen 3G verbinding. Thuis connecten met Wi-Fi ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 8 July 2009, 17:38
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard Geen 3G bereik in Noordwijkerhout.. En nu???

Lieve mensen,

In heb afgelopen donderdag een iPhone 3G 8GB gekocht, maar ik heb in mijn hele dorp geen 3G verbinding.
Thuis connecten met Wi-Fi is echt een ramp.
Ik snap daar helemaal niets van, en het lukt me echt niet om met Wi-Fi verbinding te maken.
Ik heb daar ook een topic over geplaats, als iemand me kan helpen ?? GRAAG!

Nu is mijn vraag,

Als het met Wi-Fi toch allemaal niet lukt, wat moet ik dan?
Ik kan geen Youtube filmpjes kijken thuis vanwege de 3G en Wi-Fi conectie die NIET aanwezig is :'(

Terug gaan naar T-mobile?
Zou het ook aan het toestel kunnen liggen dat ik geen 3G bereik meer heb in Noordwijkerhout??

Groetjes,

Sharon
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 July 2009, 17:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Locatie: Doetinchem
Berichten: 39
Standaard

T-Mobile Coverage Tool

Kijk hierboven op de site van t-mobile om te kijken of je bereik hebt in je dorp. Het kan maar zo zijn dat t-mobile daar geen bereik heeft. Ik heb ook geen bereik in my hometown, daarom ook geen t-mobile voor mij! Wi-Fi is in te stellen bij instellingen Je vult het wachtwoord in van je router (als je een wachtwoord hebt) en go!

Als je geen bereik hebt op de kaart van t-mobile zou ik 'm gelijk terugbrengen want dat komt echt niet goed met je bereik Ik woon aan de grens en af en toe heb ik gewoon duits netwerk..t-mobile is een hell!!!

Hoop je hiermee te helpen
__________________
Groeten Profie
  #3  
Oud 8 July 2009, 18:17
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Berichten: 19
Standaard

Je krijgt van tmobile een aantal testjes, het kan aan je telefoon liggen of aan instellingen of aan tmobile.
Instellingen resetten is een optie maar ik weet niet meer precies hoe en mijn iphone ligt bij de reparatie dus kan niet kijken voor je haha
Je telefoon keer uit en aanzetten.
In een andere plaats testen of je daar vol bereik of teminste bereik krijg met 3g dan kan je uitsluiten dat het niet aan je telefoon ligt.
Wanneer dit allemaal niet werk zal tmobile je 2 mogelijkheden bieden waarschijnlijk, of contract opzeggen en iphone inleveren of voor totaal 6 maanden 20% korting op je maandbundel volgens mij, dit is maximaal 6 maanden dus als het niet over 6 maanden verholpen is dan moet je weer gewoon het volle bedrag betalen.
  #4  
Oud 8 July 2009, 19:00
juriaan22's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2007
Locatie: Bollenstreek
Berichten: 47
Send a message via twitter to juriaan22
Standaard

Ik zou eerst eens kijken of er uberhoupt wel 3g dekking is. Steek eens je simkaart in een andere gsm de geschikt is voor 3g. Als je daar dan wel berijk mee hebt licht het aan je iPhone. Anders is het gewoon een tmobile netwerkt probleem. Ik heb het zelf ook in Lisse. Na tel contact met t- mobile heb ik nu 4,50 korting op mijn maandelijkse factuur voor de rest van de contracts periode.

In dat Wi-Fi verhaal van je. Is lijkt mij een puur geval van juist instellen van je wireless router.

Geen handige kennis of Dam lid die je kan helpen?

Het klopt ook dat er stukken in noorwijkerhout slecht of geen berijk hebben. Kijk maar op d coveridge tool een paar posts hierboven staat een linkje.
Gr. Juriaan

Laatst gewijzigd door juriaan22; 8 July 2009 om 19:06.
  #5  
Oud 8 July 2009, 19:05
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Berichten: 19
Standaard

misschien is je router wel zo ingesteld dat je eerst je iphone moet aanmelden als apparaat voordat de iphone een wireless verbinding kan vaststellen van hem.
Dus even je router nakijken en hoe deze beveiligd is...
  #6  
Oud 9 July 2009, 16:40
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Lieve mensen,

In een andere plaats testen of je daar vol bereik of teminste bereik krijg met 3g dan kan je uitsluiten dat het niet aan je telefoon ligt.

