Geen visual voicemail meer

Geen visual voicemail meer discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Je hebt me nieuwsgierig gemaakt Resida! Het zal toch niet waar zijn dat het aan een fout bestandje ligt in 3.1.2? Ik zal het straks ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 1 November 2009, 18:37
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 16
Standaard

Je hebt me nieuwsgierig gemaakt Resida!
Het zal toch niet waar zijn dat het aan een fout bestandje ligt in 3.1.2?
Ik zal het straks uitproberen en zal dan weer van me laten horen.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 1 November 2009, 19:18
P@t's schermafbeelding
P@t P@t is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 32
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door resida Bekijk bericht
Na dagenlang geploeter met de helpdesk van T-Mobile en een bezoek aan een T-Mobile shop heb ik uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en als een bezetene gezocht op internet naar een oplossing voor mijn niet werkende Visual Voicemail. Deze had namelijk maandenlang probleemloos gewerkt, totdat ik vorige week terugkwam uit het buitenland en vlak daarna een upgrade had uitgevoerd naar 3.1.2 (jailbreak). Had eerst namelijk een gejailbreakte 3.0.1
  1. ga (via WINSP) naar directory /private/var/mobile/library/voicemail. Als het goed is zie je daar 2 bestanden, namelijk com.apple.voicemail.imap.parameters.plist en voicemail.db
  2. maak een backup van bestand com.apple.voicemail.imap.parameters.plist en zet deze bijvoorbeeld op je computer
  3. bewerk vervolgens het bestand com.apple.voicemail.imap.parameters.plist. Maak gebruik van een PLIST editor programma (te vinden op het internet):
Mijn oude file zag er eerst zo uit:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>AccountSettings</key>
<dict>
<key>name</key>
<string>316#######@voicemail.t-mobile.de</string>
<key>port</key>
<string>143</string>
<key>server</key>
<string>10.111.30.76</string>
</dict>
<key>AccountState</key>
<string>NotAvailable</string>
<key>BeaconCount</key>
<integer>0</integer>
<key>SyncRequired</key>
<true/>
</dict>
</plist>

vervolgens heb ik het op deze wijze gecorrigeerd (zie vetgedrukt):

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>AccountSettings</key>
<dict>
<key>name</key>
<string>316#######@voicemail.t-mobile.de</string>
<key>port</key>
<string>143</string>
<key>server</key>
<string>10.111.30.76</string>
</dict>
<key>AccountState</key>
<string>Active</string>
<key>BeaconCount</key>
<integer>0</integer>
<key>GreetingCached</key>
<true/>
<key>GreetingType</key>
<string>Custom</string>
<key>SyncRequired</key>
<true/>
</dict>
</plist>

  1. Na het aanpassen van het bestand worden in de map /private/var/mobile/library/voicemail extra bestanden aangemaakt, te weten Greeting.amr, _subscribed, com.apple.voicemail.imap.plist en eventueel een 1.amr bestand als zijnde een lokaal bewaarde voicemail bericht.
  2. Als het goed is zou hij direct moeten werken, zo niet voer dan voor de zekerheid een reboot uit.
En.....HIJ DOET HET WEER!!!!
HELD!!

Ik had na het uitvoeren van een jailbreak met Blackra1n geen Visual Voicemail meer.
Na het aanpassen van .plist bestand en een reboot weer ouderwets!

Dank voor de uitleg.
__________________
I'm a gadget junky!!
  #83  
Oud 1 November 2009, 19:44
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

oke we gaan proberen...


hihi werkt perfect heb jou plist gekopieerd mijn nummer bij de **** gezet,. En heb ook weer vv met mijn oude berichten erbij. Ben zo blij. bedankt dat je je daar de moeite voor hebt genomen.

Laatst gewijzigd door Fasty; 1 November 2009 om 19:59.
  #84  
Oud 1 November 2009, 20:11
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 July 2008
Berichten: 71
Thumbs up

Thankx Resida...VVM werkt weer Toppie.

Laatst gewijzigd door wukkkie; 1 November 2009 om 22:08.
  #85  
Oud 1 November 2009, 20:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 16
Thumbs up

@Resida, je bent een held!
Het werkt weer! Ongelovelijk!

Even voor de duidelijkheid... de onderstaande string moet ik dus exact zo overnemen?

<string>316#######@voicemail.t-mobile.de</string>

Dus niet mijn eigen nummer invullen i.p.v. de hekjes?
En klopt "t-mobile.de" ook? Moet dat geen "t-mobile.nl" zijn?

Nogmaals bedankt!!!
  #86  
Oud 1 November 2009, 20:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SilverWings Bekijk bericht
@Resida, je bent een held!
Het werkt weer! Ongelovelijk!

