3g Netwerk doet niets

3g Netwerk doet niets discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Bij mij werkte de link van ronaldokloos, heb de APN settings geinstalleerd en opnieuw opgestart. Misschien is het een idee om dat te proberen?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 20 July 2010, 11:21
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Locatie: Zurich, CH
Berichten: 171
Standaard

Bij mij werkte de link van ronaldokloos, heb de APN settings geinstalleerd en opnieuw opgestart. Misschien is het een idee om dat te proberen?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 20 July 2010, 12:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 20
Standaard

Om de een of andere reden kan ik ook geen profielen installeren. Heb ergens gelezen dat dat komt omdat ik voor de update naar 4.0 al een profiel had genstalleerd om dataverkeer onmogelijk te maken (had nog geen web n walk) . Nu heb ik na de update dat profiel weer verwijderd. Als dit de oorzaak van mijn probleem is heeft er dan iemand een oplossing?
  #23  
Oud 20 July 2010, 15:54
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door azt33 Bekijk bericht
Bij mij werkte de link van ronaldokloos, heb de APN settings geinstalleerd en opnieuw opgestart. Misschien is het een idee om dat te proberen?
Helaas het werkt niet bij mij
Ik moet wel zeggen dat ik niet gelijk kon installeren maar eerst per email de instelling moest ontvangen.
Daarna heb ik het pas kunnen installeren en kreeg toen de melding dat het de APN instellingen zal wijzigen.
Zal het daar aanliggen?
  #24  
Oud 20 July 2010, 17:08
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Andere vraag wat is de beste app om al de jailbreak apps mee te backup'en?
Want dan probeer ik het unlockit.co.nz verhaal (APN) gewoon nog een keer maar dan met een kale telefoon.
  #25  
Oud 22 July 2010, 01:07
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Ik denk dat ik de oplossing weet van iPhone Carrier Support of terwijl APN.
Wat ik nu nog moet weten is waar wordt in de Iphone dat profiel neergezet?
Want naar mijn mening is dat bestandje simpelweg niet in mijn iPhone geplaatst.

Wie weet dit?
  #26  
Oud 22 July 2010, 01:10
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

hebben jullie ook al de aanbieder update gehad naar 7.1
  #27  
Oud 22 July 2010, 01:16
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
hebben jullie ook al de aanbieder update gehad naar 7.1

Ja maar doet nog steeds niet.
Ik ben me nu aan het inlezen...

iPhone under the hood: Carrier settings and configuration profiles | Mobile | iPhone Central | Macworld

misschien is dit wat, duim maar voor me.
  #28  
Oud 22 July 2010, 01:24
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

herstel netwerk instellingen eends dat heb toen bij mij geholpen
en verwijder het oude t-mobile profiel
  #29  
Oud 22 July 2010, 01:26
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
herstel netwerk instellingen eends dat heb toen bij mij geholpen
en verwijder het oude t-mobile profiel
Je bedoelt op de pc/mac dat tmobile.icc bestand?

Ik verplaats um wel ff en mocht ik die weer nodig hebben kan ik hem daarna weer terugzetten.

Ok ga ik doen
  #30  
Oud 22 July 2010, 01:37
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evaxsis Bekijk bericht
Je bedoelt op de pc/mac dat tmobile.icc bestand?

Ik verplaats um wel ff en mocht ik die weer nodig hebben kan ik hem daarna weer terugzetten.

Ok ga ik doen
nee bij instellingen staat een t-mobile profiel


verwijderen
  #31  
Oud 22 July 2010, 01:38
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
nee bij instellingen staat een t-mobile profiel


verwijderen
Die heb ik dus niet, maar weet jij waar dat bestandje op de iPhone behoort te staan dan plak ik die er ff in.
  #32  
Oud 22 July 2010, 01:42
mastermark's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 June 2009
Berichten: 355
Send a message via twitter to mastermark
Standaard

ga eends met safari op je iphone naar help.BenM.at | BENM.AT
  #33  
Oud 22 July 2010, 01:50
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mastermark Bekijk bericht
ga eends met safari op je iphone naar help.BenM.at | BENM.AT

Oh wow nou maar hopen dat dit gaat werken

Profiel installeren niet mogelijk via safari wat nu?
  #34  
Oud 22 July 2010, 11:32
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Locatie: Zurich, CH
Berichten: 171
Standaard

Ik moest mijn iPhone wel opnieuw opstarten nadat ik de nieuwe APN instellingen had geinstalleerd. Misschien dat het daaran ligt? En die website werkt ook goed!

Succes!
  #35  
Oud 22 July 2010, 15:56
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door azt33 Bekijk bericht
Ik moest mijn iPhone wel opnieuw opstarten nadat ik de nieuwe APN instellingen had geinstalleerd. Misschien dat het daaran ligt? En die website werkt ook goed!

Succes!
Maar mijn iPhone wil niet het APN Profiel downloaden.
Ik krijg de melding met safari niet kan installeren.
Wat kan ik hier aan doen of weet jij mss waar dat profiel in de iPhone kan plakken met bv iPhone explorer?
  #36  
Oud 22 July 2010, 16:48
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Locatie: Zurich, CH
Berichten: 171
Standaard

Met de iPhone explorer weet ik nu niet precies waar je het moet plaatsen. Maar heb je het al geprobeerd met een andere browser? Volgens mij heb je Opera voor de iPhone, misschien dat het daarmee wel lukt.
  #37  
Oud 22 July 2010, 17:49
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door azt33 Bekijk bericht
Met de iPhone explorer weet ik nu niet precies waar je het moet plaatsen. Maar heb je het al geprobeerd met een andere browser? Volgens mij heb je Opera voor de iPhone, misschien dat het daarmee wel lukt.
Die kan ik nog proberen, thanx. Ik heb wel Perfect Browser nog uitgeprobeerd en die deed het ook niet.
Nou goed ik ga me vanavond, wanneer ik thuis ben wel, inlezen over waar dat bestand wordt neergezet want volgens mij zit daar het probleem.
  #38  
Oud 22 July 2010, 22:12
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 20
Standaard

Ik krijg helemaal geen melding dat ik kan installeren, laat staan een foutmelding??
  #39  
Oud 23 July 2010, 19:49
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Thumbs up

Bij mij is het probleem nu eindelijk opgelost.
Ik heb de netwerkinstelling op de iPhone hersteld en opnieuw aangesloten met iTunes.
Wonder boven wonder heb ik nu weer 3G verbinding.

Thanx voor Tips!
  #40  
Oud 23 July 2010, 22:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evaxsis Bekijk bericht
Bij mij is het probleem nu eindelijk opgelost.
Ik heb de netwerkinstelling op de iPhone hersteld en opnieuw aangesloten met iTunes.
Wonder boven wonder heb ik nu weer 3G verbinding.

Thanx voor Tips!

Wat bedoel je precies met opnieuw aangesloten met iTunes?
Reageren

Labels
3g netwerk, mobiele data, t-mobile


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iTunes 10 doet niets... doekoe iTunes 4 5 October 2010 08:11
2G doet niets meer.... Lukie Archief 1 5 October 2009 15:49
doet niets? nlchaosnl Archief 1 25 March 2009 02:04
Iphone doet niets volkan iPhone algemeen 1 18 October 2008 14:31
Iphone doet niets... fruitella Archief 2 19 September 2008 13:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:32.