T-Mobile Prepaid Beltegoed Verdwijnt!!!

T-Mobile Prepaid Beltegoed Verdwijnt!!! discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Probleem Opgelost!! Met vele dank aan: ipwnjnki...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 March 2010, 18:10
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Berichten: 2
Unhappy T-Mobile Prepaid Beltegoed Verdwijnt!!!

Probleem Opgelost!! Met vele dank aan: ipwnjnki

Laatst gewijzigd door cas-barlag; 9 May 2011 om 15:11. Reden: Probleem opgelost.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 March 2010, 11:56
Starscreamer's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Rosgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Locatie: Eibergen
Berichten: 408
Stuur een bericht via Skype™ naar Starscreamer Send a message via twitter to Starscreamer
Standaard

Vreemd als ik internet uit zet verbruik ik nooit data.
Mijn toestel is simlock vrij en had eerste een abo zonder internet.
NOOIT extra kosten gehad!!! en gebruikte gewoon Wi-Fi !!!
Aan je verhaal te horen begrijp ik eruit dat ie T-Mobile gozer van je af wilde
Mijn inziens hoef je dus geen abo te nemen met een duur internet
  #3  
Oud 28 March 2010, 13:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Locatie: Assen
Berichten: 47
Standaard

Weet iemadn hoe je echt je internet helemaal uitzit behalve dan Wi-Fi, dus hoe zet je 3g uit(heb ik al) en hoe zet je edge ook uit zodat je geen internet kosten maakt zonder dat je t weet?
  #4  
Oud 28 March 2010, 13:42
The Unbelievable's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 December 2009
Berichten: 424
Send a message via twitter to The Unbelievable
Standaard

Bij instellingen naar Mail en dan : Nieuwe gegevens UIT zetten.
En Berichtgeving uitzetten?
Verder weet ik het ook niet
  #5  
Oud 28 March 2010, 13:57
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.375
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als je een jailbreak hebt, installeer dan Data Blocker.
Daarmee is alle data van je iPhone geblokkeerd (behalve Wi-Fi)
Je moet het terug uninstallen om het ongedaan te maken.

Het maakt van je data ip adres 127.0.0.1 (localhost) in je commcenter waardoor elke verbinding onmogelijk is (loopback). Dus geen extra kosten.
  #6  
Oud 28 March 2010, 15:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Berichten: 16
Standaard

Je kan wel edge uitzetten maar in nederland bestaat het helemaal niet in NL hebben we gprs internet en 3G. 3G kan je uitzetten gprs niet ( wel met een progje zoals hierboven aangegeven) hoe je het 1 malig kan checken zet Wi-Fi uit ga naar safari daar zegt ie geen data mogelijk of iets dergelijks als dat niet werkt.
Legaal maken en naar T-mob of ga voor de grap eens naar KPN daar kan je hetzelfde probleem hebben noem alleen geen t mob
  #7  
Oud 28 March 2010, 15:37
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Locatie: Assen
Berichten: 47
Standaard

ik snap je onderste zin niet helemaal?
  #8  
Oud 28 March 2010, 15:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Berichten: 16
Standaard

Het probleem bij een andere provider neerleggen mischien weten hun wel de oplossing bij t-mobile snappen ze niet eens hoe je een iphone aan moet zetten ....
  #9  
Oud 28 March 2010, 16:51
ipwnjnki's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2010
Berichten: 41
Standaard

DOWNLOAD!!!

"disabled-EDGE-3G" uit de Cydia store of de Rock App!!


of surf met je telefoon naar: www iphonenodata com

instaleer dit...


Nu zou er een optie verschijnen in je:


-> Instellingen -> Algemeen -> Profiel "disabled-EDGE-3G"


Nu is je EDGE en 3G helemaal uitgeschakelt!!! en kun je Wi-Fi gebruiken.

Je verbruikt geen data meer via je beltegoed.

Als je niet op je Wi-Fi zou zitten, zegt je iphone ook gelijk "NO internet connection"


3G en EDGE uitschakelen in de SB-settings werkt NIET!!!


Dit is alles! Succes!


(slotje)


FILMPJE UITLEG:



Laatst gewijzigd door ipwnjnki; 28 March 2010 om 17:12.
  #10  
Oud 29 March 2010, 12:57
Mysteriousgirl_'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 August 2009
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Send a message via twitter to Mysteriousgirl_
Standaard

De beste oplossing om internet kosten te voorkomen bijvoorbeeld in het buitenland:

Haal je simkaart eruit!!!
  #11  
Oud 29 March 2010, 15:04
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2010
Berichten: 22
Standaard

Dan ben je niet meer echt bereikbaar, eh.. lijkt mij dus niet bepaald een handige methode. Dan kun je je toestel net zo goed uit zetten.
  #12  
Oud 29 March 2010, 18:01
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Berichten: 2
Standaard

Het opgelost door het profiel: disabled-EDGE-3G te installeren! Bedankt Allemaal!
  #13  
Oud 29 March 2010, 18:19
ipwnjnki's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 January 2010
Berichten: 41
Standaard

Tadaaa

Veel plezier met je iPhone
  #14  
Oud 29 March 2010, 18:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Locatie: Assen
Berichten: 47
Standaard

weet iemadn btw ook hoe jeje contacten kan backuppen zodat als jeje iphone herstelt ze niet allemaal weg zijn?

Groeten
  #15  
Oud 30 May 2010, 15:11
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 May 2010
Berichten: 9
Standaard

Ik heb het zelfde probleem, een dag geleden had ik 10 en de dag daarna 0,57. Ik gebruik ook t-mobile maar sbsettings heeft geen nut. Maar wat je moet doen is het volgende:
Download backgrounder via Cydia/Rock/Icy
Open Backgrounder en tap Overrides voeg dan alle programma's toe die internet nog gebruiken als ze zijn afgesloten(zoals mail en safari)
Als je ze allemaal hebt toegevoegt open je ze een voor een en dan tik je iedere keer bovenaan op off

En als dat niet werkt dan zet je je iPhone de heletijd in vliegtuigmodus totdat je moet bellen en/of sms'en

Graag gedaan
  #16  
Oud 30 May 2010, 19:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Locatie: Assen
Berichten: 47
Standaard

disabled-EDGE-3G te installeren!
Reageren

Labels
dataverbruik


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Duitse T-Mobile Iphone met Nederlandse T-Mobile prepaid ndjiphone T-Mobile 7 16 August 2010 15:38
Beltegoed verdwijnt binnen Wi-Fi-netwerk superman Wi-Fi 18 16 February 2010 19:58
Probleem: Beltegoed verdwijnt op pre-paid Iphone..:S naabstraal iPhone algemeen 3 30 March 2009 19:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:41.