Even voor de duidelijkheid... de onderstaande string moet ik dus exact zo overnemen?

<string>316#######@voicemail.t-mobile.de</string>

Dus niet mijn eigen nummer invullen i.p.v. de hekjes?
En klopt "t-mobile.de" ook? Moet dat geen "t-mobile.nl" zijn?

Nogmaals bedankt!!!

Je moet je mobiele nummer invoeren bij de ### en t-mobile.de is de juiste (voor mij althans)

ik neem het op in de originele uitleg.

GRAAG GEDAAN!!!!

Laatst gewijzigd door resida; 1 November 2009 om 21:28.
  #87  
Oud 1 November 2009, 20:18
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SilverWings Bekijk bericht
@Resida, je bent een held!
Het werkt weer! Ongelovelijk!

Even voor de duidelijkheid... de onderstaande string moet ik dus exact zo overnemen?

<string>316#######@voicemail.t-mobile.de</string>

Dus niet mijn eigen nummer invullen i.p.v. de hekjes?
En klopt "t-mobile.de" ook? Moet dat geen "t-mobile.nl" zijn?

Nogmaals bedankt!!!
Om het eerste te checken; kijk wat er in jouw originele code staat. Als daar t-mobile.nl staat dan moet dan wsl ook zo zijn wanneer je dit wijzigt. Ik dacht echter, dat het inderdaad toch .de moest zijn.
  #88  
Oud 1 November 2009, 20:22
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Om het eerste te checken; kijk wat er in jouw originele code staat. Als daar t-mobile.nl staat dan moet dan wsl ook zo zijn wanneer je dit wijzigt. Ik dacht echter, dat het inderdaad toch .de moest zijn.
Dit is het enigste wat er oorspronkelijk in stond:


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>AccountState</key>
<string>NotAvailable</string>
<key>BeaconCount</key>
<integer>0</integer>
</dict>
</plist>

Heb nu mijn nummer neergezet i.p.v. de hekjes en heb er maar t-mobile.nl van gemaakt. En ook dat werkt!
  #89  
Oud 1 November 2009, 20:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SilverWings Bekijk bericht
Dit is het enigste wat er oorspronkelijk in stond:


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>AccountState</key>
<string>NotAvailable</string>
<key>BeaconCount</key>
<integer>0</integer>
</dict>
</plist>

Heb nu mijn nummer neergezet i.p.v. de hekjes en heb er maar t-mobile.nl van gemaakt. En ook dat werkt!
Eens met de Moderator...check ajb wat in jouw originele bestand staat, of "t-mobile.de" of "t-mobile.nl". (beide opties werken bij mij, vooralsnog )

Laatst gewijzigd door resida; 1 November 2009 om 20:37. Reden: nav bericht moderator
  #90  
Oud 1 November 2009, 20:32
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 16
Standaard

Ik vraag me nu af of dit probleem in de jailbreak zit of deze fout al standaard in de originele fw 3.1.2 zit.
  #91  
Oud 1 November 2009, 20:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 9
Standaard

Dat vraag ik mij inderdaad ook af, want toen ik druk in de weer was met T-mobile, had ik mijn iphone voorzien van de officile (niet gejailbreakte) 3.1.2, maar kon helaas toen ook niet bij mijn visual voicemail. Wellicht dat iemand dit kan uitzoeken of dat het geval is?

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fasty Bekijk bericht
oke we gaan proberen...


hihi werkt perfect heb jou plist gekopieerd mijn nummer bij de **** gezet,. En heb ook weer vv met mijn oude berichten erbij. Ben zo blij. bedankt dat je je daar de moeite voor hebt genomen.
You're welcome!

Laatst gewijzigd door King1987; 1 November 2009 om 22:46. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #92  
Oud 1 November 2009, 20:45
Fasty's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

zit niet in de jailbreak heeft hier niks mee te maken. Want heb mijn iPhone eerst orgineel geupdate en toen had ik ook geen vv
  #93  
Oud 1 November 2009, 21:33
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 6
Standaard

Moet ik blijkbaar m'n Iphone jailbreaken om VV weer aan de praat te krijgen (knap staaltje werk trouwens). Rare jongens die van T-Mobile....
  #94  
Oud 1 November 2009, 22:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 16
Standaard

Geloof het of niet, maar VVM doet het niet meer. Heb niets gedaan met mijn iPhone, maar het doet het niet meer. Heb het helemaal gehad met fw 3.1.2. Ik ga terug naar 3.1.

