iphone antenne is slecht

iphone antenne is slecht discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb helaas op me werk erg slecht bereik, werk zelf gewoon in een winkel, maar me collega heeft een nokia ook met t-mobile en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23-03-10, 17:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 32
Standaard iphone antenne is slecht

ik heb helaas op me werk erg slecht bereik, werk zelf gewoon in een winkel, maar me collega heeft een nokia ook met t-mobile en die heeft perfect bereik:S. dus dat betekent dat de antenne van de iphone slecht is? of ligt het aan mijn toestel?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23-03-10, 17:13
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb hetzelfde ongeveer. Ik heb van mijn werk een Blackberry met T-Mobile sim, met deze altijd bereik binnenshuis. Soms weliswaar 1 of 2 streepjes maar genoeg om te bellen. Nu priv een iPhone aangeschaft, deze schiet heen en weer als een dolle qua bereik. Dan weer vol bereik en 10 seconden later weer geen service.

Zou mooi zijn als iemand anders hier wat meer over weet.
  #3  
Oud 23-03-10, 17:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 418
Standaard

je toestel is kapot is zou ter reparatie aanbieden. Of de nieuwste firmware installeren ik zie dat je nog 3.1.2 hebt. Met de nieuwe is dat juist verbeterd.
  #4  
Oud 23-03-10, 17:16
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nebilem Bekijk bericht
je toestel is kapot is zou ter reparatie aanbieden. Of de nieuwste firmware installeren ik zie dat je nog 3.1.2 hebt. Met de nieuwe is dat juist verbeterd.

lijkt me sterk dat me toestel kapot is. als ik de winkel uit loop weer wel vol bereik heb. ik werk niet in een bunker. maar me collega heeft gewoon wel bereik, terwijl er bij mij " geen service staat". maar ik zal ff die 3.1.3 installeren .
  #5  
Oud 23-03-10, 17:18
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 10
Standaard

Zoals al gezegd heb ik precies hetzelfde, dit speelt al vanaf het moment dat ik de iphone uit de verpakking gehaald heb. Lijkt mij dus niet erg voor de hand liggend dat de iPhone defect is.
  #6  
Oud 23-03-10, 17:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door own4utreg Bekijk bericht
Zoals al gezegd heb ik precies hetzelfde, dit speelt al vanaf het moment dat ik de iphone uit de verpakking gehaald heb. Lijkt mij dus niet erg voor de hand liggend dat de iPhone defect is.
inderdaad. heeft er iemand een oplossing voor dit probleem. als ik ergens bereik wil dan is dat wel op me werk. ik moet telkens de winkel uitlopen om te kijken of ik smsjes heb ontvangen, of om te bellen. belachelijk natuurlijk.
  #7  
Oud 23-03-10, 17:25
peerke2's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2010
Berichten: 79
Standaard

Ik heb precies hetzelfde maar ik ga hem niet updaten naar 3.1.3 want dan werkt me jailbreak niet meer.

Ik neem het maar voor lief en danmaar af en toe geen bereik.Wel lekker rustig hahaha
__________________
-=*Peerke2*=- Phone: 3Gs 16G Firmware: 05.12.01 Versie: 3.1.3 Jailbreak: Spirit
  #8  
Oud 23-03-10, 17:39
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door peerke2 Bekijk bericht
Ik heb precies hetzelfde maar ik ga hem niet updaten naar 3.1.3 want dan werkt me jailbreak niet meer.

Ik neem het maar voor lief en danmaar af en toe geen bereik.Wel lekker rustig hahaha
ben ik achter gekomen ja, dan maar geen jailbreak. ik kijk morgen of het opgelost is. ik laat t wel weten .
  #9  
Oud 24-03-10, 20:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 32
Standaard

nou update gister gedownload. maar nog steeds hetzelfde. ben ook mooi me jailbreak kwijt. naja jammer dan :S. wat een flut telefoon. me volgende telefoon wordt een blackberry.
  #10  
Oud 25-03-10, 07:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Berichten: 418
Standaard

ik zeg toch dat ie kapot is.
  #11  
Oud 25-03-10, 09:37
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

