3g Netwerk doet niets

3g Netwerk doet niets discussie in T-Mobile forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door robbedoeske Wat bedoel je precies met opnieuw aangesloten met iTunes ? Dat adviseerde T-mobile mij zodat de iPhone weer synchroniseert dus ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Bellen en internet > Providers Nederland > T-Mobile
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 23 July 2010, 21:27
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Thumbs up

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbedoeske Bekijk bericht
Wat bedoel je precies met opnieuw aangesloten met iTunes?

Dat adviseerde T-mobile mij zodat de iPhone weer synchroniseert dus dan wordt dat icc (carrier support) bestandje ook meegenomen.
Wat een heerlijkheid ik kan nu weer overal internetten
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 24 July 2010, 22:03
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 July 2009
Locatie: Bergschenhoek
Berichten: 50
Stuur een bericht via MSN naar FrankNL
Standaard

Als je op die site geen APN kan installeren via Safari zou ik het ook nog even proberen via Mail Profile dan krijg je een mailtje met daarin settings.mobileconfig en deze opent die dan direct in instellingen.app dan kun je hem waarschijnlijk wel installeren.

Dit was wel het probleem bij mij,.
  #43  
Oud 24 July 2010, 22:44
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 32GB (Zilver) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 November 2007
Locatie: Zurich, CH
Berichten: 171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door evaxsis Bekijk bericht
Bij mij is het probleem nu eindelijk opgelost.
Ik heb de netwerkinstelling op de iPhone hersteld en opnieuw aangesloten met iTunes.
Wonder boven wonder heb ik nu weer 3G verbinding.

Thanx voor Tips!
Goed om te horen! Zonder internet lijkt de iPhone mij niks
  #44  
Oud 25 July 2010, 12:26
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Sint-Niklaas, Belgium
Berichten: 7
Standaard

Heb alle bovenstaande manieren met profielen geprobeerd en hersteld en herstart enz... maar het resultaat blijft hetzelfde: 3G staat er wel maar werkt helemaal niet. Gprs trouwens ook niet. Ik begin te geloven dat Proximus me geblokkeerd heeft of iets dergelijks...
  #45  
Oud 25 July 2010, 16:56
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Berichten: 20
Standaard

Ok na een herstel die op het einde een foutmelding gaf over het niet kunnen verbinden met de Apple server kwam de iPhone in het Engels terug. Alles dus weg, maar nu wel internet!! Als ik de telefoon nu weer aansluit op de pc krijg ik de melding van iTunes of ik een backup wil terug zetten of configureren als nieuwe telefoon. Ben bang dat als ik een backup terug zet dat ik dan mijn internet weer kwijt ben,maar configureren als nieuwe tel zie ik ook niet zitten. Wat is wijsheid? Kan nu met iTunes niets doen.
  #46  
Oud 25 July 2010, 17:53
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door azt33 Bekijk bericht
Goed om te horen! Zonder internet lijkt de iPhone mij niks

Inderdaad buitenshuis had ik nix aan de iPhone terwijl nu ben ik gelijk weer de hele dag op info met Geenstijl, Nu, Tweakers en niet te vergeten iPc
  #47  
Oud 25 July 2010, 19:22
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 August 2008
Locatie: Leerdam
Berichten: 31
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Sahbey Stuur een bericht via MSN naar Sahbey Send a message via twitter to Sahbey
Standaard

Jongens jullie zijn niet de enige. Na update naar 4.0.1 heb ik 3g breik 3 balken minder en elke verbinding wordt verbroken.
Ik ga eerst beta 4.1 proberen en maandag gelijk naar tmobile shop.
ik heb de toestel maar 1 week terug ontvangen van tmobile garantie. Het is helemaal nieuw.
  #48  
Oud 28 July 2010, 09:36
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 July 2010
Berichten: 2
Standaard Niet eens 3G teken

Hey allemaal,

Volgens mij is het op mijn Iphone nog lastiger. Ik kan bij alle settings. Kan handmatig prima de APN gegevens aanpassen. Ik kan 3G aan en uitzetten etc etc... maar ik krijg NOOIT een 3G teken. Ook niet een rondje van GPRS gewoon helemaal niets. Ik kan wel bellen.

