problemen pda.t-mobile.nl

problemen pda.t-mobile.nl discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Iemand een oplossing voor het onderstaande? Ik heb problemen met m'n iPhone op pda.t-mobile.nl. Ik kom alleen tot het beginscherm, maar als ik daarna bv ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 15 November 2009, 17:24
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Berichten: 176
Standaard problemen pda.t-mobile.nl

Iemand een oplossing voor het onderstaande?

Ik heb problemen met m'n iPhone op pda.t-mobile.nl. Ik kom alleen tot het beginscherm, maar als ik daarna bv op 1 van de items van de NU.nl widget tik krijg ik onderstaande foutmelding:
"Er is een fout opgetreden. Probeer het op een later tijdstip nog een keer."

Heb het ook getest op m'n htc maar daar werkt het gewoon allemaal.

alvast bedankt.
OnnY
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 November 2009, 17:43
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Miss kan je je cache legen. Bij Instellingen/Safari
en dan je cookies etc verwijderen.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #3  
Oud 15 November 2009, 22:15
klaverentwee's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 194
Standaard

Soms heeft de iphone ook wat moeite met mobile sites en heeft hij liever de volledige sites (wat lang niet altijd handig is). Heb ik o.a. gehad met de inlogpagina voor Wi-Fi van KPN.
__________________
"Photography is more than a medium for factual communication of ideas. It's a creative art." (Ansel Adams)
  #4  
Oud 16 November 2009, 11:58
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Berichten: 176
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
Miss kan je je cache legen. Bij Instellingen/Safari
en dan je cookies etc verwijderen.
Bedankt, maar heeft helaas niet geholpen.
  #5  
Oud 16 November 2009, 12:00
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Berichten: 176
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door klaverentwee Bekijk bericht
Soms heeft de iphone ook wat moeite met mobile sites en heeft hij liever de volledige sites (wat lang niet altijd handig is). Heb ik o.a. gehad met de inlogpagina voor Wi-Fi van KPN.
Maar heeft het altijd gedaan, zowel op mijn vorige 3G als op mijn huidige 3GS, sinds vorige week woensdag heb ik het probleem.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-Mobile shop of PDA-Shop?? Randy_Orton1986 T-Mobile 16 16 February 2010 22:06
LCD Scherm bij Pda-Parts.nl t0n iPhone accessoires en onderdelen 5 7 July 2008 18:36
Iphone gespot op pda-wereld.nl playstar Overige providers Nederland 13 18 March 2008 18:06
Activering 'als PDA' Nilles Archief 15 15 October 2007 16:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:00.