iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Odido (T-Mobile) (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/)
-   -   kosten doorschakelen bij vakantie (https://forum.iculture.nl/f18/bellen-internet/f109/providers-nederland/f68/odido-t-mobile/58543-kosten-doorschakelen-vakantie.html)

cck68 28-04-10 22:34

kosten doorschakelen bij vakantie
 
Beste mensen

wij gaan op vakantie en de mobiel (iphone dus) van mijn man schakelen we volledig door met *21* naar zijn broer. We hoeven in het buitenland met zijn mobiel niet te bellen en kunnen gebeld worden op een andere telefoon. Zijn iphone gaat wel mee als ipod.

De telefoon wordt dus in NEderland doorgeschakeld en niet meer gebruikt (terug gezet) tot thuiskomst na de vakantie.

Volgens is dit kosteloos, althans, alleen de kosten van bellen en doorschakelen in Nederland. Ik kan dit echter nergens vinden ?

Heeft iemand hier ervaring mee.

Mijn iphone blijft dus actief en in nood zijn we daarop bereikbaar, die van man lief gaat alleen mee als ipod en zetten we in de flight methode.
Gaat dat "kosteloos" (muv dus van de kosten voor Nederland) werken ??

gr
Caro

ATCB 28-04-10 22:41

Omdat je de doorschakeling in Nederland maakt berekend T-Mobile alleen de kosten voor bellen binnen Nederland en het gaat dus van de belminuten af. Je hebt dus helemaal geen roamingkosten.

cck68 28-04-10 22:50

Thanks, dat dachten we idd ook, maar we wilden nog even "checken"

We zetten hem daar absoluut niet aan (lekker rustig ;-) ) en omdat mijn man en zijn broer samen een bedrijf hebben willen we evt wel bereikbaar zijn in nood maar niet alle dagelijke telefoontjes ontvangen :)

We dachten idd dat vanaf NEderland doorschakelen en op fligt module zetten voldoende was om alleen de Nederlandse telefoonkosten in rekening te krijgen en die zijn in ons geval onderling gratis ;-)

Thanks voor de reactie

gr
Caro


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:13.