Facts:
- Wi-Fi werkt prima
- Ik kan alle netwerk settings zien en veranderen
- Ik zie geen 3G en of GPRS icoontjes
- Ik zie alleen wat streepjes en Vodafone bovenin het scherm. Verder niets.
- IK gebruik Vodafone maar weet vrijwel zeker dat het niets met Vodafone te maken heeft.
- Als mijn SIM in een andere telefoon gaat werkt 3G wel
- Netwerk settings naar fabrieksinstellingen terugzetten hielp niet.
- Ik heb een 3G mast vlakbij huis staan. Daarnaast rij ik voor mijn werk veel door NL en ik heb na de upgrade naar versie4 en 4.01 nooit meer een 3G teken gezien.

rara.

Ik lees dus bij veel mensen hier dat ze vrijwel dezelfde issues hebben. Maar ik ben blijkbaar de enige die niet eens een 3G tekentje meer ziet. (en ook geen GPRS). Of zijn er nog meer slachtoffers die dit ook hebben?

Ik ben compleet out of options. Heb alle settings wel 100x aangepast en getest e.d. Terugbrengen voor garantie de enige optie nu?

bedankt!
  #49  
Oud 28 July 2010, 10:12
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 June 2008
Locatie: Sint-Niklaas, Belgium
Berichten: 7
Standaard

Ik zit hier nu weer uren te proberen om 3G in gang te krijgen, weer niets.
Blijkbaar heeft 2,5% van iPhone users dit probleem. Dat is een hoop mensen!

Om even duidelijker te zijn: bij updaten naar 4.0 was er geen enkel probleem met m'n nieuwe 3GS. Enkel na de 'kleine' update naar 4.0.1 kan ik 3G wel zien, gprs ook maar ik heb geen verbinding, ook niet via gprs. Wi-Fi werkt prima, heb al profiel erin gezet, netwerk al -tig keer veranderd, herstel gedaan, heropgestart, niets maar dan ook niets helpt.

Hier kan ik echt niet mee lachen hoor, Apple.
  #50  
Oud 28 July 2010, 14:48
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 July 2010
Berichten: 2
Standaard

Zojuist bij een Apple store geweest met mijn probleem. Medewerker geeft aan dat ik de telefoon moet inleveren en dat het 'waarschijnlijk' onder de garantie valt. Wordt vervolgt...
  #51  
Oud 28 July 2010, 15:06
evaxsis's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 71
Send a message via twitter to evaxsis
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaapsh Bekijk bericht
Zojuist bij een Apple store geweest met mijn probleem. Medewerker geeft aan dat ik de telefoon moet inleveren en dat het 'waarschijnlijk' onder de garantie valt. Wordt vervolgt...

En hoe lang ben je de iPhone dan kwijt?
Als ik jou was zou ik naar PDA-Tech te Den Haag gaan want in de meeste gevallen kan je wachten terwijl hij de iPhone voor je repareert.
  #52  
Oud 2 August 2010, 12:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2010
Berichten: 1
Standaard

ik heb het zelfde probleem ,sim kaart is al omgewisseld en heb nog steeds geen internet , wel Wi-Fi , volgens de tmobile winkel moet hij opgestuurd worden ,maar zoals ik hier lees moet dat zelf ook op te lossen zijn toch of toch niet en opsturen ??
  #53  
Oud 2 August 2010, 18:29
» iPhone 6 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2010
Berichten: 3
Standaard

bedankt voor de tip, ik had het zelfde probleem en het is opgelost.
__________________
Groetjes Nelly
  #54  
Oud 9 August 2010, 11:43
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 February 2008
Berichten: 99
Standaard

In spanje een sim van masmovil erin gedaan perfect internet krijg ik een melding van en carrier update gedaan en toen geen internet meer krijg een schuifje tezien met mobiel data en dat staat aan maar kan nergens apn invullen en nu geen internet meer
iemand een tip
staat dat bestandje ook op de iphone zodat ik het kan verwijderen
alvast bedankt
Reageren

Labels
3g netwerk, mobiele data, t-mobile


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iTunes 10 doet niets... doekoe iTunes 4 5 October 2010 07:11
2G doet niets meer.... Lukie Archief 1 5 October 2009 14:49
doet niets? nlchaosnl Archief 1 25 March 2009 01:04
Iphone doet niets volkan iPhone algemeen 1 18 October 2008 13:31
Iphone doet niets... fruitella Archief 2 19 September 2008 12:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:10.