Iphone gebruik als ipod in buitenland

Iphone gebruik als ipod in buitenland discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Ga binnen kort op vakantie naar buitenland heb daar gratis wifi in het hotel. Mijn vraag als ik internet uit staat is standaard en zet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 February 2010, 12:59
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2010
Berichten: 133
Standaard Iphone gebruik als ipod in buitenland

Ga binnen kort op vakantie naar buitenland heb daar gratis Wi-Fi in het hotel. Mijn vraag als ik internet uit staat is standaard en zet me toestel op vliegtuig mode weet kan dan niet bellen of gebeld worden. Maar wil me iphone alleen als ipod gebruiken en af en tot op internet via Wi-Fi krijg ik dan geen exstra kosten. Want daar heb ik dus geen zin in.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 February 2010, 13:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2010
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door played Bekijk bericht
Ga binnen kort op vakantie naar buitenland heb daar gratis Wi-Fi in het hotel. Mijn vraag als ik internet uit staat is standaard en zet me toestel op vliegtuig mode weet kan dan niet bellen of gebeld worden. Maar wil me iphone alleen als ipod gebruiken en af en tot op internet via Wi-Fi krijg ik dan geen exstra kosten. Want daar heb ik dus geen zin in.
He? vliegtuig modus is voor een vliegtuig niet voor in het hotel toch? Want je zegt dat je Wi-Fi hebt in het hotel (en ik neem dus aan dat je met een vliegtuig erheen gaat, dus conclusie als je gebruik maakt van internet in een vliegtuig dan ga je een paar grenzen over, dus gaat dit buiten je iphone abonnement

Corrigeer me als ik het fout heb
  #3  
Oud 25 February 2010, 13:15
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Als je iphone in vliegtuigmodus staat dan staan alle radioverbindingen uit (GSM/3G/BT/Wi-Fi) Wanneer je in het hotel bent en je wil gebruik maken van wi-fi dan moet je de vliegtuig modus uitschakelen.
  #4  
Oud 25 February 2010, 13:36
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2010
Berichten: 133
Standaard

Michien leg ik het verkeerd uit wil me iphone alleen gebruiken als ipod en indien mogelijk internet via Wi-Fi maar geen mega rekening achteraf want daar ben ik erg bang voor
  #5  
Oud 25 February 2010, 13:58
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als vliegtuigmodus aanstaat kan je geen gebruik maken van Wi-Fi.
Dus als je geen torenhoge rekening wilt van je data, dan vul je simpelweg wat verkeerde gegevens in bij je data instellingen. Zo kan je geen verbinding maken met je netwerk.
  #6  
Oud 25 February 2010, 13:58
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 January 2009
Berichten: 36
Stuur een bericht via Skype™ naar maartenotto Send a message via twitter to maartenotto
Standaard

Wi-Fi gaat ALTIJD buiten je (data) abbo om. Indien je verbinding maakt met een gratis AP (Acces point) kan je gewoon surfen en mailen op kosten van het hotel.

Sommige hotels durven 40 euro te vragen voor het gebruik van Wi-Fi, anderen zien het als een service en bieden het gratis aan.

Maar Wi-Fi gaat ALTIJD buiten je bundel om.
  #7  
Oud 25 February 2010, 14:06
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Niemand heeft het hier over de makkelijkste methode, nl je dataroaming uit laten, staat standaard uit.

@Bomans: klopt niet helemaal: als ik in buitenland ben zet ik soms mijn iPhone in vliegtuigmodus en zet daarna Wi-Fi weer aan. Hij blijft dan linksboven vliegtuigmodus aangeven, maar je hebt wel Wi-Fi. Dit is bijvoorbeeld handig als je in een vliegtuig zit met een Wi-Fi verbinding (in USA steeds meer).
  #8  
Oud 25 February 2010, 14:09
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pclahsen Bekijk bericht
Niemand heeft het hier over de makkelijkste methode, nl je dataroaming uit laten, staat standaard uit.

@Bomans: klopt niet helemaal: als ik in buitenland ben zet ik soms mijn iPhone in vliegtuigmodus en zet daarna Wi-Fi weer aan. Hij blijft dan linksboven vliegtuigmodus aangeven, maar je hebt wel Wi-Fi. Dit is bijvoorbeeld handig als je in een vliegtuig zit met een Wi-Fi verbinding (in USA steeds meer).
Hey, nu je het zegt! Tot voor kort ging dat helemaal niet (vorige firmware?). Daar ben ik nu zeker van.

Maar inderdaad, vliegtuigmodus en Wi-Fi gaan perfect samen!
  #9  
Oud 23 June 2010, 08:31
» iPod touch 8GB (v3) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 1
Standaard

Ik heb een probleem met mijn Wi-Fi op de ipod touch 8 g...
Heb na het update-en geen Wi-Fi meer...
er staat aalleen vliegtuigmodus..
Heb alles al gedaan van herstellen tot terug naar fabrieksinstellingen..NIETS HELPT.
Wi-Fi vakje is ook grijs en kan er dus niets meer mee doen???
WIE O WIE KAN MIJ HELPEN???

thnx Daniela
  #10  
Oud 24 June 2010, 16:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door dizzy72 Bekijk bericht
Ik heb een probleem met mijn Wi-Fi op de ipod touch 8 g...
Heb na het update-en geen Wi-Fi meer...
er staat aalleen vliegtuigmodus..
Heb alles al gedaan van herstellen tot terug naar fabrieksinstellingen..NIETS HELPT.
Wi-Fi vakje is ook grijs en kan er dus niets meer mee doen???
WIE O WIE KAN MIJ HELPEN???

thnx Daniela
Even naar instellingen en daar vliegtuigmodus uitzetten?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Applicatie voor begrenzing gebruik buitenland? Frenzie Internet in buitenland (roaming) 0 16 October 2010 10:06
TomTom gebruik in het Buitenland keesdr Internet in buitenland (roaming) 13 27 April 2010 21:28
Let op bij gebruik van RaboMobiel in het buitenland RaboMobiel ervaring Overige providers Nederland 0 11 September 2009 15:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:16.