Ik heb het in Leiden getest, en ik heb prima 3G bereik, dus het ligt inderdaad aan het netwerk van T-Mobile.

Geen handige kennis of Dam lid die je kan helpen?

Nee, helaas niet

misschien is je router wel zo ingesteld dat je eerst je iphone moet aanmelden als apparaat voordat de iphone een wireless verbinding kan vaststellen van hem.
Dus even je router nakijken en hoe deze beveiligd is...

Ja, ik kan wel in mijn router komen, wachtwoord invullen, en voila, dan zit ik in mn router, en dan moet je kijken bij security, en dan kom ik niet meer verder. Dit is een printscreen van waar ik niet meer verder kom :



Als het plaatje niet te zien is, is hier de link :

Gossip Girl - Hyves.net - Always in touch with your friends

Hopelijk kunnen jullie hier iets mee

Greetz,

Sharon
  #7  
Oud 9 July 2009, 17:13
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2008
Locatie: lisse!
Berichten: 23
Stuur een bericht via MSN naar perryfunny Stuur een bericht via Skype™ naar perryfunny Send a message via twitter to perryfunny
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sharonzonneveld Bekijk bericht
Lieve mensen,

In een andere plaats testen of je daar vol bereik of teminste bereik krijg met 3g dan kan je uitsluiten dat het niet aan je telefoon ligt.

Ik heb het in Leiden getest, en ik heb prima 3G bereik, dus het ligt inderdaad aan het netwerk van T-Mobile.

Geen handige kennis of Dam lid die je kan helpen?

Nee, helaas niet

misschien is je router wel zo ingesteld dat je eerst je iphone moet aanmelden als apparaat voordat de iphone een wireless verbinding kan vaststellen van hem.
Dus even je router nakijken en hoe deze beveiligd is...

Ja, ik kan wel in mijn router komen, wachtwoord invullen, en voila, dan zit ik in mn router, en dan moet je kijken bij security, en dan kom ik niet meer verder. Dit is een printscreen van waar ik niet meer verder kom :



Als het plaatje niet te zien is, is hier de link :

Gossip Girl - Hyves.net - Always in touch with your friends

Hopelijk kunnen jullie hier iets mee

Greetz,

Sharon
als je gewoon je wachtwoord veranderd moet het lukken wanat ik heb ook zoon router en bij mijn is het ook gelukt en ik heb ook geen 3g internet in lisse hoor gr perry
  #8  
Oud 9 July 2009, 17:27
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

als je gewoon je wachtwoord veranderd moet het lukken wanat ik heb ook zoon router en bij mijn is het ook gelukt en ik heb ook geen 3g internet in lisse hoor gr perry

Dat klinkt toch wel makkelijk inderdaad.
Hier heb ik nog wat foto't van de instellingen van mijn iPhone zelf:
Ik weet ook niet of ik dat ip adres en dat hele lijstje moet invullen :



Anders is hier de link :

Gossip Girl - Hyves.net - Always in touch with your friends

Ik weet niet of ik hier iets aan moet veranderen??

Greetzzz
  #9  
Oud 9 July 2009, 17:41
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Ik doe het liever zelf thuis als ik er op deze manier achter kan komen wat de oplossing is

En ik hoop dat de foto's de situatie wat verduidelijkt...

