Nieuwe IPhone met T-mobile krijg ik niet aan de praat

Nieuwe IPhone met T-mobile krijg ik niet aan de praat discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Ik heb net een nieuwe i-phone met t-mobile I150 gekocht. Nu heb ik itunes gedownload en de stekker van de iphone in de usb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 17 June 2010, 20:55
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2010
Locatie: zeeland
Berichten: 9
Standaard Nieuwe IPhone met T-mobile krijg ik niet aan de praat

Hallo

Ik heb net een nieuwe i-phone met t-mobile I150 gekocht. Nu heb ik itunes gedownload en de stekker van de iphone in de usb gestopt.

Ik krijg de telefoon echter niet geactiveerd.

Heb de simkaart erin gedaan - ik krijg alleeen een wit scherm op de iphone, en op mijn itunes de melding
"De simkaart in deze iphone is met een PIn gelocked - u moet een nieuwe versie van Itunes installeren en uw I-phone opnieuwe verbinden.
Dity heb ik gedaan maar krijg steeds dezelfde melding.

Ik heb inderdaad een pincode, maar ik krijg niet eens de kans om deze ergenns in te tikken.

Weet iemand raad?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 June 2010, 20:58
absrnd's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 19 September 2007
Locatie: Hamelen
Berichten: 291
Standaard

in je oude telefoon stoppen en pin deactiveren, dan weer terug in de iPhone.
  #3  
Oud 17 June 2010, 21:11
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2010
Locatie: zeeland
Berichten: 9
Standaard

Ik begrijp dat niet.. ben echt een analfabeet - hoe moet ik de pin deactiveren. Mijn oude telefoon is een belgische nokia met belgische abonnement - deze moet ik sowieso aanhouden.
  #4  
Oud 17 June 2010, 21:26
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

Je tmovile sim in de Oude telefoon Instellingen pin wijzigen uizetten klaar
  #5  
Oud 17 June 2010, 21:33
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2010
Locatie: zeeland
Berichten: 9
Standaard

heb intussen een nieuwe pin-code aangemaakt op mijn andere telefoon - maar krijg weer dezelfde melding:
De simkaart in deze iphone is met een PIn gelocked - u moet een nieuwe versie van Itunes installeren en uw I-phone opnieuw verbinden. pfff
  #6  
Oud 17 June 2010, 21:35
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2010
Locatie: zeeland
Berichten: 9
Standaard

Kan het zijn dat de i-phone niet genoeg is opgeladen? Ik krijg namelijk niets te zien op de i-phone, enkel als ik op power duw komt er kort een wit scherm tevoorschijn, en dan alles weer zwart...
  #7  
Oud 17 June 2010, 22:08
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 August 2008
Locatie: Wereldbol
Berichten: 625
Stuur een bericht via Skype™ naar Mwfadebeer
Standaard

Manis,nieuwe simkaart in Nokia zetten dan pin UITSCHAKELEN, niet wijzigen.
  #8  
Oud 17 June 2010, 23:01
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 125
Standaard

@ TS,

Is je T-Mobile simkaart al actief? Zoniet, even andere actieve T-Mobile simkaart gebruiken.


Al geprobeerd de iPhone te resetten? aan/uitknop + homebuttion 10 sec. ingedrukt houden. En dan opnieuw aansluiten middels de datakabel.

Als dit niet werkt, Homebutton ingedrukt houden en dan aansluiten op de computer middels de datakabel.

Hopelijk helpt dit,

Groet,

Stefano20
  #9  
Oud 18 June 2010, 00:21
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2010
Locatie: zeeland
Berichten: 9
Standaard

t'is gelukt met de tip van stefano - door te resette

bedankt!
  #10  
Oud 18 June 2010, 09:48
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2010
Berichten: 125
Standaard

Geen dank Manis. Veel plezier met je nieuwe iPhone
  #11  
Oud 28 July 2010, 21:44
Locusta's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Locatie: Sleen
Berichten: 17
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stefano20 Bekijk bericht
@ TS,

Is je T-Mobile simkaart al actief? Zoniet, even andere actieve T-Mobile simkaart gebruiken.


Al geprobeerd de iPhone te resetten? aan/uitknop + homebuttion 10 sec. ingedrukt houden. En dan opnieuw aansluiten middels de datakabel.

