Na verhuizen geen 3G dekking meer

Na verhuizen geen 3G dekking meer discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iPhoneclubbers, I've got a problem.. Sinds kort woon ik weer thuis in Oud Beijerland na het breken van een relatie. En nu heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 February 2010, 18:55
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 October 2007
Locatie: Rotterdam
Berichten: 104
Standaard Na verhuizen geen 3G dekking meer

Beste iPhoneclubbers,

I've got a problem..

Sinds kort woon ik weer thuis in Oud Beijerland na het breken van een relatie. En nu heb ik geen 3G verbinding meer, alleen als ik weer buiten de Hoeksche Waard ben richting Dordrecht of Rotterdam krijg ik weer 3G. En heeeeeeeel soms in Oud Beijerland. Terwijl de Coverage Tool van T-Mobile "zegt" dat de dekking OK moet zijn..

Als ze mij geen 3G kunnen bieden waar ze zeggen wel 3G te hebben, kan ik dan onder mijn contract uit komen? Nogmaals: Ik heb mijn abbo afgesloten terwijl ik in Rotterdam woonde en wel 3G verbinding had, mijn abbo loopt nog tot 2011.

Alvast vriendelijk bedankt voor jullie reacties!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 19 February 2010, 19:07
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Berichten: 56
Standaard

Mmm hier heb ik ook last van. Heb ook nooit geen 3G meer terwijl dit wel altijd het geval was. Ik ga binnenkort eens met de klantenservice bellen.
  #3  
Oud 19 February 2010, 20:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2010
Berichten: 85
Standaard

Thuis gewoon lkkr op Wi-Fi zitten.
  #4  
Oud 19 February 2010, 21:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sham27 Bekijk bericht
Thuis gewoon lkkr op Wi-Fi zitten.
Sommige mensen hebben alleen lan he


Is friesland met 3G goed?
Ik krijg me iphone volgende week =)
  #5  
Oud 25 February 2010, 14:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 36
Stuur een bericht via Skype™ naar maartenotto Send a message via twitter to maartenotto
Standaard

3G in Friesland? Grappenmaker!!

Zelfs in het centrum van Amsterdam heb je soms geen 3G dekking.... kom jij aanzetten met Friesland.
  #6  
Oud 26 February 2010, 12:11
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Berichten: 21
Standaard

Tmobile maakt er een zooitje van woon bijna in een 3g mast maar heb totaal geen 3g bereik , komen ze met een smoesje dat de mast onderhoud heeft volgens de tmobile shop , klacht bij tmobile klantenservice neergelegd maar op antwoord wacht ik al 3 weken dus zeer slechte service
  #7  
Oud 26 February 2010, 12:26
Guest
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

in/onder een mast wonen, is slecht voor je ontvangst, hoe raar dat ook moge klinken.
  #8  
Oud 26 February 2010, 12:32
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Guest Bekijk bericht
in/onder een mast wonen, is slecht voor je ontvangst, hoe raar dat ook moge klinken.
Klopt maar als ik iets verder rij dan pakt hij ook geen 3g netwerk , kom ik in apeldoorn dan heeft de iphone wel ineens bereik terwijl tmobile beweert dat de mast voor 3g geschikt is bij mij in de buurt , ik woon in het donker roze gebied dus de dekking moet goed zijn
  #9  
Oud 26 February 2010, 12:46
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Berichten: 63
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maartenotto Bekijk bericht
3G in Friesland? Grappenmaker!!

Zelfs in het centrum van Amsterdam heb je soms geen 3G dekking.... kom jij aanzetten met Friesland.
Ik heb nu mijn iPhone en ik heb in Friesland wel goeie 3G
  #10  
Oud 26 February 2010, 15:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 418
Standaard

Wat ik vervelend vind is dat je in de trein nooit verbinding hebt. Zodra je stilstaat wel maar rijdend is het echt een drama. Ik heb het gemeld bij Tmobile maar die gozer lachte me letterlijk uit en gaf aan dat hij daar totaal geen last van had.
  #11  
Oud 26 February 2010, 16:14
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 18
Thumbs down

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door maartenotto Bekijk bericht
3G in Friesland? Grappenmaker!!

Zelfs in het centrum van Amsterdam heb je soms geen 3G dekking.... kom jij aanzetten met Friesland.

Ik woon in Leeuwarden en heb altijd hier 3g verbinding of ik nu bij iemand binnen zit of buiten ben. Ook buiten leeuwarden geen probleem. Als het in Amsterdam zuigt moet je niet zo maar zeggen dat het in Friesland al helemaal niets is als je er geen ervaring mee hebt.
  #12  
Oud 26 February 2010, 18:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 January 2010
Berichten: 85
Standaard

Ik snap echt niet waarom iedereen zo klaagt. Was bang dat ik ook slecht bereik zou hebben met T-Mobile, maar het is gewoon prima overal waar ik kom..
  #13  
Oud 27 February 2010, 22:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 February 2010
Berichten: 56
Standaard

gewoon blijven klagen over slecht bereik,
heb ik ook gedaan toen ik totaal geen bereik had
gr jt
  #14  
Oud 27 February 2010, 22:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 February 2010
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sham27 Bekijk bericht
Ik snap echt niet waarom iedereen zo klaagt. Was bang dat ik ook slecht bereik zou hebben met T-Mobile, maar het is gewoon prima overal waar ik kom..
sommigen mensen hebben ook altijd mazzel



ps als je toch geen probleem met je ontvangst hebt waarom wel klagen
over mensen die er wel last van hebben,en ik denk dat dit forum is opgezet om mede gebruikers te helpen met problemen en niet om elkaar af te kraken
gr jt

Laatst gewijzigd door jtstyle; 27 February 2010 om 23:03.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verhuizen naar buitenland en Tmobile Iphone abonnement opzeggen d.molenaar Koopinformatie Rest van de wereld 11 14 February 2012 23:48
iPhone laadt niet meer op, geen recovery of DFU mode meer mogelijk SoundForge iPhone algemeen 7 5 November 2008 22:06
geen dekking stolenbicycle Archief 1 5 August 2008 15:19
geen internet meer en kan geen sources meer updaten jeroenrd Overige providers Nederland 1 14 February 2008 16:43

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:50.