iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Push werkt niet - t-Mobile origineel (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/54228-push-werkt-niet-t-mobile-origineel.html)

kai824 15-02-10 16:23

Push werkt niet - t-Mobile origineel
 
Hoi,

Ik heb een probleem met push. Er komt niks aan en badges zijn er ook niet. Ik heb push fix uit cydia geïnstalleerd maar dat werkte ook niet. Toen heb ik e maar voor gekozen om mijn iPhone tijdelijk niet te jailbreaken maar push werkt nog steeds niet! Instellingen zijn verder goed, ik ga ze nu proberen te herstellen(ik hoop dat dat niet voor problemen zorgt) push van de mail app werkt wel gewoon

grtz,
martijn

edit* hij is dus niet unlocked en ook nooit unlocked geweest, ik draai 3.1.3 maar kan mijn profiel even niet aanpassen, sorry.

DOTSY 15-02-10 17:18

Als hij origineel is dan moet je (na mijn weten) de push fix helemaal niet gebruiken. Bij het jailbreaken moet je activering (het laten activeren door de tool) dan ook uit zetten, omdat je dan zelf via iTunes de activering nog gaat doen. De Pushfix is alleen voor de unlockte (simlock verwijderde) telefoons.
Hoe je dit moet oplossen laat ik even aan de experts over, maar ik denk dat je opnieuw moet jailbreaken en dan de optie 'Activering' uit laten.

kai824 15-02-10 17:33

Ja, maar push doet het toch niet


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:57.