T-Mobile 3G

T-Mobile 3G discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Het zal al wel eerder besproken zijn, maar toch wil ik er een nieuw topic aan wijden. Ik heb nu sinds 1 week een iPhone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15-09-09, 09:56
cv8x's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Oudenbosch
Berichten: 25
Standaard T-Mobile 3G

Het zal al wel eerder besproken zijn, maar toch wil ik er een nieuw topic aan wijden.

Ik heb nu sinds 1 week een iPhone 3gs 16GB in mijn bezit. Top toestel, ben er superblij mee! Waar ik minder blij mee ben is het feit dat ik nergens, maar dan ook echt nergens een 3g verbinding krijg. Alleen maar GPRS. Mijn bereik is perfect, maar 3g, ho maar.

Met mijn vorige gsm (Nokia N95) had ik op bijv. mijn werk en ook thuis, regelmatig een 3g verbinding.

Nu maak ik thuis wel gebruik van Wi-Fi, dus dat is het probleem ook niet, maar het stoort me wel dat ik nergens een 3g verbinding op mijn iPhone kan krijgen.

Graag jullie reacties.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15-09-09, 10:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 418
Standaard

Weet je zeker dat 3G is ingeschakeld. Controlleer je instellingen...
  #3  
Oud 15-09-09, 10:14
cv8x's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Oudenbosch
Berichten: 25
Standaard

Yes, dat weet ik 100% zeker
  #4  
Oud 15-09-09, 10:22
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

echt nergens? Je bent in heel nederland geweest? Ik woon zelf in de randstad en heb bijna overal vol 3G bereik. Alleen in de metro is het even weg. Ik zeg niet dat het 3G bereik van T-mobile geweldig is, want als ik wel eens rondreis, dan is mijn 3G ook regelmatig weg, maar heb ook vaak genoeg wel bereik.

Als dat zo erg is als jij beschrijft, dan lijkt het me bijna een hardware probleem.
  #5  
Oud 15-09-09, 10:49
cv8x's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Oudenbosch
Berichten: 25
Standaard

Nee, ik ben nog niet in heel Nederland geweest, maar misschien heb ik wel een instelling verkeerd staan...?

Nog een vraag;

Wat is eigenlijk het verschil tussen een 3g verbinding en een GPRS verbinding?

Die GPRS verbinding zorgt toch niet voor extra kosten neem ik aan?

Laatst gewijzigd door cv8x; 15-09-09 om 11:16.
  #6  
Oud 15-09-09, 19:56
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 24
Standaard

Nee, GPRS zorgt niet voor extra kosten.
Het verschil tussen GPRS en 3G is de snelheid.
3G is snel, GRPS is langzaam.

Maar waar woon je dan? Want wellicht is de 3g-dekking daar gewoon slecht.
  #7  
Oud 15-09-09, 20:22
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 1
Standaard

Anno 2009 natuurlijk helemaal uit de tijd geen bruikbaar 3G te hebben. Ik reis dagelijks een ruim uur met de trein en heb vaker geen dan wel 3G. Ik heb zelfs af en toe helemaal geen GSM dekking. Fantastische telefoon, waardeloze 3G dekking. Jammer.
  #8  
Oud 15-09-09, 20:33
cv8x's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Oudenbosch
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tagged Bekijk bericht
Nee, GPRS zorgt niet voor extra kosten.
Het verschil tussen GPRS en 3G is de snelheid.
3G is snel, GRPS is langzaam.

Maar waar woon je dan? Want wellicht is de 3g-dekking daar gewoon slecht.
Ik woon in Oudenbosch... (West-Brabant). Heb al 2x een soft-reset geprobeerd, maar ook dat helpt niet. Bereik is fantastisch (zelfs beter dan Nokia N95), maar geen 3g...

Balen zeg!
  #9  
Oud 16-09-09, 00:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 110
Standaard

Volgens mij moet je in Oudenbosch wel 3G hebben, ik kom regelmatig daar in de buurt, en vooral op de A17 heb ik bijna altijd 3G.
Nou kan jij natuurlijk net op die ene plek zitten waar je het niet hebt,maar heb je al wat in de omgeving geprobeerd?
  #10  
Oud 16-09-09, 09:19
cv8x's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Oudenbosch
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pete.Z Bekijk bericht
Volgens mij moet je in Oudenbosch wel 3G hebben, ik kom regelmatig daar in de buurt, en vooral op de A17 heb ik bijna altijd 3G.
Nou kan jij natuurlijk net op die ene plek zitten waar je het niet hebt,maar heb je al wat in de omgeving geprobeerd?
Ik heb op meerdere plekken in Oudenbosch getest, maar geen 3g, wel volop bereik...
  #11  
Oud 16-09-09, 11:31
Peernij's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2009
Locatie: Nistelrode
Berichten: 264
Stuur een bericht via Skype™ naar Peernij Send a message via twitter to Peernij
Standaard

Hier sinds een week ook dit euvel. Met KPN vol 3G bereik, nu met TM grps.
Woonplaats Nistelrode.
  #12  
Oud 16-09-09, 12:57
cv8x's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Oudenbosch
Berichten: 25
Standaard

Wat moet je ervoor doen/bewijzen om je contract bij TM te laten ontbinden? Kan dat zomaar?
  #13  
Oud 16-09-09, 17:52
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 30
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jorisvanasten Bekijk bericht
Anno 2009 natuurlijk helemaal uit de tijd geen bruikbaar 3G te hebben. Ik reis dagelijks een ruim uur met de trein en heb vaker geen dan wel 3G. Ik heb zelfs af en toe helemaal geen GSM dekking. Fantastische telefoon, waardeloze 3G dekking. Jammer.
Ik ken het trein verbinding van Hoorn naar Amsterdam is dit ook vaak het geval T-mobile is qua dekking slecht bezig...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Navigon T-Mobile herkent T-Mobile SIM kaart niet meer riet333 iPhone Navigatie 11 13-01-11 17:09
iPhone 4 T-mobile simlock vrij laten maken, door T-mobile xa4cornelis T-Mobile 5 01-08-10 13:50
W800 Smart Mobile Phone, GPS Navigation, Bluetooth, JAVA, Windows mobile 5.0 ruffrazor iPhone algemeen 14 14-05-08 21:37
waar cache legen van Mobile-finder en Mobile TextEdit BelgianBull Jailbreak apps en thema's 3 18-03-08 10:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:27.