Wi-fi...

Wi-fi... discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen. Ik heb een prepaid Iphone 3G met de nieuwste 3.1.3 firmware en telkens als ik op Wi-Fi internet ga, dan gaat dit gewoon ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 April 2010, 16:49
Doq Doq is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Sofia
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar Doq Send a message via twitter to Doq
Standaard Wi-fi...

Hallo iedereen.

Ik heb een prepaid Iphone 3G met de nieuwste 3.1.3 firmware en telkens als ik op Wi-Fi internet ga, dan gaat dit gewoon van mijn beltegoed af.. Hoe kan dit? :S

x
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 6 April 2010, 17:25
casiej's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Locatie: Westland
Berichten: 91
Standaard

probeer eens in vliegtuigmodus en dan met Wi-Fi aan te internetten
  #3  
Oud 6 April 2010, 19:37
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Berichten: 49
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Doq Bekijk bericht
Hallo iedereen.

Ik heb een prepaid Iphone 3G met de nieuwste 3.1.3 firmware en telkens als ik op Wi-Fi internet ga, dan gaat dit gewoon van mijn beltegoed af.. Hoe kan dit? :S

x
Mijn idee is dat je niet via de Wi-Fi internet !
of heb je een Wi-Fi die beltegoed van je prepaid afhaalt ?

zet in algemeen je internet instellingen verkeerd door een foutje
in de mobiele data verkeer te zetten,
dit heb je dus niet nodig als je via Wi-Fi doet !
dus je APN veranderen !
succes ! Samon
  #4  
Oud 6 April 2010, 20:43
Doq Doq is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Sofia
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar Doq Send a message via twitter to Doq
Standaard

@casiej
Dat werkt niet, hij zegt dan
'Fout
Geen internet verbinding. Staat de vluchtmode aan? Bent u buiten bereik van 3G en Wi-Fi?'

dus helaas, dat werkt niet..

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door samson1a Bekijk bericht
Mijn idee is dat je niet via de Wi-Fi internet !
of heb je een Wi-Fi die beltegoed van je prepaid afhaalt ?

zet in algemeen je internet instellingen verkeerd door een foutje
in de mobiele data verkeer te zetten,
dit heb je dus niet nodig als je via Wi-Fi doet !
dus je APN veranderen !
succes ! Samon
Ik snap je niet helemaal? Want me broertje heeft een Ipod Touch 2g en die kan wel gewoon op Wi-Fi.. Dus dat de Wi-Fi beltegoed weghaalt lijkt me sterk.. en ik heb Wi-Fi aanstaan, hij geeft zelfs 3 streepjes voor signaal weer.
Hoe kan ik een foutje in mn mobiele data verkeer zetten? ik kan dat niet vinden.. en wat is APN?

alvast bedankt.
  #5  
Oud 6 April 2010, 22:09
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Berichten: 49
Standaard

Klik op je dashbord ofzoiets op instellingen !
dan op algemeen / netwerk / mobiel datanetwerk !

daar staat je APN !!!
verander dat in bijv .nls of zoiets ik weet niet wat er staat! die s extra dus dan klopt het al niet meer.


en weet je zeker dat je Wi-Fi goed staat ?
die moet je namelijk ook instellen !!

ga terug naar instellingen en dan Wi-Fi
kies netwerk
en dan een keer de netwerk key invullen !

en anders er zijn ook Wi-Fi apps te vinden, die kunnen je helpen met je Wi-Fi!

succes
  #6  
Oud 7 April 2010, 21:58
Doq Doq is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2010
Locatie: Sofia
Berichten: 36
Stuur een bericht via MSN naar Doq Send a message via twitter to Doq
Standaard

Nou kheb t opgelost.. Ik moest Locatievoorzieningen inschakelen hahah dat was ik vergeten.. in ieder geval bedankt voor jullie hulp

@samson1 : weet je zeker dat t niet VPN is dat je bedoelt? :$
  #7  
Oud 7 April 2010, 22:26
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2010
Berichten: 49
Standaard

Ja zeker geen vpn
V irtueel
P rivate
N etwerk !!

en Apn Acces point ! enz van provider !

succes
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:14.