Geen 3G?

Geen 3G? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi. Ik heb sinds gisteren dus m'n iphone (3GS 16GB, geen jailbreak ). Als ik kijk naar m'n internet heb ik dus geen Edge (E) ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 November 2009, 09:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Berichten: 14
Standaard Geen 3G?

Hoi.

Ik heb sinds gisteren dus m'n iphone (3GS 16GB, geen jailbreak). Als ik kijk naar m'n internet heb ik dus geen Edge (E) of 3G. Er staat een rondje maar dit is traaaag...

Verbindt 'ie automatisch met de snelst beschikbare? Ik wil eigenlijk gewoon 3G en geen GPRS...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 November 2009, 09:16
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Waarschijnlijk zit je in een gebied waar geen 3G beschikbaar is, anders zou hij daarmee verbinden.
  #3  
Oud 27 November 2009, 09:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Berichten: 14
Standaard

Is er toevallig een kaartje van het gebied wat gedekt wordt door 3G in Nederland?
  #4  
Oud 27 November 2009, 09:21
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2018) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Dat zou ik ook wel willen hebben van alle providers.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #5  
Oud 27 November 2009, 09:25
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

T-Mobile Coverage Tool
  #6  
Oud 27 November 2009, 09:49
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Berichten: 14
Standaard

Volgens dat kaartje zou ik hier wel 3G moeten hebben. Zowel binnen als buiten.

Ik ga straks naar de stad, eens zien hoe het daar is.
  #7  
Oud 3 December 2009, 20:25
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Berichten: 3
Standaard

Dat kaartje klopt dus echt niks van. Bij mij thuis in Leiderdorp zou ik binnen en buiten gewoon 3G moeten hebben. Dat verschillt waar ik sta in m'n huis. In Amsterdam en omstreken zou ik ook gewoon goede ontvangst moeten hebben, daarom kon ik waarschijnlijk op een deel van de A10 helemaal niks dus ook niet bellen. Dat kaartje zou ik me niet blind opstaren. Daarentegen ALS het werkt werkt het wel goed en betrouwbaar.
  #8  
Oud 3 December 2009, 22:04
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Berichten: 14
Standaard

Ik ga volgende week even naar de T-mobile store om opheldering te vragen.
  #9  
Oud 4 December 2009, 01:24
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

kaartje klopt niks van, als je geen 3G hebt kun je klacht indienen en krijg je meestal korting
50% op je abbo of iets dergelijks.
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #10  
Oud 4 December 2009, 11:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 340
Standaard

Als je structureel geen 3G hebt, mag je je abo opzeggen. Gewoon eisen als je dat wilt.
  #11  
Oud 4 December 2009, 16:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 September 2009
Berichten: 14
Standaard

Helemaal aan de andere kant van dit dorp heb ik wel 3G maar ook echt sporadisch. In de stad altijd.

Eens zien of ik korting kan scoren of zo :')
  #12  
Oud 4 December 2009, 16:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Berichten: 3
Standaard

Ik ben nu het proces om op te zeggen gestart. Wordt vandaag teruggebeld over wat de mogelijkheden zijn. Bij mij is het de algehele dekking die me tegenvalt. Mijn werkgebied 020 en omstreken heb ik slechte ontvangst en dat vind ik onacceptabel. Dus afwachten maar, ga wel weer naar vodafone. Die 2 dagen in het jaar dat ik niet kan bellen neem ik dan maar voor lief.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen IMEI, geen ICCID, geen Wi-Fi.. baseband restoren? atQuest Unlock [archief] 83 23 January 2009 18:55
HELP.. geen IMEI geen ICCID geen Modem firmware neubauerf iPhone accessoires en onderdelen 0 12 August 2008 14:56
HELP.. geen IMEI geen ICCID geen Modem firmware eekamouse Unlock [archief] 25 3 February 2008 18:06
geen imei geen iccid geen Wi-Fi..baseband restoren? help! atQuest Archief 0 22 October 2007 00:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:16.