Als dit niet werkt, Homebutton ingedrukt houden en dan aansluiten op de computer middels de datakabel.

Hopelijk helpt dit,

Groet,

Stefano20
Toen ik net van fw 3.1.2. (met jb) update naar fw 4.0.1., kreeg ik ook dezelfde melding als TS. Ook deze quote van Stefano heeft mij geholpen. Mijn iPhone ging zich vervolgens herstellen (waar ik overigens ook weer een foutmelding kreeg) en ging daarna synchroniseren. Na ruim een half uur wachten (staat veel op m'n phone ), kon ik hem "gewoon" ontgrendelen en zag ik bij de instellingen dat de fw op 4.0.1. staat.

Bedankt voor de tip dus! Ik zat namelijk al te bibberen op de stoel met een grote "oh wat nu?!" op mijn gezicht
  #12  
Oud 6 September 2010, 20:11
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 47
Standaard

Pfttt idd, bedankt Stefano, had net hetzelfde probleem... kreeg het weer koud en warm tegelijk !!!
  #13  
Oud 6 September 2010, 21:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Berichten: 28
Standaard

Op mijn sim zit ook een pin. Ik kon gewoon eerst de pin ingeven en daarna activeren.. Heb nl helemaal geen andere gsm om de pin mee uit te zetten.
  #14  
Oud 6 September 2010, 22:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2009
Berichten: 47
Standaard

pin uitzetten hoeft normaal niet, gewoon even resetten zoals stefano aangeeft zou voldoende moeten zijn...
  #15  
Oud 4 January 2011, 10:12
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2011
Berichten: 14
Standaard

IS het zo dat je lang moet wachten?

Mijn verhaal:

2e hands iPhone, JailB en unlocked
Gereset met Home-knop en on/off knop
Heb geupdate naar 4.0(.1) terwijl iTunes zei, naar fabrieksinstellingen maar goed.
Itunes ziet mijn iPhone, alleen zie geen mapjes.
Krijg nu melding:
"de simkaart in deze iphone is met een PIN gelocked"
terwijl ik mijn code heb ingevoerd.
Moet ik het vaker proberen? Home knop 10 sec. ingedrukt met on/off knop?

Mijn SIM is nu zonder code en het is een pre-paid (hoop dat het niks uitmaakt)
  #16  
Oud 4 January 2011, 10:16
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Misschien kun je in een andere telefoon de pincode van de simkaart uitschakelen?
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #17  
Oud 4 January 2011, 10:25
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2011
Berichten: 14
Standaard

Dat heb ik gedaan en toen weer terug in iPhone.
Ik krij nu de melding: dat de SIM-kaart niet wordt ondersteunt.

nu heb ik iliberty gedownload, maar mijn mac zegt dat ik dat moet openen met een proggramma. iTunes?
Ik dacht dat het eeen op zichzelf staand prog. was.
  #18  
Oud 4 January 2011, 13:46
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Lijkt me verstandig dat je je eerst gaat inlezen voor je verder gaat. Begin hier: iPhone Jailbreak en Unlock - Jailbreak op iPhoneclub.nl
  #19  
Oud 4 January 2011, 14:56
» iPhone 3GS 16GB (Wit)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2011
Berichten: 14
Standaard

Snap het eigenlijk niet zo.
Denk dat ik eerst een geldige SIM moet hebben.
Of moet unlocken en dan SIM erin..
Itunes leest wel iPhone, maar er staat niks op.
  #20  
Oud 4 January 2011, 15:00
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Je kan niet in een andere telefoon stoppen aangezien het een microsim is, tenminste dat denk ik toch, of is dit wel mogelijk?
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Krijg iPhone niet aan de praat na update 3.1 Sonett24 Jailbreak 2 4 October 2009 12:51
Krijg internet niet aan de praat met mijn HI abbonoment. Marc Rosj Overige providers Nederland 29 22 May 2009 12:28
krijg iPhone 3G 16GB niet aan de praat !! redfoot iPhone algemeen 15 31 March 2009 14:24
Krijg de iphone niet meer aan de praat! OOOH iPhone algemeen 9 18 January 2009 14:09
krijg iphone 1.02 niet meer aan de praat langejan Unlock [archief] 5 1 December 2007 15:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:02.