Greetzz,

Sharon
  #10  
Oud 10 July 2009, 13:02
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 24
Standaard

Ga je router in bij "NETWORK" --> WIRELESS LAN --> General

Active Wireless LAN -AANVINKEN-
Network Name (SSID) -> dit is de naam die in de lucht zwerft tik maar Iphone3GS in
Hide SSID -NIET AANVINKEN-
Channel Selection -> doe maar 11

Security:

Security Mode -> WPA-PSK
Pre Shared Key -> de geheime code doe maar je mobiele nummer iets 10 cijferigs
ReAuthentication Timer -> nix veranderen
Idle Timeout -> nix veranderen
Group Key Update Timer -> nix veranderen


Als je dan op OK / Apply / Toepassen drukt
dan kun je op je iphone zoeken naar "Iphone3GS" als hij dan naar de code vraagt
dat is je mobiele nummer..

Suc6
  #11  
Oud 10 July 2009, 14:23
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Alleen joeblack, ik heb geen iPhone 3G S maar gewoon een iPhone 3G van 8GB of maakt dat niets uit voor deze ( hopelijk ) oplossing ???? Greets
  #12  
Oud 10 July 2009, 15:05
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 24
Standaard

het is maar een naampje noem het maar iphone3g
  #13  
Oud 10 July 2009, 17:29
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Ik ga even die manier van Joeblack uitproberen zo, maar ik kreeg door dat de foto's niet te zien waren, nu wel :

Gossip Girl - Hyves.net - Always in touch with your friends

Greetss
  #14  
Oud 10 July 2009, 19:53
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Joeblack,

Het is niet gelukt
  #15  
Oud 10 July 2009, 19:54
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Heb je die foto's al gezien?
Mischien kan je het dan anders uit leggen naar aanleiding van die foto's?
Hoop ik

Greettzz,

Sharon
  #16  
Oud 10 July 2009, 20:04
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

En er staat ook nergens WPA of PSK ofzo,

Maar wel LAN en WAN....
  #17  
Oud 10 July 2009, 20:35
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Ik heb weer een nieuwe foto op mijn site :

Ik denk dat dit het wat makkelijker maakt :

Gossip Girl - Hyves.net - Always in touch with your friends

greetzz
  #18  
Oud 10 July 2009, 20:42
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

de nieuwe foto is nummer 4 :

4 jpg
  #19  
Oud 10 July 2009, 21:48
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 November 2007
Berichten: 5
Standaard

Sharon,

Even een slechte mededeling.... aan de hand van het typenummer van je modem te zien, heeft deze geen wireless functie in zich.
Is het draadloze netwerk wat je ziet, niet van de buren bijvoorbeeld?
Heeft jouw modem een antenne?
Hebben jullie thuis misschien een draadloze router (apart kastje met antenne), welke aan het modem vastzit??

Kijk hier eventjes naar.... en anders lief aan de buren vragen of je de code voor hun draadloze netwerk mag

Succes,

Kinping
  #20  
Oud 10 July 2009, 22:01
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 44
Standaard

Sharon,

Even een slechte mededeling.... aan de hand van het typenummer van je modem te zien, heeft deze geen wireless functie in zich.
Is het draadloze netwerk wat je ziet, niet van de buren bijvoorbeeld?
Heeft jouw modem een antenne?
Hebben jullie thuis misschien een draadloze router (apart kastje met antenne), welke aan het modem vastzit??

Kijk hier eventjes naar.... en anders lief aan de buren vragen of je de code voor hun draadloze netwerk mag

Succes,

Kinping

Ja, mischien is het wel van de buren inderdaad, want ik heb geen antenne op mijn modem, en ook geen draadloze router wat aan mijn modem vast zit.

Maar, hoe kom ik dan aan Wi-Fi???

Greetzz, Sharon

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen Bereik Harlingen e.o. stadjer T-Mobile 5 8 August 2010 21:39
iphone geen tot bijna geen bereik Gewoon-jeroen iPhone algemeen 3 15 July 2010 20:21
iPhone: geen bereik na JB merijnvld Jailbreak 4 18 April 2010 02:12
geen bereik zomaar geen herstel of update jonathan1993 Unlock [archief] 3 29 October 2008 20:24
geen bereik aesop iPhone algemeen 0 4 August 2008 19:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:51.