Ik denk niet dat hij kapot is, het is geen flut telefoon maar het kan iets met de Jailbreak te maken hebben. Misschien eens een herstel via itunes doen en dan geen reservekopie terug zetten,misschien helpt dit wellicht.
  #12  
Oud 25-03-10, 10:02
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2009
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Iphone3Gs Bekijk bericht
Ik denk niet dat hij kapot is, het is geen flut telefoon maar het kan iets met de Jailbreak te maken hebben. Misschien eens een herstel via itunes doen en dan geen reservekopie terug zetten,misschien helpt dit wellicht.
Kapot is het zeker niet, en heb dit al vanaf het begin. Dus toen ik het nog niet gejailbreaked heb. Alleen op me werk geen bereik, voor de rest overal,
  #13  
Oud 25-03-10, 11:19
casixh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 179
Standaard

uuuh ik haak er even iphone heeft niet het beste bereik wat er is
__________________
Plus+ name : Casixh0
  #14  
Oud 25-03-10, 12:01
» iPhone NL 16GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 6
Standaard

Zomaar benieuwd... En erg offtopic...
Met het risico dat op een shitload aan commentaar...

Is het gebruik in deze discussie van het woord 'me' met opzet zo gedaan? Te vergelijken met 'ff'?

Ik bedoel dan 'me collega', 'me iphone', 'me werk'...

Vraag me dat al een tijdje af wanneer ik op dit (en andere) forum kijk. Omdat ik het zo vaak tegenkom i.p.v. het correcte 'm'n' of 'mijn' begin ik me af te vragen of het zo met opzet wordt gedaan?

Niet bedoeld om te zeiken, echt puur benieuwd...

Laatst gewijzigd door moriz; 25-03-10 om 12:02. Reden: laatste zin toegevoegd
  #15  
Oud 25-03-10, 12:26
wil wil is offline
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 426
Standaard

Ik ben ook van mening dat ontvangst van de iphone minder is dan andere merken telefoons. Ik heb ook vaak geen service terwijl de collega gewoon kan bellen. Dit met allebei dezelfde provider vodafone en de laatste update op de iphone. Met T-Moble was het nog erger. Bij een gebouw binnen gaan valt vaak de ontvangst weg.
Apple zal het nooit erkennen, maar de kwaliteit van het telefoon gedeelte is gewoon slecht.
  #16  
Oud 25-03-10, 23:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2009
Berichten: 42
Standaard

Helemaal mee eens.
Het gsm gedeelte van de iphone is zwaar onder de maat.

Heb onlangs mijn contract laten ontbinden en heb de iphone retour gestuurd.
Nu heb ik tijdelijk een nokia 2330 met een TM kaartje en mijn bereik is nu minimaal 3 streepjes en meestal staat ie op 5 streepjes.
Geen wegvallende gesprekken of gesprekken die onderbroken worden.

Blijkbaar moet Apple z'n gsm antenne bij Nokia gaan inkopen...
  #17  
Oud 24-06-10, 02:48
Dragon-Boy
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Idd slecht kwaliteit T-Mobile is de enige die hier werkt in huis waar ik woon.
Mee vollebak ontvangst, die drukt de Belgen weg. Ik bezit ook nog een Prepaid T mobile.
In een oude nokia 3310. Valt mij op Iphone ligt te seiken geen service(netwerk) Terwijl de nokia 3310 Vollebak 24x24 uur 365 dagen volle ontvangst heeft.
Ook in de Samsung D880 duo sim werkt beide t mobiele sim beter volle ontvangst.

Ik heb sterk vermoeden dat de ontvangst nog al sloom afgesteld is. Ipv gevoeliger.
En zal mij niks wonderen mee opzet wordt gegaan, OM vooral in de grensstreek waar ik woon. Je op te lichten over Belgi netwerken Base, Proximus, Mobistar te bellen.
Van uit je Nederlandse woonplaats. Immers kassa he. Uiteraard kan wij normale mensen die niet bewijzen bij de grote tel aanbieders, Die latten je niet in hen systeem kijken.

Vr Gr
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone Wi-Fi antenne / chip vervangen? Schijn Wi-Fi 5 20-02-11 21:05
Iphone antenne. FreakoW Koopinformatie Nederland 11 20-10-10 11:04
Sticker op antenne iphone 4 apotheosis iPhone algemeen 6 21-07-10 20:07
iPhone 2G:witte antenne kapje Zero Koopinformatie Nederland 1 27-01-10 01:59
iphone 32gb uitschuif antenne Jushiwa iPhone algemeen 5 20-01-10 14:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:50.