Laatst gewijzigd door SilverWings; 1 November 2009 om 22:25.
  #95  
Oud 1 November 2009, 22:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SilverWings Bekijk bericht
Geloof het of niet, maar VVM doet het niet meer. Heb niets gedaan met mijn iPhone, maar het doet het niet meer. Heb het helemaal gehad met fw 3.1.2. Ik ga terug naar 3.1.
H wat vreemd?!?
Je hebt toch wel een iPhone abonnement? Is het bestandje gewijzigd misschien? Iets met tethering gedaan?

Laatst gewijzigd door resida; 1 November 2009 om 22:44.
  #96  
Oud 1 November 2009, 22:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door resida Bekijk bericht
H wat vreemd?!?
Je hebt toch wel een iPhone abonnement? Is het bestandje gewijzigd misschien? Iets met tethering gedaan?
Het bestand is op de een of andere manier nu uit zichzelf gewijzigd in dit:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>AccountState</key>
<string>NotAvailable</string>
</dict>
</plist>


Edit1: Ja, ik heb inderdaad gewoon een I-150 T-Mobile abonnement.
Edit2: Nooit tethering geinstalleerd of geactiveerd op dat ding.

Laatst gewijzigd door SilverWings; 1 November 2009 om 22:48.
  #97  
Oud 1 November 2009, 22:58
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SilverWings Bekijk bericht
Het bestand is op de een of andere manier nu uit zichzelf gewijzigd in dit:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>AccountState</key>
<string>NotAvailable</string>
</dict>
</plist>


Edit1: Ja, ik heb inderdaad gewoon een I-150 T-Mobile abonnement.
Edit2: Nooit tethering geinstalleerd of geactiveerd op dat ding.
dus op 1 of andere manier zijn je oude instellingen weer teruggezet lijkt het....

Heb je het opnieuw aangepast en een reboot uitgevoerd of flightmode aan/uit gezet? Wellicht wordt het veroorzaakt bij het opnieuw aanmelden van je iPhone op het tmobile netwerk....

Bij mij werkt ie nog steeds, ook met tethering en na diverse reboots en flightmode aan/uit gezet te hebben
  #98  
Oud 2 November 2009, 01:30
P@t's schermafbeelding
P@t P@t is offline
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Arnhem
Berichten: 32
Standaard

Ik heb het idee dat "<string>316#######@voicemail.t-mobile.de</string>" de juiste is (met .de dus i.p.v. .nl).
Reden hiervoor is dat ik mijn begroeting (eigen ingesproken boodschap) niet kan beluisteren als ik ".nl" heb ingesteld en met ".de" kan dat wel.

Als ik ".nl" heb ingesteld en ik probeer mijn eigen begroeting te beluisteren krijg ik een melding dat dat niet mogelijk is.

Ik zeg gewoon ".de" instellen en als het werkt zo laten!
  #99  
Oud 2 November 2009, 02:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door P@t Bekijk bericht
Ik heb het idee dat "<string>316#######@voicemail.t-mobile.de</string>" de juiste is (met .de dus i.p.v. .nl).
Reden hiervoor is dat ik mijn begroeting (eigen ingesproken boodschap) niet kan beluisteren als ik ".nl" heb ingesteld en met ".de" kan dat wel.

Als ik ".nl" heb ingesteld en ik probeer mijn eigen begroeting te beluisteren krijg ik een melding dat dat niet mogelijk is.

Ik zeg gewoon ".de" instellen en als het werkt zo laten!
Ik sluit mij daar volledig bij aan
  #100  
Oud 2 November 2009, 07:42
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Berichten: 16
Standaard

Nou, vanochtend heb ik ".nl" veranderd in ".de". iPhone herstart en VVM werkte weer.
Ik ben toen gereden van mijn huis (volledig 3G ontvangst) naar mijn werk in het Westland (GPRS ontvangst).
Ik kom aan op het werk en VVM werkte nog steeds. Ik heb toen via een ander nummer naar mijn iPhone gebeld en heb toen een voicemail bericht ingesproken.
Daarna kreeg ik keurig van T-Mobile een SMS bericht dat ik een gemiste oproep had en dat er een voicemail bericht was ingesproken.
Ik heb toen op het VVM icoon gedrukt en wat denken jullie dat er gebeurd?
Mijn toestel beldt zelf het voicemail nummer van T-Mobile.
Geen VVM dus.
Ik vind het zeer bijzonder dat dit bestand kennelijk dus zelf wordt aangepast door een T-Mobile of iets anders in de firmware!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Visual voicemail werkt niet meer cybren T-Mobile 1 6 March 2011 18:40
Visual Voicemail werkt niet meer wollie1979 T-Mobile 17 11 September 2010 12:45
Geen visual voicemail? Rog iPhone algemeen 15 11 September 2008 14:07
Visual Voicemail werkt niet meer daaf85 Archief 2 19 August 2008 00:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:43.