iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   T-mobile abbo nemen? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/45365-t-mobile-abbo-nemen.html)

bartvdhoven 08-10-09 22:20

T-mobile abbo nemen?
 
Hallo mede-Iphone gebruikers,

Ik heb een vraagje; mn vodafone abonnement loopt bijna af en vroeg me af wat ik nu het "beste" kan doen. Verlengen daar? of simonly bij T-mobile nemen? ben ik wel meteen van dat gejailbreak af of niet? klopt het dat ik wanneer ik een T-mobile sim heb, ik gewoon de normale updates weer kan doen? Hoor graag van jullie...

gr. Bart

kuotje 08-10-09 22:44

maakt niet uit wat voor simkaart het is als ie unlocked is.
Wat bedoel je onder normale updates?

bartvdhoven 09-10-09 10:28

ik bedoel gewoon updaten via Itunes.... nu is er namelijk weer een update beschikbaar, maar moet ik weer wachtenop die jailbreak snap je? Is dit over wanneer ik een obonnement bij T-mobile heb?

Iphone3Gs 09-10-09 11:04

de update's die via Itunes verlopen zal ik je op dit moment aanraden om het NIET te doen ivm je jailbrake en je unlock,omdat jij vodafone gebruikt.
als je toch wilt unlocken moet je een vriend of vriendin zien te vinden die een T-Mobile abbo heeft (voor verdere info kijk ff op de tropic van Legale unlock via T-Mobile) gaat dit niet op dan kan ik je helaas niet verder helpen, met wat je eigenlijk het beste kan doen, daarvoor zijn er misschien andere die je daarmee willen helpen.(want mijn kennis is erg slecht op dit gebied)

Shake3000 09-10-09 11:18

Om je vraag te beantwoorden; ja als je een t-mobile sim hebt kan je de normale updates van apple draaien en hoef je dus niet te jailbreaken. Ik weet niet zeker of je echt ELKE sim kan gebruiken, vraag dat even na in een tmobile sjop.

rushhour 09-10-09 11:26

Misschien ook nog een punt van overweging:
Heb je wel ervaring met ontvangst van T-mobile? Dit kan sterk verschillen met de ontvangst van vodafone. Ik heb iig de ervaring dat Vodafone vaker en beter bereik heeft dan T-mobile, tenminste op de plekken waar ik meestal ben.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:24.