iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Problemen met Familiepakket bij T-mobile icm Iphone?! (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/53330-problemen-familiepakket-t-mobile-icm-iphone.html)

joyciie 02-02-10 19:24

Problemen met Familiepakket bij T-mobile icm Iphone?!
 
Hallo,

Ik heb een vraag!

Ik heb sinds aug. 2009 een Iphone! Mijn ouders hebben toen ook een abo bij Tmobile met Iphone afgesloten dmv verlening abo! Aangezien wij allemaal T-mobile hebben stelde ze in de winkel voor om een ''Family Pakket'' te nemen a € 10,- per maand.. ( 1 iemand betaald de 10 euro je mag in je pakket 6 mensen toevoegen die ook Tmobile hebben en dan heb je onderling 1000 smsjes en 1000 belminuten met elkaar)

Nou oke zo gezegd zo gedaan! Wij dat pakket afgesloten! en iedereen van het gezin er bij in gedaan! waarvan 3 Iphones en 2 Nokia's. Wij allemaal smsen en bellen naar elkaar! en toen kwamen de rekeningen!
Met de belminuten onderling gaat het allemaal prima! maar met de smsjes. Gaat het niet helemaal lekker!.. smsjes die worden verstuurd met een Nokia telefoon gaan wel uit de FamilyBundel.. Maar smsjes die worden verstuurd met een Iphone gaan niet uit de Bundel..

Tmobile zegt dat dit algemeen bekend is met mensen die een Iphone hebben icm Tmobile FamilyPakket! en dat er al een onderzoek loopt, zodat de smsjes die met IPhone verzonden worden gewoon uit de FamilyBundel gaan!

Nu is mijn vraag.. zijn er mensen die dit ook meemaken?! en met hetzelfde probleem zitten..??

Gr Joycii

KiMZz 03-02-10 13:20

Yep, same here. Ik heb sinds vorige week pas Family, maar ik zag aan m'n belstatus dat de smsjes gewoon van m'n bundel gingen en niet uit de Family bundel.. Bellen werkt inderdaad wel goed. Overigens hebben mijn 'Family-members' er geen last van, alleen ik als 'hoofd'. Ik wacht mijn factuur even af en ga dan vragen of ze dit kunnen herberekenen ofzo..? :S

joyciie 03-02-10 17:19

Ja dat gaan ze sowieso doen, alleen wacht ik er al sinds aug. op.. maar een creditering heeft geen zin als het probleem nog niet opgelost is.. ik denk dat ik van de week nog maar eens ga bellen om te vragen of hoe wat


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:58.