Nieuwe iPhone en nu?

Nieuwe iPhone en nu? discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Gisteren mijn nieuwe 3GS ontvangen met t-Mobile abo. Abo gaat over twee maanden pas in maar kan ik 'm al aan iTunes hangen en er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 February 2010, 11:02
iKobus's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 133
Standaard Nieuwe iPhone en nu?

Gisteren mijn nieuwe 3GS ontvangen met t-Mobile abo. Abo gaat over twee maanden pas in maar kan ik 'm al aan iTunes hangen en er iets mee doen? Ik heb geen idee welke stappen iTunes doorloopt. Moet ik wel of niet de SIM er al instoppen of gaat mijn abo dan al meteen in. Als ik 'm tijdelijk unlock krijg ik dan later na factory restore geen problemen met certificaten enzo?
Vergeef me mijn nerdyness maar Ik ben nog van de hacktivate generatie...

ps. heren moderators; ik heb echt goed gezocht maat geen concrete antwoorden gevonden!
__________________
 iPhone 2G 8GB USA  iPhone 5S 16GB White  ATV 3
 iPad 3 16GB Wi-Fi  iMac (21,5" late 2012)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 February 2010, 11:03
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

had je al een iPhone tevoren? Blijkbaar wel.

Neem een manuele backup van je oude toestel.
Maak eventueel een backup van je agenda en calender op je desktop ( in geval van..)
Sluit je nieuwe aan en geef hem een naam ( anders dan je eerste) .
Kijk of de nieuwe ook de nieuwste software heeft.
Dan zet je je backup ( die iTunes heeft gemaakt ) op je nieuwe.
Klaar.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.

Laatst gewijzigd door colliehome; 5 February 2010 om 11:05.
  #3  
Oud 5 February 2010, 11:05
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Heb je al een T-Mobile sim van ze gekregen, een tijdelijk nummer? Zo ja, dan kan je deze alvast in je iPhone doen en je iPhone activeren door deze met de T-Mobile sim aan je PC te hangen en iTunes op te starten.

Wat de certificaten betreft; jij activeert je iPhone gewoon met een T-Mobile sim, dus problemen met Push of iets dergelijks zul jij niet hebben .
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
  #4  
Oud 5 February 2010, 11:07
iKobus's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 133
Standaard

@ Colliehome: zie m'n profiel. Heb alleen nog nooit een officiele gelockte gehad,
vandaar deze vragen. I've joined the Navy for now, zullen we maar zeggen ;D

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door De Generaal Bekijk bericht
Heb je al een T-Mobile sim van ze gekregen, een tijdelijk nummer? Zo ja, dan kan je deze alvast in je iPhone doen en je iPhone activeren door deze met de T-Mobile sim aan je PC te hangen en iTunes op te starten.

Wat de certificaten betreft; jij activeert je iPhone gewoon met een T-Mobile sim, dus problemen met Push of iets dergelijks zul jij niet hebben .
Ja, ik heb al een T-Mobile SIM maar mijn oude nummer wordt pas over twee maand geporteerd... Maakt dat wat uit?

Laatst gewijzigd door Bomans; 5 February 2010 om 15:49. Reden: edit-knop gebruiken aub.
  #5  
Oud 5 February 2010, 11:20
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

even kijken of je sim werkt en dan is het toch geen punt he
  #6  
Oud 5 February 2010, 12:39
iKobus's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 133
Standaard

Gelukt! Bedankt voor jullie info!
  #7  
Oud 5 February 2010, 13:04
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Graag gedaan !
  #8  
Oud 5 February 2010, 14:41
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 120
Standaard

Let wel dat als je SIM niet is geactiveerd je dan extra kosten maakt!
Het lijkt mij verstandig als je, tot je SIM geactiveerd wordt, gebruikt maakt van je iPhone uitsluitend in vliegtuigmodus!
  #9  
Oud 5 February 2010, 14:45
iKobus's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 133
Standaard

@ Raggamannn Ik heb met T-Mobile gebeld en zij verzekerden me dat de SIM pas wat doet op de porteringsdatum of op specifiek verzoek bij de klantenservice. Toestel zegt ook: geen service...
  #10  
Oud 5 February 2010, 20:56
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 September 2008
Berichten: 176
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iKobus Bekijk bericht
@ Raggamannn Ik heb met T-Mobile gebeld en zij verzekerden me dat de SIM pas wat doet op de porteringsdatum of op specifiek verzoek bij de klantenservice. Toestel zegt ook: geen service...
Wat je ook kunt doen is je huidige abo direct omzetten naar een i-abo, dan hoef je niet 2 mnd te wachten, maar kun je nu al optimaal gebruik maken van je iPhone, zonder extra kosten.
  #11  
Oud 7 February 2010, 19:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 44
Standaard

Waarom heb je nu al een telefoon, en gaat je abbo pas over 2mnd in? Kan je dan niet beter wachten op de 4G?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nieuwe iPhone + nieuwe versie windows...hoe krijg ik mijn reservekopie er weer op? cynnie13 iTunes 5 13 December 2010 08:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:17.