geen Tmobile netwerkm op Mallorca ?

geen Tmobile netwerkm op Mallorca ? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, kan het zijn dat er op Mallorca geen Tmobile netwerk is ? Staat niet in mijn lijst , als ik automtisch kies dan krijg ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 August 2009, 20:36
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 145
Standaard geen Tmobile netwerkm op Mallorca ?

Hoi,
kan het zijn dat er op Mallorca geen Tmobile netwerk is ? Staat niet in mijn lijst , als ik automtisch kies dan krijg ik Movistar. Kan daar wel mee bellen. Zie bij info : netwerk Movistar, lijn Tmobile, is dat ok zo ?
Kan niks handmatigs instellen van tmobile verder
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 August 2009, 20:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 November 2008
Berichten: 24
Standaard

geen t mobile daar idd... in llorret de mar heb ik op Orange, vodafone, en movistar gezeten... met alle gevolgen... smsjes die uren later binnenkomen en gewoon helemaal niet bereikbaar zijn... maarja
  #3  
Oud 10 August 2009, 00:04
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Ik ben laatst op Mallorca geweest en inderdaad geen T-Mobile. Ik heb daar Orange gebruikt en dat werkte goed. Smsjes kwamen normaal aan en ik heb daar een vriend wonen en we hebben ook gebeld zonder problemen.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #4  
Oud 10 August 2009, 10:48
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 145
Standaard

Thanx,
ik heb ook al gebeld en gsmst, geeft verder geen gevolgen ivm kosten, zullen de tarieven van Tmobile zijn neem ik aan?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen 3G geen APN mogelijk tmobile abo help aub ABKtje T-Mobile 3 9 May 2011 20:11
tmobile toestel activeren met een tmobile prepaid kaart Momentum T-Mobile 2 6 August 2010 23:17
iPhone: Geen tmobile 3.1.3 jailbreaked. keesdr Jailbreak 3 20 February 2010 01:00
Nieuwe iPhone, geen TMobile? Archie Koopinformatie Nederland 5 16 January 2009 00:19
geen internet via abbo van tmobile P_hylicia Wi-Fi 1 11 July 2008 22:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:43.