iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   Krijg maandag me iphone vraag betreft simkaart (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/55243-krijg-maandag-iphone-vraag-betreft-simkaart.html)

played 03-03-10 08:49

Krijg maandag me iphone vraag betreft simkaart
 
Maandag is het zo ver dan krijg ik me iphone. Nu is mijn vraag mijn abbo gaat dan nog niet ik. Kan ik de iphone ook zonder sim kaart gebruiken. Of als ik anders een andre t-mobile sim kaart er in doe. Kan ik dan alvast een beetje rond kijken op de iphone.
Of heeft dit gevolgen. Voor als ik later wissel met met simkaart wel het i-abbo heeft.

joerieve 03-03-10 09:57

Je kan je iphone gewoon zonder simkaart gebruiken, telkens als je je iphone aan doet krijg je een melding "Simlock Actief" dan moet je via die sidebare van lockscreen halen. En dan krijg je een popupje of je je telefoon wilt ontgrendelen klik dan op annuleren dan kan je als ik het goed heb gewoon gebruik maken van je iphone alleen je kan niet bellen en niet internetten (tenzij je Wi-Fi hebt @ internet)

Fleetwood 03-03-10 10:03

je kunt hem ook gebruiken met een andere t-mobile kaart natuurlijk,
maar hou je data kosten in de gaten.
die kunnen flink oplopen als je geen internet abo hebt.

played 03-03-10 10:27

oke bedankt moet even wachten tot abbo ingaat doe er wel even een prepay kaart in van t-mobile tot dat me abbo actief is gaan geen kwaad met instellingen toch

Iphone3Gs 03-03-10 10:40

Je kunt als je de iPhone hebt ook even bellen met T-Mobile die willen je abbo wel eerder laten omzetten natuurlijk als dat nu al gaat ivm misschien vorige abbo ofzo

iWilly 09-03-10 13:41

Zelf heb ik op mijn huidige abonnement internet aan laten zetten zodat ik met mijn huidige contract alvast wat rond kon struinen op het apparaat voordat mijn I-abo inging.

Als je vanwege dubbele kosten met een andere aanbieder ervoor gekozen hebt je nieuwe abo in de toekomst in te laten gaan, is de optie die je zelf verkiest misschien het handigste.. Wel ben ik het eens met een eerdere poster, als je hem zonder simkaart gebruikt is dat ook al prima!

played 10-03-10 11:39

Heb hem wat een super ding zeg wel nog een vraag heb geen 3g bereik of is dat alleen als me abbo ingaat


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:19.