iPhone plotseling zonder ontvangst

iPhone plotseling zonder ontvangst discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn vriendinnetje heeft er ook last van. Een 3gs van t-mobile :s Gaan zo ff naar de t-mobile shop toe. Bizar dat het alleen iphones ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 28 February 2010, 14:36
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 21
Standaard

Mijn vriendinnetje heeft er ook last van. Een 3gs van t-mobile :s
Gaan zo ff naar de t-mobile shop toe. Bizar dat het alleen iphones in Den Haag betreft.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 28 February 2010, 14:45
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oledb Bekijk bericht
Mijn vriendinnetje heeft er ook last van. Een 3gs van t-mobile :s
Gaan zo ff naar de t-mobile shop toe. Bizar dat het alleen iphones in Den Haag betreft.
Heel gek!! Heb je ook al simcards gewisseld en heb jij net als je vriendin t-mobile?

Laatst gewijzigd door rules909; 28 February 2010 om 14:53.
  #23  
Oud 28 February 2010, 14:46
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 21
Standaard

Nope, ik heb een geunlockte uit de VS dus wisselen heeft geen zin.
Heb nu wel 3G uitgezet en hij lijkt het nu ff te doen
  #24  
Oud 28 February 2010, 14:59
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oledb Bekijk bericht
Nope, ik heb een geunlockte uit de VS dus wisselen heeft geen zin.
Heb nu wel 3G uitgezet en hij lijkt het nu ff te doen
Goede tip! Nu ik 3g uitgeschakeld heb, kan ik in ieder geval weer bellen.
Daar zit waarschijnlijk dus het probleem.
  #25  
Oud 28 February 2010, 15:13
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Berichten: 19
Standaard

Net terug uit de stad..er waren meer mensen met klachten in Den Haag.
Ze waren/zijn bezig met onderhoud van het netwerk.

Heb inmiddels steeds minder problemen
  #26  
Oud 28 February 2010, 15:21
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 3
Standaard geen verbinding met T-mobile

Ik heb ook sinds gisteravond dit probleem
Woon in Den Haag
Iphone 3G, wit, 16GB
Sim werk op andere mobile 5 jaar oud perfect ,dus die nu maar in gebruik, pure armoede dus.
Alle programma's ook goed. ook Wi-Fi werkt goed
  #27  
Oud 28 February 2010, 15:36
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 3
Standaard

de tip 3G uitzetten opgevolgd en hij doet het weer
  #28  
Oud 28 February 2010, 15:43
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2008
Berichten: 21
Standaard

Haha rofl!
Komen net de tmobile winkel binnen, denk probeer ff 3g aan te zetten, en ja hoor alles werkt weer perfect. Lijkt erop dat alles verholpen is.
  #29  
Oud 28 February 2010, 15:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Berichten: 19
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oledb Bekijk bericht
Haha rofl!
Komen net de tmobile winkel binnen, denk probeer ff 3g aan te zetten, en ja hoor alles werkt weer perfect. Lijkt erop dat alles verholpen is.
haha ja ik had hetzelfde dus zostraks!
Zat in de tmobile shop ff te wachten blijkt hij het weer te doen, toch gevraagd en idd ze zijn/waren bezig met het netwerk....
  #30  
Oud 28 February 2010, 15:50
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door oledb Bekijk bericht
Haha rofl!
Komen net de tmobile winkel binnen, denk probeer ff 3g aan te zetten, en ja hoor alles werkt weer perfect. Lijkt erop dat alles verholpen is.
Bij mij valt niets te roflen
3g werkt nog steeds niet. 3G + dataroaming uit wel.

Tof dat ze de klant even inlichten op de website van T-Mobile:/
  #31  
Oud 28 February 2010, 17:48
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 4
Standaard

Ik heb precies hetzelfde. Vanmorgen had ik opeens geen bereik meer en heel mijn iphone liep vast... Woon ook in Den Haag.
Ik daarom maar een custom restore gedaan, wordt heel mijn sim niet meer herkend! Ga nu maar de officiele herstel doen(waarschijnlijk automatische update naar 3.1.3) want ik zit al heel de dag te *****n en krijg em maar niet aan de praat :S
  #32  
Oud 28 February 2010, 17:50
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Berichten: 19
Standaard

Yep bekend verhaal djangoster...ik heb momenteel 3G toch maar uitstaan want hij ging weer trippen..
  #33  
Oud 28 February 2010, 19:17
» iPhone 4S 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2010
Berichten: 65
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem en ik woon in Hengelo Overijssel. Dus het is zeker niet gelinkt aan Den Haag. Als ik de 3G uitzet doet ie het wel. Heel raar. In een andere telefoon heb ik geen problemen met de kaart.
Mijn telefoon is van begin februari, dus ligt niet aan oudere telefoons of zo.
  #34  
Oud 28 February 2010, 21:37
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Berichten: 21
Standaard

Hier doet ie t weer goed. Vage actie van T-Mobile..
  #35  
Oud 28 February 2010, 21:55
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 4
Standaard

Hier werkt het ook weer... Zullen we massaal klachten in gaan dienen bij T-mobile?
  #36  
Oud 28 February 2010, 21:58
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Berichten: 19
Standaard

Hmz met 3G nog niet hier...wel de hele dag al zonder.
Ik ga sowieso een klacht indienen, vind dit niet echt netjes van ze.
  #37  
Oud 28 February 2010, 21:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb exact hetzelfde probleem. Sinds gisteravond is mijn netwerk weggevallen, af en toe komt het signaal weer een seconde of 20 terug. Een vriend met Blackberry was gisteren in huis en had met zijn T-Mobile abo geen problemen. Ik heb de nieuwste versie, heb vandaag de hele telefoon gewist; nada... Vanmiddag was ik in Leiden en daar had ik gewoon ontvangst. En vanavond terug in het Haagse: weer nada.
  #38  
Oud 28 February 2010, 22:03
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 March 2008
Berichten: 19
Standaard

Zijn dus een hoop mensen die gewoon hun hele telefoon hebben lopen wissen hierom!
Ik zelf uiteindelijk ook maar gelukkig een backup gehouden.

Het schijnt volgens de medewerker van de shop ook idd vrij lokaal te zijn in Den Haag.
Wel weird dat het alleen iphone gebruikers treft..zal morgen eens verhaal halen op de klantenservice en jullie ook op de hoogte houden hoe/wat het nu was.
Ik ben zelf wel heel erg benieuwd hoe zo iets belachelijk kan gebeuren
  #39  
Oud 28 February 2010, 22:09
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb 3G uitgezet en nu lijkt het goed te gaan. Ik ga ook een klacht indienen. Ze hadden best een smsje kunnen sturen of op de site melding kunnen maken van problemen of onderhoud.
  #40  
Oud 1 March 2010, 08:38
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 3
Standaard

als je op de T-mobile site kijkt, onder forum, zie je dat het probleem niet alleen Iphones betreft. Als ik 3G aanzet valt de verbinding nog steeds weg.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Plotseling sms geluid zonder sms te ontvangen. Pascal717 iPhone algemeen 13 4 March 2011 09:25
iPhone: plotseling problemen iphone 4 met 4.1 en jailbreak kroezeder Jailbreak 0 14 December 2010 09:57
Betere ontvangst zonder 3G Deorum iPhone algemeen 11 11 October 2010 12:24
Gehele iPhone plotseling gewist! markvangils iPhone algemeen 2 9 July 2009 12:06
iPhone plotseling niet meer geactiveerd Jroen_w iPhone algemeen 11 4 June 2009 10:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:46.