iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   iphone na update 3.1 onvoorspelbaar/soms onbruikbaar (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/43819-iphone-na-update-3-1-onvoorspelbaar-soms-onbruikbaar.html)

eliphone 15-09-09 13:25

iphone na update 3.1 onvoorspelbaar/soms onbruikbaar
 
Afgelopen weekend heb ik de update 3.1 geinstalleerd.. nu kan ik niet normaal bellen (werkt soms niet) of sms'en (brichten worden niet verstuurd, rode uitroepteken erbij..) en de accu geef niet altijd de juiste level aan... na het uit & aan zetten werkt mijn iPhone wel even goed.. maar na uur of anderhalf.. precies hetzefde.. heb verder een Tmobile ab.

Wie kan mij aangeven wat ik het beste kan doen?

Dank!
©

cv8x 15-09-09 16:58

Ik heb ook iets vreemd ontdenkt na de update naar 3.1. Na het aan-uit zetten van de iPhone gaat mijn batterijpercentage ineens hard achteruit. Iemand een idee hoe dit kan? Dus aan: 70%. Even uitzetten en weer aan: 58%

Damage147 16-09-09 08:16

Aan en uitzetten kost veel stroom waardoor je iPhone denkt dat hij korter mee kan dan hij werkelijk kan. Bij m'n iPod touch 1G was dat ook zo, met als verschil dat je batterij na 5x rebooten ook echt half leeg was ;)

cv8x 16-09-09 08:18

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Damage147 (Bericht 352042)
Aan en uitzetten kost veel stroom waardoor je iPhone denkt dat hij korter mee kan dan hij werkelijk kan. Bij m'n iPod touch 1G was dat ook zo, met als verschil dat je batterij na 5x rebooten ook echt half leeg was ;)

Oke, bedankt voor je reactie in ieder geval!

RPSystems 16-09-09 11:52

ik heb sinds gisteren mijn nummer overzetting van KPN naar tmobile gekregen en meteen mijn 3gs-32 iphone geactiveerd. De itunes 9 geinstalleerd en automatisch ook de updates naar 3.1 (in goed vertrouwen). Ik merkte wel dat ik de optie om mobiel internetten in te schakelen er niet in staat, net als thetering. ook weg, terwijl bij verkoop in tmobileshop wel werd verteld dat het mogelijk is. Helpdesk gebeld. ze vonden het vreemd en kon niets doen en verwees mij naar de tmobileshop.Ik heb daar geen vrij voor. Ships dus nu geen internet. Thuis gekomen, meteen geprobeerd een herstel te doen. Ik wil weer terug naar de 3.0. Helaas dat is dus niet meer mogelijk!!! f..ck Apple. Dat werd mij niet medegedeeld bij upgraden!
Tevens merkte ik dat er thuis maar 10 seconden een dekking was en daarna helemaal verdwenen. g3 was al helemaal niet mogelijk. nou heb ik geen beton en metaal in mijn huis. dus daar kan het niet aan liggen. volgens de dekkingskaart van tmobile zou ik ook binnen een goede ontvangst moeten hebben. tevens merk ik dat de accu ook erg snel leeg is. zonder te bellen of gebeld te worden, zonder internetten. alleen 8 keer aan zetten om te kijken hoeveel streepjes het aangeeft op mijn kantoor terwijl hij vanochtend vol was. (wel volledige dekkingen g3).
helpdesk gebeld. ze gaan nu de dekking uitzoeken bij mijn huis. kan wel ff duren.
en ik mag contract ontbinden. erg jammer want ik wil een iphone. belachelijk dat tmobile dat alleenrecht heeft anders was ik wel bij kpn gebleven.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:13.