iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Tarief wijzigingen T-Mobile? (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/50854-tarief-wijzigingen-t-mobile.html)

Hvan 27-12-09 20:36

Tarief wijzigingen T-Mobile?
 
Zo hier en daar kom ik geruchten tegen over verlaging in tarief/kosten de komende weken bij T-Mobile. Ik sta op het punt om een Iphone inclusief Abbo aan te schaffen bij T-mobile. Ik zou het wat minder vinden als net na de aanschaf de tarieven aanmerkelijk dalen. Kan iemand op basis van feiten de geruchten bevestigen of ontkennen?

jfermont 27-12-09 23:40

Hey Hvan,

Feiten heb ik niet, helaas.
Het enige wat ik je kan melden is dat begin januari T-Mobile weer nieuwe netwerkacties heeft. Betreft de Iphone zul je moeten afwachten of deze daar ook weer bij zitten.

Jeroen

Draicon 28-12-09 01:13

Denk dat dit wel voor elke provider geldt, aangezien de kredietcrisis toch wel bij alle providers te merken is. Dus bij T-Mobile, Vodafone en KPN (en dochterbedrijven). Ze proberen op van alles nu geld te maken. Bijvoorbeeld dat KPN woordvoerders zeggen dat de markt duurder zal worden en dat naar hun mening alle providers mee zullen gaan (geen bron, zal dan moeten googelen).

Komen daarom denk ik inderdaad nieuwe prijzen, kan alleen niet zeggen of dat gunstiger of ongunstiger voor ons is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:06.